Στο Youtube υπαρχει ένα review που λεει πως η συσκευή εχει απενεργοποιημένη την λειτουργία Slowmotion και οτι δεν υποστηρίζεται, και οτι μερικα κομμάτια βγήκαν ετσι απο το εργοστάσιο ισχύει κατι τέτοιο?
Στο Youtube υπαρχει ένα review που λεει πως η συσκευή εχει απενεργοποιημένη την λειτουργία Slowmotion και οτι δεν υποστηρίζεται, και οτι μερικα κομμάτια βγήκαν ετσι απο το εργοστάσιο ισχύει κατι τέτοιο?
Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά είναι λίγο παράλογο να αφαιρέσουν μια λειτουργία που ανεβάζει την "αξία" της συσκευής, εφόσον η συσκευή από την πλευρά του hardware μπορεί να την υποστηρίξει και μέχρι τώρα δουλεύει καλά χωρίς προβλήματα.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
εδω λεει για τις λειτουργίες που απουσιάζουν απο τη συσκευή
Μάλλον είναι θέμα της Beta Rom που φοράει και είναι η 5.8.20, όταν σήμερα εδώ φοράμε την Ελληνική GTV 5.10.29 και μέχρι τώρα δεν αναφέρθηκε από κανένα μέλος που αγόρασε πρόσφατα το Note2 ότι δεν διαθέτει slow motion capture.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
συνήθως η μπαταριά βγάζει τη μέρα άνετα μπορώ να πω δηλαδή μένει το βράδυ περίπου 20% αλλά έχει τύχει 2/3 φορές να κατεβαίνει σφαίρα κ το μεσημέρι να θέλει φορτιση κ να είναι ζεστό το Κινητό τι μπορεί να συμβαίνει, να τρέχουν από κάτω κάποιες εφαρμογές; επίσης κάπου έχω δει όταν κλείνεις το τηλ για stand by μιλάω να κλείνει τις εφαρμογές ξέρει κανείς που είναι αυτή η επιλογή;
Εγώ δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει σωστά.Στις φωτογραφιες όταν τις περνάω στο pc και κάνω ζουμ,φαίνονται τα κλασικά ενοχλητικά τετραγωνάκια σαν να είναι η ανάλυση χάλια.
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!! Να στε καλα!!!Οσο για τον φιλο που λεει οτι ειναι χαλία τι μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο τις ρυθμισεις της καμερας σου??
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be