ROM xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V9.5.4.0
GSTORE 12.3.19
YOUTUBE χωρις ενημερωσεις εκδοση 13.41.53
Άρα ούτε και σε πιστοποιημένη συσκευή δεν ενημερώνεται το youtube που τώρα βλεπω ότι βρίσκεται στην έκδοση 13.46.53 , οπότε συμπεραίνω ότι το πρόβλημα δεν προκύπτει από το google play.
Επίσης να σε ενημερώσω ότι πριν περάσω τη νέα fastboot είχα περάσει χειροκίνητα το google play 12.3.19 και τις επόμενες μέρες έκανε update και μου πέρασε το 12.5.15 το οποίο αν πάω να εγκαταστήσω κατευθείαν τώρα δεν το δέχεται. Από ότι φαίνεται για όποιον θέλει η 12.3.19 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση που μπορεί να περαστεί χειροκίνητα στο κινητό μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και εμενα παρουσιασε προβλημα! Μου το ματιαξατε! Λοιπον επειδη εμφανισε το ιδιο προβλημα που ειχε ενα κοπελι εδω (καθυστερουσε να ανοιξει μεχρι και 10 λεπτα) ξαναπερασα τη ρομ που ειχα μεσω recovery.δυστυχως τωρα η μπαταρια τελιωνει σαν νερο ιδιως οταν ειμαι στο διαδικτυο. καθε Λεπτο και 1 ποσοστιαια μοναδα κατω! Αλλαξα μπαταρια, το ιδιο, εκανα FR το ιδιο, καθαρισμος dalvin/ cashe.εχω απογοητευτει. Το τηλεφωνο μεσα σε 3 ωρες αδειαζει
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
@Sof αν κοπέλι εννοείς εμένα, μετά από όλα πέρασα νέα fastboot την official 9.6.3, απενεργοποίησα τα αυτόματα updates για youtube και keep γιατί σίγουρα μου τρώγαν μπαταρία, έκανα και αυτό που πρότεινε ο @pechr για την μπαταρία και φαίνεται να έστρωσε.