Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

@Sof ευχαριστώ. Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Άλλη έκδοση youtube έχω εγώ, άλλη έχει στο play store που δεν εγκαθίσταται και άλλη έχεις εσύ. Το ίδιο και το play store. Φαίνεται η έκδοση σου να είναι παλαιότερη. Άλλη έχω εγώ. Δεν ξέρω πως τα κανονίζει η google.

Redmi Note 2 Prime , Official Global Stable 9.6.3.0
    • RE: RE: XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Ο/H chrdes έγραψε:

Ο/H thanos5692 έγραψε:

Εμένα παιδιά πέρα από προχθές που έκανε κάτι κουλα μπαίνει κανονικά παντου

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ποια έκδοση του play store έχεις; Και ποια έκδοση youtube;

Αυτές είναι οι εκδοσεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@thanos5692 ευχαριστώ. Από ότι φαίνεται κάθε συσκευή και άλλη έκδοση.
      @NasDriver άμα φλασάρω ξανά την 9.6.3.0 ξέρεις μήπως ποιο playstore θα μου βάλει ή δεν θα το πειράξει;

• Διαφήμιση
    • Ο/H chrdes έγραψε:

@thanos5692 ευχαριστώ. Από ότι φαίνεται κάθε συσκευή και άλλη έκδοση.
      @NasDriver άμα φλασάρω ξανά την 9.6.3.0 ξέρεις μήπως ποιο playstore θα μου βάλει ή δεν θα το πειράξει;

Δεν ξέρω για την global.Αλλά εγώ που είχα την 8.4.19 AROMA,μου έκανε τα γνωστά που κολλούσε στο mi logo,πέρασα από πάνω την 8.4.19 πάλι και είχα έκδοση playstore 5.9.12 . Δοκίμασα και έβαλα fastboot(miflash) , ξαναπέρασα την 8.4.19 και πάλι playstore 5.9.12 . Τελικά κατέβασα το apk του playstore 12.3.19 και το πέρασα χειροκίνητα και δουλεύει προς το παρόν.
      Δοκίμασα να περάσω και άλλες πιο καινούριες εκδόσεις του playstore αλλά έπαιρνα error -11 . Μόνο την 12.3.19 μου περνάει
    • προσωπικη αποψη: δυστυχως το κινητακι μας εχει φαει τα ψωμια του.αυτη τη στιγμη προσπαθουμε να εχουμε ολα τα καλουδια των νεωτερων εκδοσεων android σε μια συσκευη που ειναι φτιαγμενη και ραμμενη στα μετρα των android 6. Ειναι σαν να παμε να βαλουμε στο σκαρι ενος κατσαριδακι μια μηχανη πορσε! Ε, αυτο δεν γινεται! Τη γρια οσο και να τη φτασιδιωνεις και πλαστικες να της κανεις, γρια θα παραμεινει! Αυτη τη στιγμη εχω το redminote 2, ενα κινητο του 2015 που δουλευει αψογα. Και ξερετε γιατι; απο την εμπειρια μου εχω καταληξει στο εξης: οτι δουλευει δεν το πειραζω! Το αφηνω το ρημαδιασμενο στην ησυχια του... ελπιζω να μην σας κουρασα βραδιατικα.παω να ρυθμισω το note μου να με ξυπνισει γλυκα αυριο το πρωι...
      nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2redmi note 7
    • Διαφήμιση
    • έχοντας το ίδιο πρόβλημα με το youtube το απεγκατέστησα έκανα εκκαθάριση μνήμης στο playstore και εγκατέστησαν κανονικά την τελευταία έκδοση ......

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Ο/H themakos66 έγραψε:

έχοντας το ίδιο πρόβλημα με το youtube το απεγκατέστησα έκανα εκκαθάριση μνήμης στο playstore και εγκατέστησαν κανονικά την τελευταία έκδοση ......
      Σε μένα δεν έπιασε το κόλπο. Το προσπάθησα 3 φορές, καθυστερεί υπερβολικά και βγάζει μήνυμα λάθους 504.
      Στο play store μετά από πολλά κατάφερα να έχω την έκδοση 12.15.5 που φαίνεται όταν πατάω πάνω να είναι η τελευταία. Επίσης να ενημερώσω ότι κάποιες φορές, όχι όλες, στην επανεκκίνηση, μοιάζει να κολλάει στο mi, αλλά αν έχεις υπομονή, μπαίνει κανονικά.

Να διατυπώσω και γω την άποψή μου. Το κινητό είναι 3ετίας, αλλά το hardware αντέχει ακόμη. Δεν ζήτησα ούτε από την google ούτε από την xiaomi να μου δώσει καλούδια που δεν σηκώνει η συσκευή μου. Θα ήταν παράλογο. Γι αυτο δεν παραπονέθηκα ποτέ γιατί είναι ακόμη στο android 5. Αν υπάρχουν πράγματα που θέλω και δεν μπορώ να τα έχω στην παλιά συσκευή, τότε θα πάρω καινούργια. Όχι από αγανάκτηση επειδή δεν δουλεύει σωστά. Γιατί ξαφνικά κολλάει για ώρα στο mi logo. Κάτι κάρφωσαν εν αγνοία μας; Άλλωστε πρόσφατα δεν αποκαλύφθηκε στην άλλη εταιρία που θέλει να μοιάσει η xiaomi ότι καθυστερούσε την ταχύτητα στο παλιό της μοντέλο εν αγνοία των χρηστών της.

• @pechr

Έκανα τη διαδικασία με το φλασάρισμα της fastboot, όλα καλά και άνοιξε με την 6.5.5.

Κατόπιν είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και φλάσαρα το τελευταίο twrp ώστε να πάω σε πιο πρόσφατη rom.

Τέλος φλάσαρα την 9.2.3 stable που είπες πως είσαι ευχαριστημένος.

Φυσικά το google play και το update services έκαναν και πάλι τα δικά τους.

Τέλος, πάω να βάλω viber και μόλις με κάλεσε η εφαρμογή για επιβεβαίωση (έτσι λειτουργεί για όσους τυχόν δεν το ξέρουν, σε καλεί στον αριθμό που έβαλες) το κινητό έκλεισε μόνο του.

Δυστυχώς το πρόβλημα που είχα ότι μόλις με καλέσουν το κινητό συνήθως κλείνει, εξακολουθεί.

Θα ξανακάνω τη διαδικασία φλασαρίσματος fastboot και θα μείνω λίγο στην 6.5.5 μήπως και φταίνε οι τελευταίες rom.
    • Διαφήμιση

@thomas01 μόλις κάνεις νέα εγκατάσταση το κινητό αργεί. Μέχρι να ηρεμήσει θέλει το χρόνο του. Το google play αργεί να ενημερωθεί μόνο του. Πάτα πάνω στην έκδοση στις ρυθμίσεις και άστο να κάνει τη δουλειά του.
      Αφού μπήκες στον κόπο της fastboot γιατί δεν δοκιμάζεις και την official global 9.6.3.0 που είναι η τελευταία, την οποία έχω και μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε σε μένα κάποιο πρόβλημα. Τα τελευταία προβλήματα φαίνεται να μην είναι της ρομ αφού εμφανίζονται σε διαφορετικές εκδόσεις ρομ.