XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Αν μπει κάποιος στην κατάσταση της google με τις πιστοποιημένες συσκευές το xiaomi redmi note 2 είναι μέσα ή ήταν όταν το είχα ψαξει κάποτε. Βέβαια η δική μου συσκευή ποτέ δεν έγραψε ότι είναι πιστοποιημένη ούτε πριν ούτε και τώρα. Αναμένουμε να δούμε. Προς το παρόν δεν θέλω να κάνω την αναβάθμιση χειροκίνητα από περιέργεια τι θα κάνει η google, άσε που δεν το έχω και ιδιαίτερη ανάγκη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω twrp και magisk. Κρύβω το playstore στο magisk, κάνω καθαρισμό στο play store, ανοίγω το playstore, μου ζητάει αποδοχή και μετά μου βγάζει σφάλμα. Κάνω κάτι λάθος, η παραλείπω κάτι;
Αυτά μου βγάζει στο report.Να διευκρινήσω βέβαια ότι πριν να βάλω twrp και magisk δοκίμασα να κάνω update το google play αλλά δεν έγινε, και η συσκευή αναφερόταν ως μη πιστοποιημένη με την official global 9.6.3
Παιδιά δε φταίει η πιστοποίηση. Έχω καινούργια νέα...
Όπως προανέφερα είχα γυρίσει σε google play 5.9.12. Μέσα από αυτό αναβάθμισα τα πάντα εκτός του google play.
δοκίμασα με apkmirror να κατεβάσω τελευταίο play store με τίποτα!!! (το ίδιο σφάλμα όπως όταν είχα το κανονικό play store για να αναβαθμίσω youtube, κλπ.)
Πήγα λοιπόν αρκετά πίσω και κατέβασα Playstore έκδοση 8. κάτι. Την πήρε κανονικά και μάλιστα μετά από λίγο έκανε μόνο του update χωρίς να το καταλάβω και τώρα έχω την 12.3.19, αλλά πάλι μου βγάζει δεν έχει εγκατασταθεί κλπ...
Έκανα εκκαθάριση και μετά από λίγο μπηκε playstore και είχα ειδοποίηση για ενημέρωση του Youtube που πάλι δεν κάνει....
Κάπου εδώ εγκαταλείπω (μήπως το έχω ξαναπεί? ) και βλέπουμε...