Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H pechr έγραψε:

Εχω ένα lenovo με custom rom miui 4 και ενημερώνονται μια χαρά οι εφαρμογες στο playstore.
      Κρατήστε το αυτό ως δεδομενο.
      Άρα δεν είναι θέμα ενημέρωσης του MIUI ή καποιας νέας πολιτικής της Google.
      Οι σκέψεις μου κατευθύνονται σε πρόβλημα του συγκεκριμενου MTK επεξεργαστή μας και σε κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των εφαρμογών και του επεξεργαστή. Αν και δεν ξέρω πως μπορούν και αν μπορούν να συσχετιστούν αυτά τα δύο.
      Χρήστο μόνο το rn2 έχει τον επεξεργαστή αυτό; Αν υποθέσουμε ότι η παράμετρος επεξεργαστής είναι το θέμα.

Και αν ήταν έτσι τότε γιατί με τη mokee γίνονται κανονικοτατα οι ενημερώσεις;

Θέμα της miui είναι, ξεκάθαρα.
    • Νομίζω ότι είναι συνδυασμός miui και google ως προς νέες προδιαγραφές.
      Θα επιμείνω πως χρειάζεται λίγη υπομονή.
      Θυμίζω ότι 3 χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Αύγουστο πήραμε νέο update σε 9.6.3. από Xiaomi. Το περίμενε κανείς; Δε νομίζω...
      σφάλματα αναφοράς φτάνουν συνέχεια στην xiaomi και δεν πιστεύω να το αγνοήσει.
      Ας περιμένουμε λιγάκι λοιπόν.
    • Ο/H Sof έγραψε:

ειχα τη μοκι.3 μερες μονο την κρατησα.δυστυχως μουχε βγαλει το εξης bug.μολις εκανα επανακκινηση το κινητο, γυρναγε τα παντα δτα κινεζικα. Το κερασακι δτην τουρτα ηταν οταν πατησα ενα εικονιδιο και αρχισε να μου εγκαθιστα 7 εφαρμογες κινεζικες.κατα τα αλλα δεν ειχα παραπονο απο τη ρομ.πολυ ελαφρια αλλα θελει πολυ παραμετροποιηση εκ μερους μας.οσο για ρην μπαταρια δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι ειναι προβληματικη η δθκη μου και περιμενω μια νοχον να ερθει.με λιγα λογια γυρισα στην τελευταια αρωμα. Εκλεισα το συγχρονισμο της google.το κινητο παει δφαιρα. Χαρτες που θελω δεν εγκαθισταντο.οποτε με δοκιμη βρηκα οτι μπορουσα να εγκαυασισω τη τελςυταια version google maps του σεπτεμβριου
      Εγω που την κατεβασα και την εγκατεστησα χτες από το λινκ που δόθηκε αν θυμάμαι από σένα δεν έχει θέμα αλλαγής μετά από επανεκκίνηση. Σε αγγλικα έκανα την εγκατάσταση, μετά το γύρισα σε ελληνικά, και έχω ήδη κάνει τρία reboot, χωρίς πρόβλημα.

Το μόνο θέμα που είδα έχει να κάνει με το δίκτυο. Δεν υποστηρίζει στη 2η SIM data, μάλλον. Έχω δύο SIM cosmote, μια με voice και μια μόνο δεδομένα. Αναγκάστηκα να βάλω τα δεδομένα στη sim1.

Επισης κάτι κάνει με την μετάβαση από WiFi σε data, δεν πάει αυτόματα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nikko έγραψε:

Νομίζω ότι είναι συνδυασμός miui και google ως προς νέες προδιαγραφές.
      Θα επιμείνω πως χρειάζεται λίγη υπομονή.
      Θυμίζω ότι 3 χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Αύγουστο πήραμε νέο update σε 9.6.3. από Xiaomi. Το περίμενε κανείς; Δε νομίζω...
      σφάλματα αναφοράς φτάνουν συνέχεια στην xiaomi και δεν πιστεύω να το αγνοήσει.
      Ας περιμένουμε λιγάκι λοιπόν.
      Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω ότι η 9.6.3 είναι η τελευταία ρομ. Τώρα αν λόγω των προβλημάτων με τις ενημερώσεις της Google που προέκυψαν παγκόσμια αποφασίσουν να δώσουν κανένα update, θα δούμε.

Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
    • Καλησπέρα παιδιά. Έχω την 9.5.4.0 stable της ομάδας. Χωρίς τίποτα ανοιχτό και απλά να είναι στην αναμονή με κλειστή οθόνη μου έβγαλε 15 μέρες αναμονής. Αλλά όταν το λειτουργώ η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα. Μπαταρία μπορώ να βρω κάπου; Επίσης ξέρετε καμία άλλη Ρομ που να τρέχει το κινητό καλύτερα; Ευχαριστώ.
    • Eιναι δυνατόν τοσο καιρο να ειναι γνωστα τα θεματα του RN2 και η μαμά να μην ασχολειται;Οκ,να παμε σε αλλο μοντελο αφου ετσι μας εξωθουν,αλλα ετσι οπως απαξιωνουν τους κατοχους RN2 σκεφτηκαν πως ισως καποιοι να την κανουν για αλλες πολιτειες;
    • Ο/H SkourosAnastasios έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Έχω την 9.5.4.0 stable της ομάδας. Χωρίς τίποτα ανοιχτό και απλά να είναι στην αναμονή με κλειστή οθόνη μου έβγαλε 15 μέρες αναμονής. Αλλά όταν το λειτουργώ η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα. Μπαταρία μπορώ να βρω κάπου; Επίσης ξέρετε καμία άλλη Ρομ που να τρέχει το κινητό καλύτερα; Ευχαριστώ.
      Εγώ πήρα μια nohon και μου φαίνεται καλή.

• Διαφήμιση
    • θελω να σημειωθει στο πρακτικο οτι η εφαρμογη my2go δεν εγκαθιστατι -504 error
      nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2redmi note 7
    • Ο/H Sof έγραψε:

θελω να σημειωθει στο πρακτικο οτι η εφαρμογη my2go δεν εγκαθιστατι -504 error
      Ποια εφαρμογή είναι αυτή, γιατί την ψάχνω στο play store και δεν την βρίσκω. Είναι της Google;

• Δικο μου λαθος.ειναι το my2g τηςwind.μετα απο 6 προδπαθειες το εγκατεστησα.
      nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2redmi note 7
    • Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το Redmi Note 2 και αναγκάστηκα να αλλάξω συσκευή πηγαίνοντας σε νεώτερη

Στενοχωρήθηκα, που η συσκευή έπαψε να είναι λειτουργική. Μακάρι να δοθεί λύση.

Την άφησα να ξεκουραστεί στο κουτί της μέχρι νεωτέρας. Δεν θα ήθελα να αφήσω το miui αλλά, αν αναγκαστώ, θα το κάνω. Δεν θα πετάξω το τηλέφωνό!
      Peter.gr
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sof έγραψε:

Δικο μου λαθος.ειναι το my2g τηςwind.μετα απο 6 προδπαθειες το εγκατεστησα.
      Με κοψοχόλιασες. Αν άρχισαν και τρίτες εφαρμογές σκέφτηκα να έχουν πρόβλημα, τη βάψαμε.