Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Παιδια ξαφνικα η εφαρμογη video εκανε ενημερωση(δεν ξερω πως) και τωρα ονομαζεται Mi Video και ειναι στα κινεζικα..τι μπορω να κανω?
      Απεγκατάσταση της αναβάθμισης.
      Ωραιος φιλε μου!!μια χαρα ειναι τωρα!ευχαριστω πολυ!!Κατι αλλο!το μενου με την αλλαγη γραμματοσειρας εχει εξαφανιστει.γιατι αυτο?Δοκιμασα να το επαναφερω με το shortcut master μου το εμφανιζει αλλα και παλι δεν μπορω να αλλαξω γραμματοσειρα.
      Μα λές εδώ ότι είναι εντάξει τώρα :)
      Ναι λεω οτι ειναι ενταξει αλλα δεν ειχα δοκιμασει να αλλαξω...δεν αλλαζει δυστηχως..μολις παω να κανω εφαρμογη λεει εφαρμογη θεματος και μενει στο 0% αυτο.
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • <p>
      </p>

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H xristakos2002 έγραψε:

Να ρωτήσω κατι εγω τωρα ;;; Αν!!! Λεω αν!!! Αν λοιπόν εγω δεν γνωρίζω απο αυτα, αν κ ακομα τα διαβάζω κ παλι δεν μπορω να βγαλω άκρη !!! Με rom με recovery με καθαρές εγκαταστάσεις κτλ κτλ!!! Αν λοιπόν και καταλήγω ζητήσω την βοήθεια σας, δηλαδή να βρεθώ με εναν γνωστή της υπόθεσης όλης ετσι ώστε να μου κανει ολα όσα περιγράφεται εδω κ εγω δεν τα καταλαβαίνω θα υπάρξει κάποιος που θα τον κεράσω εναν καφέ κ θα με βοηθήσει σε όλα αυτα;;; Περιμενω το κινητακι λογικά μέχρι το τελος της άλλης βδομάδας απο gearbest και θα ηθελα να βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει απο κοντά σε όλα αυτα...
      Ρε φίλε...εξαρτάται απο το καφέ και σε τι περιβάλλον τον προσφέρεις! Άντε έτσι στα τυφλά θα κάνουμε συμφωνίες?? :D
      Να σω πω τώρα κάτι άλλο, πιό σοβαρό... Είδα να λες ότι περιμένεις ένα Prime να παραλάβεις και επίσης γράφεις στο νήμα για το Redmi Note 2 (εδώ που μιλάμε)... Στο προφίλ σου όμως έχεις δηλώσει "Xiaomi_Redmi_2", που είναι ΑΛΛΗ συσκευή... Πρέπει να το διορθώσεις, επειδή μπορεί να σου δωθούν λάθος οδηγίες απο κάποιο μέλος και μετά ούτε καφές σε σώσει, ούτε γεύμα, ούτε δείπνο... :)
      σωστός διορθώθηκε !!! Τελικά με τον καφέ που λεγαμε ;;; Απο Αθήνα ειμαι αλλιώς θα πηγαινα ατην συνάντηση της Θεσσαλονίκης... Να υπολογίζω οτι θα υπάρξει κάποιος που θα με βοηθήσει ;;;;
    • πριν λιγο την περασα το ελληνικο ρομ. μολις περασα τραγουδια στο κινητο πρωτι φωρα χωρις να κολιση..προς το παρων ολλα καλα ας το δουλευψω λιγο να δω θα κανει κανα κολιμα.. αυτο με την κιληση στο κλειδωμα πως βγενει επισης υπαρχει τροπος τακτοποιησης τον οικονιδιων στην επιφανεια εργασειας του κινητου γιατι 3 οθονες ενω μπορω να τα κανω σε αντε 2 οθονες..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kosmasdel έγραψε:

Καθώς είμαι σε αναμονή παραλαβής και του δικού μου Hermes θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος την silicone case της Nillkin να την συγκρίνει με την silicone case που στέλνει το Vickmall ως δώρο. Με ενδιαφέρει κυρίως το υλικό κατασκευής γιατί του Vickmall φαίνεται αρκετά ευτελές (έχει πέσει στα χέρια μου). Ξέρω πάντως ότι της Nillkin καλύπτει τις υποδοχές του κινητού για σκόνη.

Παιδιά έχω και εγώ την ίδια απορία. Αν κάποιος γνωρίζει θα μας ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη του.
      Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τη θήκη από αλουμίνιο το γύρω - γύρω και από tempered glass το πίσω. Την έχεις πάρει κάποιος να πει αν αξίζει?
      Αυτή εννοώ.
    • Ερώτηση προς ειδικούς:
      Η "γραμμή κατάστασης" εμφανίζεται με πολύ μικρή γραμματοσειρά. Από τις ρυθμίσεις/μέγεθος γραμματοσειράς επέλεξα να μεγαλώσω το μέγεθος της γραμματοσειράς αλλά στη "γραμμή κατάστασης" δεν άλλαξε.
      Υπάρχει κάποια γνώση για το πως (αν γίνεται) να αυξήσω το μέγεθος της γραμματοσειράς?
      Ευχαριστώ
    • Ο/H kalandre3 έγραψε:

Ερώτηση προς ειδικούς:
      Η "γραμμή κατάστασης" εμφανίζεται με πολύ μικρή γραμματοσειρά. Από τις ρυθμίσεις/μέγεθος γραμματοσειράς επέλεξα να μεγαλώσω το μέγεθος της γραμματοσειράς αλλά στη "γραμμή κατάστασης" δεν άλλαξε.
      Υπάρχει κάποια γνώση για το πως (αν γίνεται) να αυξήσω το μέγεθος της γραμματοσειράς?
      Ευχαριστώ
      Δεν απαντάω ως ειδικός, αλλά ως χρήστης:
      Νομίζω ότι στη γραμμή κατάστασης δεν αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς...
    • Διαφήμιση
    • Έβαλα την τελευταία v7 στο xiaomi redmi note 2 prime Που ήρθε προχθές από Minideal stock in greece. Καλά τα σπάει και το κινητό και η ελληνική rom... Πετάει και βελτιώθηκε πολύ το UI από 6 σε 7... τώρα θα ανανεώνεται αυτόματα?
    • Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Έβαλα την τελευταία v7 στο xiaomi redmi note 2 prime Που ήρθε προχθές από Minideal stock in greece. Καλά τα σπάει και το κινητό και η ελληνική rom... Πετάει και βελτιώθηκε πολύ το UI από 6 σε 7... τώρα θα ανανεώνεται αυτόματα?
      Καλορίζικο το "αεροθούμενο"! :D
      Όχι, δεν θα ανανεώνεται αυτόματα. Θα πρέπει να κατεβάζεις μόνος σου τη ρομ και να κάνεις μόνος σου το Update, από τον updater της συσκευής (εύκολα, απλά και γρήγορα!)
    • Διαφήμιση
    • καλημερα! στη καινουργια αλλα και στη προηγουμενη rom δεν μου ανοιγει το cit menu εσεις μπαίνετε κανονικα ;