Ευχαριστώ @NasDriver .Δηλαδή περιμένουμε, δε θα έχουμε ενημερώσεις σε εφαρμογές? Αν απεγκαταστήσουμε κάποια, η νέα έκδοση κατεβαίνει?
ή απλά... θέλουμε τηλέφωνο.
Και μιας και τα λέμε (συγνώμη για το offtopic) τα xiaomi 5Α και 6Α είναι Οκ? Να τονίσω ότι δεν παίζω παιχνίδια. Απλό τηλέφωνο και λίγο internet. Ευχαριστώ και πάλι!
Χτύπα κάνα Redmi Note 6 pro 3/32 για να έχεις και καλή κάμερα...τα αξίζει. Αν δεν βιάζεσαι, από Κίνα παίζει στα 145 με έξοδα αποστολής και στα 165-170 το 4/64
Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το hermes...κάνει ενημερώσεις αλλά πολύ αργά...θέλει υπομονή και προσπάθειες συνέχεια.
@NasDriver δοκίμασα κάτι άλλο. Κατάργησα από τις ρυθμίσεις τις ενημερώσεις στο google play και τώρα κατεβάζει τα πάντα και κάνει και updates. Βέβαια έχω ένα αρχαίο google play. Καμιά ιδέα?
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Παιδιά να ενημερώσω. Μετά από προβλήματα στις εκκινήσεις/επανεκκινήσεις που καθυστερούσαν υπερβολικά που νόμιζες ότι κόλλησε και μετά τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις/ενημερώσεις από google play που επίσης καθυστερούσαν υπερβολικά πέρασα ξανά με fastboot όμως την 9.6.3 official glabal stable και τα παραπάνω λύθηκαν. Το google play εδώ και 3 μέρες δεν ενημερώνεται, παραμένει η έκδοση 5 που έχει η fastboot. Αρνούνται επισης να κάνουν update youtube και keep και ήταν το πρώτο πράγμα που επιχείρησα με τη νέα fastboot.
Αυτά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως θέλει κανείς να ανεβάσω την τελευταία έκδοση gstore Google Play Store-com.android.vending-12.3.19-all [0] [PR] 218276083-81231900 που έχω στο κινητό μου, μια που η 5άρα παραείναι παλιά..?
Εγώ όπως προανέφερα, έκανα από τις εφαρμογές απεγκατάσταση όλων των ενημερώσεων του google play και έχω μεταβεί σε μια αρχαία (έκδοση 5.κάτι) και μου κατέβασε τα πάντα μετά χωρίς καθυστέρηση. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι η παλιά έκδοση google play. Γλίτωσα το format μέχρις ώρας. Επίσης δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση νέου google play με .apk αλλά τζίφος!
Νομίζω για όλα φταίει η google....
Εϊμαι περίεργος αν θα ενημερωθεί το google play από μόνο του. Αν έχω νέα θα ποστάρω.
Καλό βράδυ σε όλους!
Μήπως θέλει κανείς να ανεβάσω την τελευταία έκδοση gstore Google Play Store-com.android.vending-12.3.19-all [0] [PR] 218276083-81231900 που έχω στο κινητό μου, μια που η 5άρα παραείναι παλιά..?
Νομίζω κι αυτή παλιά είναι. Η τελευταία έχει ημερομηνία 20 Νοέμβρη...νομίζω
Εγώ όπως προανέφερα, έκανα από τις εφαρμογές απεγκατάσταση όλων των ενημερώσεων του google play και έχω μεταβεί σε μια αρχαία (έκδοση 5.κάτι) και μου κατέβασε τα πάντα μετά χωρίς καθυστέρηση. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι η παλιά έκδοση google play. Γλίτωσα το format μέχρις ώρας. Επίσης δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση νέου google play με .apk αλλά τζίφος!
Νομίζω για όλα φταίει η google....
Εϊμαι περίεργος αν θα ενημερωθεί το google play από μόνο του. Αν έχω νέα θα ποστάρω.
Καλό βράδυ σε όλους!
Άσχετο.. μήπως ΔΕΝ είναι πιστοποιημένη η συσκευή σου στο gplay???
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην hehe ().