Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Μετά την εγκατάσταση του magisk θέλει κάνα 2 restart.
Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 -
-
Κάνε από τις εγκατεστημένες εφαρμογές ένα καθαρισμό του magisk και του es. Μετά άνοιξε το magisk και μετά το es. Λογικά θα σε ρωτήσει αν επιτρέπεις κλπ.
Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 -
Ο/H Takalas έγραψε:
Χρονια πολλα στην κοινοτητα κι απο μενα!
Εχω κι εγω ιδια προβληματα με το RN2 μου, συγκεκριμένα:
1)με την εγκατάσταση των gapps,
2)το κινητο κάνει πολυ ωρα να ανοιξει (δεν το εχω μετρήσει ακριβως ποσο :p)
3)αλλα και επίσης κάτι που κανείς δεν ανέφερε, το κινητό κλείνει σε άκυρες στιγμές χωρίς να έχει χαμηλή μπαταρία.
Πριν κανα μήνα του άλλαξα μπαταρία με μια πορτοκαλί (αρκετά παρόμοια με την οριτζιναλ αλλά με έτος κατασκευής 2018, συμπεράσματα δικά σας) απο σκρουτζομάγαζο και πήγαινε μια χαρά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι που μια μέρα μου έκλεισε απο 0% (απροσεξία μου το ξερω...) . Περίπου τον ίδιο καιρό, λιγο πιο μετά, άρχισαν τα προβλήματα με το κλείσιμο και την αργή εκκίνηση...
και αρχίζουν οι ερωτήσεις μου
1)πιστεύετε οτι φταίει η μπαταρια?
2)το εχει κανείς άλλος αυτό με το κλείσιμο (random abrupt shutdown) ?
3)Επίσης η λύση με το modάρισμα του build.prop φτίαχνει το πρόβλημα με την αργή εκκίνηση?
λυπαμαι πραγματικά που μετα από 3 χρονια συνεχης και απροβληματιστης λειτουργίας παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβληματα, δεν τα αξίζει ένα τέτοιο κινητό-θρύλος της xiaomi
Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια στην κοινότητα για την συνεχή επαγρύπνση και την επίλυση κάθε είδους προβλημάτων που παρουσιάζονται! @chrdes και @pechr εξαιρετικοι
2. Για τις επανεκκινήσεις διάβασε το μήνυμα 10889.
3. Για το ότι κλείνει το κινητό, φταίει η μπαταρία. Αυτή που αγόρασες έχει μια ελαφρώς διαφορετική απόχρωση από τις γνήσιες μπαταρίες αν πρόσεξες. Είναι μαϊμού. Είναι μια κακής ποιότητας μπαταρια με καινούργια ετικέτα που γράφει 2018. Σε ξεγέλασαν οι Κινέζοι αλλά το ίδιο ξεγέλασαν κι εμένα στο παρελθόν. Αν μπορείς τσιμπά τους refund δείχνοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις του πορτοκαλί. Εγώ πήρα τα χρήματα πίσω. Άσχετα που η μπαταρία είχε αρχίσει να μου κάνει κι εμένα αυτά τα άτακτα κλεισίματα. Συνεπώς μετά απο 2 μήνες χρήσης , πετάχτηκε σε στήλη ανακύκλωσης μπαταριών ΑΦΗΣ.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Χρόνια πολλά παίδες!
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Πριν 2 εβδομάδες περίπου, ενώ ήμουν με την 9.2.3 και όλα κυλούσαν καλά ξαφνικά το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση και κόλλησε στο mi logo (δεν έδειχνε το XTRV του MIUI.gr που θα έπρεπε). Λέω, οκ, κάπου θα στράβωσε η εγκατάσταση. Κάνω ΟΛΑ τα wipes και ρίχνω την 9.5.4. Τη στήνω ωραία και καλά, περνάω εφαρμογές (δούλευαν και οι γκουκλοεφαρμογές παραδόξως) και έλεγα επιτέλους έστρωσε.
Αμ δε...
Πριν από λίγο στο ξαφνικό πάλι τα ίδια. Επανεκκίνηση και κολλημένο στο mi logo. Μπαίνω TWRP και δοκιμάζω wipe cache, δε βοήθησε. Καθώς, όμως, ήμουν υποψιασμένος από τις προάλλες, είχα στην sd 2-3 rom να βρίσκονται καλού κακού. Ξαναρίχνω την 9.5.4, χωρίς wipes, μόνο cache στο τέλος και μπαίνει κανονικά σα να μη συνέβη τίποτα. Τώρα όμως εγώ είμαι βέβαιος ότι είναι θέμα χρόνου να το ξανακάνει. Το γεγονός ότι συνέβη με 2 διαφορετικές rom με κάνει να πιστεύω ότι έχει θέμα hardware. Εσείς τι λέτε; Ήρθε η ώρα να πάω για κανένα RN5 ή 6;
Ευχαριστώ. -
σε unroot συσκευή και global 9.6.3.0 όλες οι εφαρμογές ενημερώνονται κανονικά. Στην ελληνική μια 9.5.4.0 μια απο τα ίδια .Η επεξεργασία του build.prop έγινε στον υπολογιστή με notepad για να μην μπω στην διαδικασία ροοτ .
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Τελικά μετά από πολλές ώρες, βρέθηκε άκρη.
Κατέβασα μια πολύ παλιά έκδοση του magisk και κατευθείαν μου ζήτησε άδεια το es.Έκανα τη διαδικασία που ανέφερε παραπάνω ο φίλος chrdes και τώρα ενημερώνονται κανονικά όλες οι εφαρμογές από το googleplay... -
-
χρονια πολλα σε ολους.χαιρομαι που βρεθηκε λυση στο προβλημα μας. Δεν την εχω δοκιμασει ακομα. Με αυτη την αλλαγη στο αρχειο λυνεται και το προβλημα της αργης επανεκκινησης; ή πρεπει miui recovery- wipe κτλ?nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Μετά την εγκατάσταση του magisk θέλει κάνα 2 restart.
Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
Έχω 2 χρόνια να κάνω root κι έχω μείνει αρκετά πίσω σε γνώσεις..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα