προς ενημερωση και συμμορφωση.ειχα απενεργοποιησει ολα τα προγραμματα της google ωστε να μην ενημερωνονται.το κινητο πηγαινε σφαιρα.χτες ειπωθηκε οτι οι χαρτες αναβαθμιζονται.εκανα χειροκινητη αναβαθμιση και απο χτες το βραδυ το κινητο για να κανει επανεκκινηση θελει 8 λεπτα ακριβως χρονομετρημενα.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον
προς ενημερωση και συμμορφωση.ειχα απενεργοποιησει ολα τα προγραμματα της google ωστε να μην ενημερωνονται.το κινητο πηγαινε σφαιρα.χτες ειπωθηκε οτι οι χαρτες αναβαθμιζονται.εκανα χειροκινητη αναβαθμιση και απο χτες το βραδυ το κινητο για να κανει επανεκκινηση θελει 8 λεπτα ακριβως χρονομετρημενα.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον
βαλε το stock recovery του MIUI με τη βοήθεια του spflash tools. Μόνο το recovery.
Μπες μετά στο recovery και κανε wipe cache. Άνοιξε το κινητό σου να επιβεβαιώσεις ότι ανοίγει κανονικά στο λεπτό 2 φορές.
Μετά πάλι ξαναπερνα το twrp αν θες.
Από ότι κατάλαβα το τελευταίο διαστημα... Μόνο το miui recovery καθαρίζει σωστά την cache για το κινητό μας. Τα προβλήματα με την αργή επανεκκίνηση μόνο καθώς εσβηνες την cache από miui recovery έστρωνε. Όσες φορές καθάρισα την cache με το twrp δεν είχε επίδραση στην αργή επανεκκίνηση. 7-8 λεπτά κάθε φορά να ανοίξει το κινητο.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Τουλάχιστον για μένα δεν υπάρχει λόγος να έχω twrp επειδη πλέον δεν θα ξαναδούμε καινούργια rom άρα δεν θα ξαναχρειαστει φλασαρισμα το κινητό με custom recovery.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Τουλάχιστον για μένα δεν υπάρχει λόγος να έχω twrp επειδη πλέον δεν θα ξαναδούμε καινούργια rom άρα δεν θα ξαναχρειαστει φλασαρισμα το κινητό με custom recovery.
Με ποια rom είσαι τώρα; To LineageOS είναι για αλλαγή καθώς ρουφάει την μπαταρία σαν βαμπίρ που βλέπει αίμα μετά από χρόνια
Καλησπέρα σε όλους. Τελικά έκανα το μεγάλο βήμα και πήρα το Redmi 6 (3, 32). Όπως είχα προαναφέρει το RN2 που μου είχαν χαρίσει ήθελε οθόνη, από χθες δε δούλευε και το μισό touch, συν μπαταρία που κρατούσε με ανοιχτά data 1 ώρα. Οπότε πρωι πρωί έκανα το βήμα και ελπίζω να έκανα μια καλή επιλογή.
Το έχω ήδη ανοίξει, συγχρονίσει, νέο update σε miui 10, εγκατάσταση εφαρμογών και είμαι νομίζω έτοιμος. Είχα να πιάσω καινούργιο τηλέφωνο από το 2013 και κάνω σαν μικρό παιδί.
Το μόνο μείον που βλέπω τώρα είναι ότι πρέπει να αλλάξω κατηγορία στο forum και κάποιοι που απαντούν μόνο εδώ θα μου λείψουν γιατί ήταν πάντα εκεί σε ότι τους χρειάστηκα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και να ευχηθώ καλές γιορτές!
Να σας εκμεταλλευτώ και μια φορά ακόμη.
Είμαι με μαμά φόρτιση, έκανα όλα τα παραπάνω και είμαι στο 57%. Πως να φορτίσω και πότε πρώτη και επόμενες φορές; Σας ευχαριστώ και πάλι