Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο παιδιά (το λέω και για μένα που όλο με τρώει και πάω και το σκαλίζω). Στο youtube στις κριτικές διάβασα κι άλλες συσκευές που δεν ενημερώνεται(π.χ. lenovo). Πιστεύω ότι με τις αναφορές σφαλμάτων που στέλνουμε να γίνει κάτι. Επίσης το τι φταίει (και εννοώ συγκεκριμένα, όχι έτσι απλά η google) μπορεί κ να μην το μάθουμε ποτέ. Πάντως είναι τρελά όλα αυτά. Διέγραψα youtube. Πάω να το ξανακατεβάσω... αποτυχία. Επανεκκίνηση και το Youtube στη θέση του κανονικότατα. Ειδοποίηση για νέο update, προσπάθεια ενημέρωσης στο κενό. :shock:
      θα δούμε...
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Περιμένουμε, αλλά νομίζω ότι αν δεν υπάρξει πρόβλημα και σε άλλες συσκευές, νεώτερες, ή δεν θα λυθούν ή θα λυθούν τυχαία. Προς το παρόν το κινητό δουλεύει μια χαρά, εξαιρουμένων των συγκεκριμένων 3 updates δηλαδή play store youtube, keep. Θα ζήσουμε και χωρίς αυτά.

Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
    • Εδώ ζούμε με αυτοκίνητο του 1998 δε θα ζήσουμε με κινητό του 2015... :D
      Πάντως πιστεύω κι εγώ πως κάποια στιγμή θα λυθεί από μόνο του
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nikko έγραψε:

Εδώ ζούμε με αυτοκίνητο του 1998 δε θα ζήσουμε με κινητό του 2015... :D
      Πάντως πιστεύω κι εγώ πως κάποια στιγμή θα λυθεί από μόνο του
      ..Παρομοιως..
    • Όσο για το YouTube, παρατηρώ και στο λάπτοπ μου πως συμπεριφέρεται περίεργα. Δηλ για να ανοίξω το βίντεο πρέπει να κλείσω και να ξανανοιξω το πρόγραμμα. Ζούμε και χωρίς ενημέρωση,RN2 και ξερό ψωμί!
    • Ο/H chrdes έγραψε:

@Sof αν κοπέλι εννοείς εμένα, μετά από όλα πέρασα νέα fastboot την official 9.6.3, απενεργοποίησα τα αυτόματα updates για youtube και keep γιατί σίγουρα μου τρώγαν μπαταρία, έκανα και αυτό που πρότεινε ο @pechr για την μπαταρία και φαίνεται να έστρωσε.

Όταν θες να αποφορτισεις τελείως την μπαταρία σου.
      Θα αφήσεις το κινητό σου να κλείσει τελείως μόνο του, ΑΛΛΑ και πάλι θα έχει μείνει λίγη ενέργεια στην μπαταρία. Τι θα κάνεις;
      Αφότου κλείσει, το ανοίγεις απευθείας σε λειτουργία Recovery.
      Στην λειτουργία recovery τρώει ελάχιστη ενέργεια μόνο για τον φωτισμό, τον οποίο εσύ θα ρυθμίσεις στο 10% ώστε να γίνει όσο γίνεται πιο αργή αυτή η κατανάλωση ενέργειας. Τότε και μόνο τότε θα έχεις αποφορτισει πλήρως την μπαταρία σου.. Θα το κάνεις αυτό για να εξαντλήσεις παντελώς την μπαταρία σου.
      Θα δεις ότι ενδεχομένως μπορεί να κρατήσει και 1-2 ώρες ανοιχτό σε λειτουργία recovery ακόμη και αν σου έδειχνε ότι έχει 0% μπαταρία.
      Άφησε το σβήσει μόνο του ενώ θα βρίσκεται σε λειτουργία Recovery ;)

Αφότου σου έχει σβήσει και στην λειτουργία Recovery βάλε το να φορτίζει ΚΛΕΙΣΤΟ και άστο αρκετή ώρα (έως και 5 ώρες).
      Τέτοια ΣΟΚ πλήρους αποφόρτισης και πλήρους φόρτισης όταν γίνονται σε αραιά διαστήματα δίνουν μία αναπνοή στην μπαταρία σου....
      Κάτι σαν ξεμπούκωμα, ας πούμε... ;)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Όσοι έχετε θέμα με το YouTube μπορείτε να δοκιμάσετε το YouTube Vanced μέχρι να φτιαχτεί το original (αν και δε νομίζω να ξαναγυρίσετε πίσω)
    • Διαφήμιση
    • και το videoder καλό είναι..θα το βρεις ΕΚΤΟΣ playstore
      Μπορείς να κατεβάσεις βίντεο η να απομονώσεις τον ήχο από youtube , facebook, vimeo κλπ σε όποια ποιότητα θέλεις.
      Δοκίμασε το..
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Καλημέρα σε όλους. Απλά να αναφέρω ότι έχω κι εγώ 2 Note 2 στην κατοχή μου (ένα για κάθε γιο) και εδώ και μέρες παρουσιάζουν τα γνωστά προβλήματα με το Play Store και το Youtube. Στο ένα το οποίο έκανα πρόσφατα καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας stable το Play Store λειτουργεί αλλά δεν ενημερώνεται το ίδιο. Οι εφαρμογές και οι ενημερώσεις περνάνε κανονικά εκτός του Youtube. Το άλλο λειτουργεί και αυτό απλά δεν ενημερώνεται με τίποτα το Youtube. Θα δοκιμάσω το Youtube Vanced που ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω...
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Παιδιά να ενημερώσω για να μην παιδεύεστε. Το κινητό μου με το playstore 5 δούλευε καλά. Επειδή τρώγομαι όμως, κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση την 12.3.19 που είναι η μόνη που περνάει από τις πιο πρόσφατες.
      Μετά πατάω πάνω στην έκδοση και καταλαβαίνω από τα δεδομένα ότι κάτι κατεβάζει, αλλά δεν δείχνει τίποτα άλλο. Κάνω επανεκκίνηση , αργεί και όταν ανοίγει βλέπω ότι έχει ενημερωθεί μόνο του στην 12.5.15. Επανεκκίνηση , κάνει 10 λεπτά. Προσπαθώ να καθαρίσω το google play αλλά δεν έχει τίποτα για καθαρισμό. Επανεκκίνηση πάλι 10 λεπτά. Μετά κάνω απεγκατάσταση ενημερώσεων , δεν δείχνει να γίνεται κάτι. Επανεκκίνηση, αργεί. Όταν τελικα μπαίνει βλέπω την έκδοση 5. Ξανα επανεκκίνηση και μπαίνει κανονικά.
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Μην επιχειρείτε χειροκίνητη ενημέρωση του google play και όσοι έχετε μεγάλη καθυστέρηση στο boot που φαίνεται να κόλλησε, η λύση φαίνεται να είναι απεγκατάσταση ενημερώσεων του google play και μολις δεις ότι έχεις την έκδοση 5 bootαρει κανονικά.

• Πάντως πριν από λίγο αρνήθηκε να εγκατασταθεί και η εφαρμογή της Google. Προφανώς ότι σε google πάσχει....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nikko έγραψε:

Πάντως πριν από λίγο αρνήθηκε να εγκατασταθεί και η εφαρμογή της Google. Προφανώς ότι σε google πάσχει....
      Σε μένα άργησε λίγο αλλά εγκαταστάθηκε.