Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Δοκίμασε μήπως και...
      Ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές βρες το 2o viber και δες στις άδειες να δώσεις αν δεν έχει πρόσβαση στην ανάγνωση επαφών.
      Κάνε και ένα καθαρισμό της cache καλού κακού.

Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
    • Παιδιά είχα την ελληνική stable 9.5.4 του φόρουμ και μόλις έβαλα την 9.6.3 global stable , χάθηκε το twrp recovery.
      Γιατί έγινε αυτό και υπάρχει κάποια ιδέα για το πώς θα το επαναφέρω,αφού χωρίς twrp δε θα μπορέσω να περάσω άλλη rom στο μέλλον.
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Πέρασε του ξανά TWRP μέσω cmd και adb.
      Όταν του πέρασες την official ROM μπήκε και το official recovery το mi recovery.
    • Διαφήμιση
    • Τι σ' έπιασε κ σένανε κ πήγες κ εβαλες την global? Ορίστε, σε καταράστηκε η Ελληνική κ έχασες το twrp! :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H thomas01 έγραψε:

Κι εγώ resurrection έβαλα χτες γιατί δεν μου άρεσε η mokee.

Η resurrection φαίνεται μέχρι στιγμής καλύτερη.

Εξακολουθεί να μην υποστηρίζει data στη sim 2 όπως η mokee, αλλά είναι πιο λειτουργική.

Πάντως από μπαταρία δεν βλέπω μεγάλη (μπορεί και καθόλου) βελτίωση σε σχέση με τη global stable 9.6.3 η οποία είχε αρκετά καλή διαχείριση.
      Φίλε thomas01 πηγα Ρυθμίσεις>καρτες sim >κατω κατω Ρυθμισεις sim2>Ονόματα σημείου πρόσβασης>επέλεξα την πρωτη επιλογη και η δεύτερη sim αρχισε να δινει δεδομένα.
    • Ο/H Nikko έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω 2 ερωτήσεις...
      Το τηλέφωνό μας υποστηρίζει και στις 2 sim 4G;
      και ένα δεύτερο... μέχρι τώρα είχα τη δεύτερη whats up για ιντερνετ viber και την πρώτη vodafone για ομιλία ως βασικό αριθμό που οι περισσότεροι έχουν. Θέλω να απαλλαγώ σιγά σιγά από το whats up. Μέχρι να γίνει η μετάβαση λόγω αναβάθμισης συμβολαίου vodafone με αρκετά data, υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το viber με 2 νούμερα; Σπάω το κεφάλι μου πως να το κάνω
      Κανε αυτό που σου έγραψε ο @chrdes για την διπλότυπη εφαρμογή ΑΛΛΑ υπάρχει ένα ΑΛΛΑ.
      Στο viber που θα ανήκει στον αριθμό της SIM που θα απαλλαγείς δεν θα ανανεώνονται οι επαφες τηλεφώνου όταν θα περνάς στο ίδιο τηλέφωνο μια καινούργια επαφή. Συνεπώς θα βλέπεις ως επαφές μόνο όσες κατά την στιγμή της αφαίρεσης κάρτας SIM είχες ήδη στο τηλέφωνό σου. ;)
      Αν δεν σε πειράζει... Προχωρά...
      Κανε την ενεργοποίηση του δεύτερου viber ενώ έχεις και τις 2 sim στο ίδιο τηλεφωνο.
      Αφότου συγχρονίσει επαφές μπορείς να εξάγεις την δεύτερη sim με τις επιπτώσεις που σου προανέφερα. Δεν είναι bug αυτό, έτσι δουλεύει. Έτσι δουλεύε πάντα σε official και μη rom.

Δεν σου είδε επαφές επειδή έκανες την ενεργοποίηση ενώ είχες αφαιρέσει και επανατοποθετήσει σε άλλο τηλέφωνο την κάρτα SIM Σωστα τα λέω;
      Κανε το όπως σου έγραψα για να δει επαφές.

Η εφαρμογή κλώνος τραβάει πάντα ότι δικαιώματα έχεις δώσει στην αρχική εφαρμογή.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H Nikko έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω 2 ερωτήσεις...
      Το τηλέφωνό μας υποστηρίζει και στις 2 sim 4G;
      και ένα δεύτερο... μέχρι τώρα είχα τη δεύτερη whats up για ιντερνετ viber και την πρώτη vodafone για ομιλία ως βασικό αριθμό που οι περισσότεροι έχουν. Θέλω να απαλλαγώ σιγά σιγά από το whats up. Μέχρι να γίνει η μετάβαση λόγω αναβάθμισης συμβολαίου vodafone με αρκετά data, υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το viber με 2 νούμερα; Σπάω το κεφάλι μου πως να το κάνω
      Κανε αυτό που σου έγραψε ο @chrdes για την διπλότυπη εφαρμογή ΑΛΛΑ υπάρχει ένα ΑΛΛΑ.Στο viber που θα ανήκει στον αριθμό της SIM που θα απαλλαγείς δεν θα ανανεώνονται οι επαφες τηλεφώνου όταν θα περνάς στο ίδιο τηλέφωνο μια καινούργια επαφή. Συνεπώς θα βλέπεις ως επαφές μόνο όσες κατά την στιγμή της αφαίρεσης κάρτας SIM είχες ήδη στο τηλέφωνό σου. ;)
      Αν δεν σε πειράζει... Προχωρά...
      Κανε την ενεργοποίηση του δεύτερου viber ενώ έχεις και τις 2 sim στο ίδιο τηλεφωνο.
      Αφότου συγχρονίσει επαφές μπορείς να εξάγεις την δεύτερη sim με τις επιπτώσεις που σου προανέφερα. Δεν είναι bug αυτό, έτσι δουλεύει. Έτσι δουλεύε πάντα σε official και μη rom.

Δεν σου είδε επαφές επειδή έκανες την ενεργοποίηση ενώ είχες αφαιρέσει και επανατοποθετήσει σε άλλο τηλέφωνο την κάρτα SIM Σωστα τα λέω;
      Κανε το όπως σου έγραψα για να δει επαφές.

Η εφαρμογή κλώνος τραβάει πάντα ότι δικαιώματα έχεις δώσει στην αρχική εφαρμογή.
      Δε γίναν ακριβώς έτσι...
      Έχω 2 sim στο RN2. το viber μέχρι τώρα παίζει με τη δεύτερη (ένα whats up). θέλω να το έχω και για την 1η κάρτα. Χθες που έκανα διπλότυπη τη viber τη δημιούργησε μαζί με διπλότυπη ρυθμίσεις google. Αφού ενεργοποίησα viber και στη διπλότυπη για την 1η κάρτα, σε αυτή δεν έβλεπε επαφές. Δεν έχω αφαιρέσει sim. Προς το παρόν τα θέλω και τα 2. Έκανα επανεκκινήσεις κοίταξα δικαιώματα και είδα ότι η διπλότυπη δεν είχε για ανάγνωση επαφών, το έκανα και πάλι τίποτα. Τώρα τα έχω απεγκαταστήσει μετά από 10 επανεκκινήσεις 10λεπτου έκαστη και θα δοκιμάσω ξανά όταν ξαναβρώ υπομονή. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
    • Διαφήμιση
    • Δημιούργησε πρώτα την διπλότυπη.
      Μετα δώσε τα δικαιώματα που πρεπει.
      Υστερα άνοιξε την εφαρμογή ώστε να προχωρήσεις σε ενεργοποίηση.

Εγω εδώ και καιρό δουλεύω διπλοτυπες εφαρμογές.
      Επίσης το ότι σου δημιούργησε και κλώνο στις ρυθμίσεις google, αυτο είναι φυσιολογικό. Έτσι δουλεύει.

Ξέχασα να σε ρωτήσω το πιο βασικο. Οι επαφές σου είναι στο τηλέφωνό η στη κάρτα SIM;
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Δημιούργησε πρώτα την διπλότυπη.
      Μετα δώσε τα δικαιώματα που πρεπει.
      Υστερα άνοιξε την εφαρμογή ώστε να προχωρήσεις σε ενεργοποίηση.

Εγω εδώ και καιρό δουλεύω διπλοτυπες εφαρμογές.
      Επίσης το ότι σου δημιούργησε και κλώνο στις ρυθμίσεις google, αυτο είναι φυσιολογικό. Έτσι δουλεύει.

Ξέχασα να σε ρωτήσω το πιο βασικο. Οι επαφές σου είναι στο τηλέφωνό η στη κάρτα SIM
      ευχαριστώ για τη βοήθεια. Οι επαφές είναι σε συσκευή και google. το απόγευμα θα το κάνω με τη σειρά που μου είπες και θα πω αποτελέσματα.
      Ευχαριστώ και πάλι @pechr και @chrdes
    • Ο/H kinezakias έγραψε:

Φίλε thomas01 πηγα Ρυθμίσεις>καρτες sim >κατω κατω Ρυθμισεις sim2>Ονόματα σημείου πρόσβασης>επέλεξα την πρωτη επιλογη και η δεύτερη sim αρχισε να δινει δεδομένα.
      Άψογος φίλε μου!

@kinezakias

Το δοκίμασα και άλλαξα τις δύο sim, έχει όντως δεδομένα, όμως στη sim 2 δεν έχει 3g και 4g, παρά μ'όνο 2g.
      Αντίθετα μόλις το γυρίσεις στη sim 1 πάει αμέσως σε 3g ή 4g.

Το είδες αν και σε σένα συμβαίνει το ίδιο?
    • δυστυχώς τώρα δεν ενεργοποιείται με τίποτα η διπλότυπη. Χθές το έκανε κάποια στιγμή κ τώρα μένει στην ενεργοποίηση χωρίς κλήση κ λήψη κωδικού. Καμία ιδέα; Απεγκατεστησα restart, ξανά διπλότυπη κ δεν ενεργοποιείται
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα! Θέλω να δώσω το κινητό και κάτι μάλλον έκανα λάθος.
      Έσβησα λογαριασμό mi κτλ, μπήκα twrp, έκανα factory reset και ξαναπέρασα μια ρομ πολύ παλιά που είχα ήδη μέσα στο κινητό. Μόλις το άνοιξα άρχισε να κολλάει πολυ. Μόλις πήγα να ανοίξω το play για να κατεβάσω εφαρμογες, δεν άνοιξε καν! Λέει η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε.
      Το διέλυσα?