XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Πρώτα δεν μπορούσε να κάνει ενημέρωση τις εφαρμογές keep και you tube. Σήμερα λοιπόν κάνω απεγκατάσταση το youtube με σκοπό να το εγκαταστήσω ξανά. Μόλις το κάνω δεν δουλεύει το playstore. Μου γράφει ότι η εφαρμογή δεν υπάρχει. Κάνω επανεκκίνηση και κολλάει στο mi. Μπαίνω fastboot, ξανά επανεκκίνηση , τίποτα. Μπαίνω twrp κάνω καθαρισμό, cache και dalvic και το τηλέφωνο ανοίγει. Και ως εκ θαύμστος παρουσιάζονται 3 εικονίδια. Το youtube που είχα απεγκαταστήσει πριν , ο mi browser που είχα απεγκαταστήσει πριν μήνες και το miui forum το αγγλικό που δεν θυμάμαι καν αν το είχα εγκαταστήσει ποτέ!!! Ωραία πράγματα!
Σήμερα στο 1 από τα 2 RN2 που έχω είχα κ εγώ το ίδιο.Κόλλησε στο mi logo.Δοκίμασα καθαρισμό cache κτλ.Πέρασα ξανά την ROM που είχα (8.4.19).Δεν άνοιγε.Άνοιξε μόνο όταν έκανα factory reset.Τώρα ξαναστήνω το τηλ.
Μετά το factory reset , άνοιξε το τηλ και το playstore είναι στην έκδοση 5.9.12 . Πέρασμα πάλι της 8.4.19 πάλι το ίδιο.
Να πω βέβαια κάτι σημαντικό, στο δικό μου έχω κάνει τον τελευταίο καιρό δοκιμες με fr και εγκατάσταση πολλων rom, stable και dev, πάντα όμως από τις δικές μας.
Ίσως επειδή είμαι φρέσκια η εγκατάσταση δεν τράβηξε το κόλλημα που τράβηξε της γυναίκας μου, στο οποίο έχω εδώ και μήνες την 9.5.4.
Από ότι είδα έκαναν update το play store στην έκδοση 12.4.14. Προστέθηκε ακόμη μια εφαρμογή η IPTV που δεν κάνει update. Μέχρι τώρα γινόταν λήψη αλλά όχι εγκατάσταση. Τώρα δεν γίνεται ούτε λήψη. Κάτι τρέχει με την google ή/και με την xiaomi. Αναμένουμε.
Λογικό. Πως όμως εμφανίζονται εφαρμογές mi browser, mi forum , youtube σπό το πουθενά; Και δεν έκανα πρώτη φορά καθαρισμό. Σαν να έγινε ενημέρωση η ρομ και κάρφωσε και 3 εφαρμογές.