Καλησπέρα στην ομάδα να ρωτήσω κάτι σημερα μου εφαγε μια μπακια το κινητο και του εκανα επαννεκινηση και μου κολλησε στο λογκο του MI ξερετε γιατι μπορει να συμβενει αυτο?
Μωρέ αν λυθεί το θέμα με τις επανεκκινήσεις και τα σβησίματα άψογη είναι και με καλύπτει πλήρως. Δεν έχω σκοπό να την αλλάξω αν δεν χαλάσει. Αλλά αν είναι να σβήνει στο άκυρο ή να βάλω ξανά την παλιά μπαταρία που αδειάζει σε 3 ώρες τι να το κάνω;
Άνοιξε την πλάτη, ξεβίδωσε το πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα και βγάλε το τελείως, δούλεψε το για καμία εβδομάδα έτσι και δες εάν κάνει πάλι reboot ή FC.
Δεν άλλαξε τίποτα. Πάω σε άλλη rom με ελληνική γλώσσα. Πείτε μου ποια; έχω κρατήσει αντίγραφα. Να υπενθυμίσω ότι το twrp είναι παλιό.
Κατέβασε το τελευταίο twrp και φλασαρισέ το μέσα από το υπάρχον. Ρομ θα βάλεις την τελευταία ανάλογα με αυτήν που είχες, dev ή stable. Αν κάνεις factory reset, που σημαίνει τα χάνεις όλα, καλύτερα να περάσεις μια fastboot με το spflash.
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Αν διαβάσεις το νήμα παραπάνω υπάρχουν θα βρεις πολλές σχετικές αναρτήσεις. Το τελευταίο διάστημα παρουσιαστηκαν προβλήματα στη συγκεκριμένη συσκευή, που σχετίζονται ότι δεν γίνεται update σε ορισμένες εφαρμογές της google και στο play store.
Η room που έχω είναι στο συνημμένο,δε ξέρω τι θα διαλέξω; Η διαδικασία είναι : εσωτερική μνήμη και μέσω του twrp; Εκεί τι τσεκάρω; Δεν είναι μόνο το πρόβλημα των ενημερώσεων αλλά και ότι σβήνει και κάνει επανεκκίνηση κάποιες φορές περιμένοντας 5 λεπτά με το λογότυπο mi.
Τι γίνεται ρε παιδιά με τα Note2 και την Google? Μήπως παίζει κάποιο ρόλο ότι είναι ακόμα σε Android 5.x?
Έχω 2 στην κατοχή μου και κάθε ένα συμπεριφέρεται διαφορετικά αλλά και τα 2 υπολειτουργούν...
Με το Aptoide που πρότεινε κάποιος φίλος πιο πάνω γίνεται δουλειά; Μήπως και καταφέρω και τους περάσω Youtube τουλάχιστον γιατί με έχουν φάει στη γκρίνια οι γιοι μου
Τι γίνεται ρε παιδιά με τα Note2 και την Google? Μήπως παίζει κάποιο ρόλο ότι είναι ακόμα σε Android 5.x?
Έχω 2 στην κατοχή μου και κάθε ένα συμπεριφέρεται διαφορετικά αλλά και τα 2 υπολειτουργούν...
Με το Aptoide που πρότεινε κάποιος φίλος πιο πάνω γίνεται δουλειά; Μήπως και καταφέρω και τους περάσω Youtube τουλάχιστον γιατί με έχουν φάει στη γκρίνια οι γιοι μου
Youtube έχει, αλλά είναι παλιά έκδοση. Αν δεν έχεις καθόλου, κατέβασε από το apkmirror μια πιο παλιά και δοκίμασε.