Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H xristakos2002 έγραψε:

Να ρωτήσω κατι εγω τωρα ;;; Αν!!! Λεω αν!!! Αν λοιπόν εγω δεν γνωρίζω απο αυτα, αν κ ακομα τα διαβάζω κ παλι δεν μπορω να βγαλω άκρη !!! Με rom με recovery με καθαρές εγκαταστάσεις κτλ κτλ!!! Αν λοιπόν και καταλήγω ζητήσω την βοήθεια σας, δηλαδή να βρεθώ με εναν γνωστή της υπόθεσης όλης ετσι ώστε να μου κανει ολα όσα περιγράφεται εδω κ εγω δεν τα καταλαβαίνω θα υπάρξει κάποιος που θα τον κεράσω εναν καφέ κ θα με βοηθήσει σε όλα αυτα;;; Περιμενω το κινητακι λογικά μέχρι το τελος της άλλης βδομάδας απο gearbest και θα ηθελα να βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει απο κοντά σε όλα αυτα...
      Αν είσαι από Θεσσαλονίκη έλα στην συναντηση της Τεταρτης :)

7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Καθώς είμαι σε αναμονή παραλαβής και του δικού μου Hermes θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος την silicone case της Nillkin να την συγκρίνει με την silicone case που στέλνει το Vickmall ως δώρο. Με ενδιαφέρει κυρίως το υλικό κατασκευής γιατί του Vickmall φαίνεται αρκετά ευτελές (έχει πέσει στα χέρια μου). Ξέρω πάντως ότι της Nillkin καλύπτει τις υποδοχές του κινητού για σκόνη.
    • Δώστε βοήθεια και σώστε..........
      Μόλις σύνδεσα το κινητό στον Η/Υ για φόρτιση, έκανα το μέγιστο ΛΑΘΟΣ να
      κλείσω την επιλογή που είχε για την σύνδεση στο πτυσσόμενο μενού
      θέλοντας να κάνει μόνο φόρτιση. 'Εγινε και μου έδειχνε οτι κάνει μόνο
      φόρτιση. Τώρα που το ξανασύνδεσα διαπιστώνω οτι δεν μου ξαναβγάζει
      επιλογή και δεν βρίσκω και πουθενά στις ρυθμίσεις την σχετική επιλογή.
      Αποτέλεσμα: Ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό και το κινητό δεν
      μπορώ να το κάνω ορατό στον υπολογιστή γιατί δεν βρίσκω το μενού.
      Βοήθεια??????????????
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lemnia έγραψε:

Δώστε βοήθεια και σώστε..........
      Μόλις σύνδεσα το κινητό στον Η/Υ για φόρτιση, έκανα το μέγιστο ΛΑΘΟΣ να
      κλείσω την επιλογή που είχε για την σύνδεση στο πτυσσόμενο μενού
      θέλοντας να κάνει μόνο φόρτιση. 'Εγινε και μου έδειχνε οτι κάνει μόνο
      φόρτιση. Τώρα που το ξανασύνδεσα διαπιστώνω οτι δεν μου ξαναβγάζει
      επιλογή και δεν βρίσκω και πουθενά στις ρυθμίσεις την σχετική επιλογή.
      Αποτέλεσμα: Ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό και το κινητό δεν
      μπορώ να το κάνω ορατό στον υπολογιστή γιατί δεν βρίσκω το μενού.
      Βοήθεια??????????????
      Σύνδεσε το κινητό στο PC και πήγαινε στο Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις> Επιλογές για προγραμματιστές (Settings>Additional settings>Developer options) και κάνε μια αλλαγή (ότι και να είναι τώρα) στην κατάσταση του Εντοπισμός σφαλμάτων USB (USB debugging). Μόλις το κινητό δει την αλλαγή, θα σου ξαναεμφανίσει τις επιλογές. Αν δεν βλέπεις το "επιλογές για προγραμματιστές", πήγαινε στο Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο (Settings>About phone) και πάτα μερικές φορές πάνω στην έκδοση MIUI.
    • καλησπερα αν και εχω την συσκευη περιπου 1-2 εβδομαδες παρατηρησα τωρα τελευταια στην αντιγραφη αρχειων μετα απο λιγο σταματαει η αντιγραφει επισης εχει προβλημα οταν βαζω μοτιβω κλειδωματων θελει και κυλιση για να το ξεκλειδωσω επισης αυτο με τα popups μυνηματα του messenger δεν τα ανηγει αλλα αυτο δεν ειναι τοσο συμαντικο οσο τα αλλα 2..εκανα επαναφορα εργωστασειακων ρυθμισεων και παλι τα ιδια κανει. . εχω την εκδοση 66.77.33.00 stable αυτην που μου εστειλαν η κινεζη,ξερει κανεις κατι για αυτο τη γινεται αμα περασω το ελληνικο MMUI? χανω εγγυηση η οχι ?

μπορειτε να μου απαντησετε εαν γνωριζετε η να το βαλω σε καποια αλλη κατηγόρια??
    • Ο/H Sp3LLy έγραψε:

εχω την εκδοση 66.77.33.00 stable αυτην που μου εστειλαν η κινεζη,ξερει κανεις κατι για αυτο τη γινεται αμα περασω το ελληνικο MMUI? χανω εγγυηση η οχι ?
      Δεν χάνεις καμια εγγύηση, διάβασε τον σχετικό οδηγό και προχώρα άφοβα όταν νιώσεις άνετα..
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Sp3LLy έγραψε:

εχω την εκδοση 66.77.33.00 stable αυτην που μου εστειλαν η κινεζη,ξερει κανεις κατι για αυτο τη γινεται αμα περασω το ελληνικο MMUI? χανω εγγυηση η οχι ?
      Δεν χάνεις καμια εγγύηση, διάβασε τον σχετικό οδηγό και προχώρα άφοβα όταν νιώσεις άνετα..
      ευχαριστω. για την γρηγορη απαντηση θα το κανω αμεσα την αναβαθμιση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Όχι, δεν το είχα δει. Αλλά περνώντας την καινούργια devs έκανα clean cache-dalvik cache και δεν είχε διορθωθεί το πρόβλημα. Μόνο με αυτό που μου είπε ο ceasar διορθώθηκε καθαρισμός δεδομένων κάμερας και αρχείων.
      Ω ρε γ@μωτο πως γίνεται αυτο? Ρε παιδιά όταν κάνουμε clean cache-dalvik cache δεν είναι σαν να κάνουμε καθαρισμό δεδομένων όλων των εφαρμογών??
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Παιδια ξαφνικα η εφαρμογη video εκανε ενημερωση(δεν ξερω πως) και τωρα ονομαζεται Mi Video και ειναι στα κινεζικα..τι μπορω να κανω?
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Παιδια ξαφνικα η εφαρμογη video εκανε ενημερωση(δεν ξερω πως) και τωρα ονομαζεται Mi Video και ειναι στα κινεζικα..τι μπορω να κανω?
      Απεγκατάσταση της αναβάθμισης.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Παιδια ξαφνικα η εφαρμογη video εκανε ενημερωση(δεν ξερω πως) και τωρα ονομαζεται Mi Video και ειναι στα κινεζικα..τι μπορω να κανω?
      Ωραιος φιλε μου!!μια χαρα ειναι τωρα!ευχαριστω πολυ!!Κατι αλλο!το μενου με την αλλαγη γραμματοσειρας εχει εξαφανιστει.γιατι αυτο?Δοκιμασα να το επαναφερω με το shortcut master μου το εμφανιζει αλλα και παλι δεν μπορω να αλλαξω γραμματοσειρα.
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Ωραιος φιλε μου!!μια χαρα ειναι τωρα!ευχαριστω πολυ!!Κατι αλλο!το μενου με την αλλαγη γραμματοσειρας εχει εξαφανιστει.γιατι αυτο?Δοκιμασα να το επαναφερω με το shortcut master μου το εμφανιζει αλλα και παλι δεν μπορω να αλλαξω γραμματοσειρα.

Μα λές εδώ ότι είναι εντάξει τώρα :)