Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H tecu έγραψε:

σε site το βρηκα , αλλα στα περισσοτερα αλλα site δεν αναφερουν τιμες.
      SAR value:The SAR (specific absorption rate) value of the Redmi Note 2 is 0.602 W/Kg in head and 0.731 W/Kg in body, which is a little bit higher than the previous Redmi Note but it is well within the limits of every country regulation.

Ευχαριστώ που το έψαξες. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν αληθεύει. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω την λογική να μην το εμφανίζουν. Θα έπρεπε γιαυτό είμαι καχύποπτος. Συγκεκριμένα σε κάποιο site που εχει DB από sar δείχνει όλα τα μοντέλα τις xiaomi γύρω στο 1.4 και η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι γιατί να μην κινείται και το Note 2 σε αυτήν την τιμή.
    • Ο/H choppersan έγραψε:

Αν και δεν μπορώ να καταλάβω την λογική να μην το εμφανίζουν. Θα έπρεπε γιαυτό είμαι καχύποπτος.

Άραγε ποιος θα ήταν ο λόγος για μια οποιαδήποτε εταιρεία να δημοσιεύσει τέτοιου είδους τιμές σε μια αγορά (ευρωπαϊκή) που δεν εξάγει ούτε ΕΝΑ προϊόν της... που σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζει επίσημα ΚΑΝΕΝΑ πελάτη της στην Ευρώπη... Γιατί και για ποιόν να το κάνει?
    • Καλημέρα, για δείτε στα αρχεία μπορείτε να κάνετε μετονομασία κάποιο αρχείο? Στην 5.9.27 μπορούσα τώρα όχι....

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Καλημέρα, για δείτε στα αρχεία μπορείτε να κάνετε μετονομασία κάποιο αρχείο? Στην 5.9.27 μπορούσα τώρα όχι....
      Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Images
      • 001.png

85,49 kB, 450×800, viewed 117 times
      • 002.png

66,98 kB, 450×800, viewed 123 times
      • 003.png

66,85 kB, 450×800, viewed 116 times
    • Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα μικρό θεματάκι έχω ψάξει παντού από ότι πιστεύω στις ρυθμίσεις γενικά αλλά δεν βρίσκω κάτι λοιπόν στο θέμα τώρα οταν πάω από το play store να κατεβάσω μια εφαρμογή μέσο δεδομένων και όχι από κάποιο wifi σημείο μου πετάει πάντα ένα παράθυρο και μου λέει λήψη μόνο μέσο wifi λόγο μεγάλης εφαρμογής αυτό το κάνει πάντα είτε είναι 3mb το apk είτε 35mb κτλ κτλ ξετσεκάρω αυτό το μήνυμα αλλά πάλι μου λέει αναμονή wifi για λήψη. Λγο τα φωτά σας ?(

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην billtox ().

• Ο/H billtox έγραψε:

Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα μικρό θεματάκι έχω ψάξει παντού από ότι πιστεύω στις ρυθμίσεις γενικά αλλά δεν βρίσκω κάτι λοιπόν στο θέμα τώρα οταν πάω από το play store να κατεβάσω μια εφαρμογή μέσο δεδομένων και όχι από κάποιο wifi σημείο μου πετάει πάντα ένα παράθυρο και μου λέει λήψη μόνο μέσο wifi λόγο μεγάλης εφαρμογής αυτό το κάνει πάντα είτε είναι 3mb το apk είτε 35mb κτλ κτλ ξετσεκαρο αυτό το μήνυμα αλλά πάλι μου λέει αναμονή wifi για λήψη. Λγο τα φωτά σας ?(

Πήγαινε στην Αρχική Οθόνη, στο φάκελο Εργαλεία>Λήψεις> δεξιά πάνω στις τρεις τελείες>Ρυθμίσεις>Όριο μεγέθους λήψης.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Εργαλεία>Λήψεις> δεξιά πάνω στις τρεις τελείες>Ρυθμίσεις>Όριο μεγέθους λήψης.

Ε όχι ρε και μπήκα στις λήψεις αλλά δεν είχα δει τις τελείες επάνω χαχαχαχα ;)
      Να σε καλά dnomikos για την βοήθεια σου σ'ευχαριστώ.
      Να σε ρωτήσω για 4G κάνουμε κάποια ρύθμιση η άπλα να έχουμε μια sim που να είναι 4G;
    • Διαφήμιση
    • Είναι θεμα αυτό με το SAR, άσχετα αν το εξάγει σε ευρωπη η οχι, η τεχνολογία προχωράει και πρέπει καθε εταιρία να βελτιώνει τα προϊόντα τις για να είναι πιο ανταγωνιστικα,
      τουτέστιν χαμηλό SAR και Gorilla Glass είναι must άντε και ενα IP68 ! :P
    • Ο/H billtox έγραψε:

Να σε ρωτήσω για 4G κάνουμε κάποια ρύθμιση η άπλα να έχουμε μια sim που να είναι 4G;

Λέμε στο πάροχό μας να μας ενεργοποιήσει την υπηρεσία 4G (προσοχή... ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εταιρείες!!!) και όταν ενεργοποιηθεί, απλά πιάνουμε data με ταχύτητες 4G, όπου είναι διαθέσιμες... Η SIM πρέπει να είναι "4G" μόνο εάν είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας... Συνήθως οι περισσότερες είναι, ούτως ή άλλως...(άσχετα με το εάν πιάναμε ή όχι 4G μέχρι τώρα). Το κόστος σε περίπτωση αλλαγής SIM είναι συνήθως 5€
    • Ο/H caeser έγραψε:

Λέμε στο πάροχό μας να μας ενεργοποιήσει την υπηρεσία 4G (προσοχή... ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εταιρείες!!!) και όταν ενεργοποιηθεί, απλά πιάνουμε data με ταχύτητες 4G, όπου είναι διαθέσιμες... Η SIM πρέπει να είναι "4G" μόνο εάν είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας... Συνήθως οι περισσότερες είναι, ούτως ή άλλως...(άσχετα με το εάν πιάναμε ή όχι 4G μέχρι τώρα). Το κόστος σε περίπτωση αλλαγής SIM είναι συνήθως 5€

:thumbsup: :) Έφυγα για wind!

• Νομιζω οτι το κινητο δεν υποστηριζει την συχνοτητα της wind για 4G.Ας με διαψευσει καποιος που γνωριζει καλυτερα.Εγω εχω vodafone και υποστηριζει 4G μια χαρα.Απλα πηρα ενα τηλ. και αμεσως μου εστειλαν ενα μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε,εκανα restart και ειναι μια χαρα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ttsitziras έγραψε:

Νομιζω οτι το κινητο δεν υποστηριζει την συχνοτητα της wind για 4G.Ας με διαψευσει καποιος που γνωριζει καλυτερα.Εγω εχω vodafone και υποστηριζει 4G μια χαρα.Απλα πηρα ενα τηλ. και αμεσως μου εστειλαν ενα μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε,εκανα restart και ειναι μια χαρα.

Είχα ρωτήσει και εγώ για την wind και με ενημέρωσαν ότι Θεσσαλονίκη σε κάποια σημεία το είχαν δοκιμάσει κάποια παιδιά και ήταν οκ.