Ο/H johnnyman έγραψε:
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!!Να στε καλα!!!Οσο για τον φιλο που λεει οτι ειναι χαλία τι μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο τις ρυθμισεις της καμερας σου??
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Η μονη διαφορα που εχουμε ειναι οτι εχω την καθαροτητα στο μεσαια τπτ αλλο.Δοκιμασες με αλλες εφαρμογες καμερας και κανει το ιδιο?
Οριστε κ τον χθεσινο SOT μετα απο μιαμιση ημερα χρησης!!!!Δεν ξερω γιατι βγηκε θολο το πρωτο screenshot..
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Κάνε ζουμ στο γατόνι και θα καταλάβεις!
Μπορεί να παίζει ρόλο το HDR που δεν θυμάμαι αν το είχα ενεργοποιημένο!
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Κάνε ζουμ στο γατόνι και θα καταλάβεις!Μπορεί να παίζει ρόλο το HDR που δεν θυμάμαι αν το είχα ενεργοποιημένο!
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H Giorgos.Vrettakos έγραψε:
Στο Youtube υπαρχει ένα review που λεει πως η συσκευή εχει απενεργοποιημένη την λειτουργία Slowmotion και οτι δεν υποστηρίζεται, και οτι μερικα κομμάτια βγήκαν ετσι απο το εργοστάσιο ισχύει κατι τέτοιο?
Ο/H Giorgos.Vrettakos έγραψε:
εδω λεει για τις λειτουργίες που απουσιάζουν απο τη συσκευή
-
Ο/H johnnyman έγραψε:
Κάνε ζουμ στο γατόνι και θα καταλάβεις!Μπορεί να παίζει ρόλο το HDR που δεν θυμάμαι αν το είχα ενεργοποιημένο!
-
Εγώ δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει σωστά.Στις φωτογραφιες όταν τις περνάω στο pc και κάνω ζουμ,φαίνονται τα κλασικά ενοχλητικά τετραγωνάκια σαν να είναι η ανάλυση χάλια.
Αν τις βάλεις στο PC θα είναι χάλια αν τις κάνεις strech...
Θα πρέπει να πάρεις τις αυθεντικές που είναι στο Link που έδωσε ο johnyman παραπάνω...
=> flickr.com/gp/130960304@N05/T779A3 -
Το ζουμ στο flickr δεν αρκεί για να δεις αυτό που θέλω με τα τετραγωνάκια!αν υπάρχει άλλος τρόπος στείλε πμ
IMG_20151019_164708 by Guardian, on Flickr
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει σωστά.Στις φωτογραφιες όταν τις περνάω στο pc και κάνω ζουμ,φαίνονται τα κλασικά ενοχλητικά τετραγωνάκια σαν να είναι η ανάλυση χάλια.
Θα πρέπει να πάρεις τις αυθεντικές που είναι στο Link που έδωσε ο johnyman παραπάνω...
=> flickr.com/gp/130960304@N05/T779A3
-
Δεν αναφέρθηκα στις φοτο του johnyman.Αυτές μια χαρά είναι!Λέω οτι όταν περνάω στο pc τις φοτο που έχω τραβήξει,αν κάνω ζουμ φαίνονται χάλια! Όταν τις περνάω στο pc δεν είναι στο κανονικό τους μέγεθος?
Λάθος κατάλαβα....
Κανονικές πρέπει να φαίνονται....
Τις παίρνεις από τον φάκελο DCIM/Camera. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν αναφέρθηκα στις φοτο του johnyman.Αυτές μια χαρά είναι!Λέω οτι όταν περνάω στο pc τις φοτο που έχω τραβήξει,αν κάνω ζουμ φαίνονται χάλια! Όταν τις περνάω στο pc δεν είναι στο κανονικό τους μέγεθος?
Λάθος κατάλαβα....
Κανονικές πρέπει να φαίνονται....
Τις παίρνεις από τον φάκελο DCIM/Camera.
-
Προσπαθώ πόση ώρα να βρω που είναι η ρυθμίσεις κλειδώματος! Δεν θέλω να έχει κλείδωμα βασικά, ούτε μοτίβο ούτε τίποτα, μόνο αυτό με το gravity. Έχω την 5.10.22 dev
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα