Αχ κατάντια...
που πήγαν οι μέρες που ζητούσαμε αυτοκινητόδρομους, τρενάκια, τηλεκατευθυνόμενα, γερανούς, walkman...
τώρα ζητάμε τηλέφωνα...
Αν το καλοσκεφτούμε...
ζητούσαμε αυτοκινητόδρομο, παίρναμε αυτοκινητάκι
ζητούσαμε τρενάκια παίρναμε ένα βαγόνι
ζητούσαμε τηλεκατευθυνόμενο παίρναμε μινιατούρα με καλώδιο
ζητούσαμε walkman και παίρναμε κασέτα
οπότε τρέμω να πω RN6 γιατί δεν ξέρω τι θα μου'ρθει...
Καλές γιορτές σε όλους παιδιά με υγεία
Έβαλα μόλις τη Mokee και οι google apps εγκαθίστανται κανονικότατα.
Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά προέχει να είναι λειτουργικό το κινητό, που στην πράξη δεν ήταν πλέον τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά.
Ομολογώ ότι έχω απογοητευτεί από τη xiaomi.
Διαφωνώ με το φίλο Χρήστο, pechr, δεν είναι θέμα της google, για κάποιο λόγο η xiaomi δεν υποστηρίζει πλέον το hermes.
εγώ έβαλα την mix camera και την open camera και κανω δοκιμές γιατί ήθελα το αποτύπωμα ημερομηνίας και ώρας και η default δεν το βάζει .Η mix camera αν και κολλάει βγάζει ικανοποιητικές φωτο στα 10mp ρύθμηση . Παρεπιπτώντος η ρομ είναι ελαφριά λειτουργικότατη και έχει κάποια έχτρα που με την miui τα είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν .
ειχα τη μοκι.3 μερες μονο την κρατησα.δυστυχως μουχε βγαλει το εξης bug.μολις εκανα επανακκινηση το κινητο, γυρναγε τα παντα δτα κινεζικα. Το κερασακι δτην τουρτα ηταν οταν πατησα ενα εικονιδιο και αρχισε να μου εγκαθιστα 7 εφαρμογες κινεζικες.κατα τα αλλα δεν ειχα παραπονο απο τη ρομ.πολυ ελαφρια αλλα θελει πολυ παραμετροποιηση εκ μερους μας.οσο για ρην μπαταρια δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι ειναι προβληματικη η δθκη μου και περιμενω μια νοχον να ερθει.με λιγα λογια γυρισα στην τελευταια αρωμα. Εκλεισα το συγχρονισμο της google.το κινητο παει δφαιρα. Χαρτες που θελω δεν εγκαθισταντο.οποτε με δοκιμη βρηκα οτι μπορουσα να εγκαυασισω τη τελςυταια version google maps του σεπτεμβριου