Δεν νομίζω να χρειάζεται FR.Ο/H apo.stam έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά κ χρόνια πολλά. Στο hermes της γυναίκας μου έχω περασμένη την 9.2.3.0 stable κ λέω να περάσω την 9.5.4.0 (την τελευταία ελληνική)
Αξίζει;
Χρειάζεται factory reset;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν νομίζω να χρειάζεται FR.Ο/H apo.stam έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά κ χρόνια πολλά. Στο hermes της γυναίκας μου έχω περασμένη την 9.2.3.0 stable κ λέω να περάσω την 9.5.4.0 (την τελευταία ελληνική)
Αξίζει;
Χρειάζεται factory reset;
Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!Ο/H kinezakias έγραψε:
Ναι,μου εβγαλε το μηνυμα που λες.Μετα θελει απλα επανεκκινηση οπως λεει ενας φιλος pioπανω,ή θελει ξαναφλασαρισμα της ρομ;Γιατι οχι μονο ενημερωση των εφαρμογων της google δεν μου κανει,αλλα tο τηλεφωνο παλαβωσε,κανει 10' να επανεκκινησει και κλεινει στα καλα καθουμενα.Εχω αρχισει και τα παιρνω ασχημα με τη miui.Ο/H agmg έγραψε:
Όταν ξαναζιπάρισες σου έβγαλε μήνυμα να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον αρχείο;
Μήπως δεν μπήκε στη σωστή θέση μέσα στο zip?
καλημέρα. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση. Τι προβλήματα κ ποιες εφαρμογές; Το κινητό είναι της γυναίκας μου κ τα προβλήματα που μου έχει αναφέρει είναι: ότι όταν το βράδυ φορτίζει (ανοικτό) το κινητό πολλές φορές το πρωί είναι κλειστό (όχι από μπαταρία) κ δεν χτυπάει το ξυπνητήρι.Ο/H agmg έγραψε:
@apo.stam Εσύ δεν έχεις προβλήματα με τις εφαρμογές της Google;
Καλή χρονιά,υγεία και χαρά.Εδωσε το magisk δικαιωματα root στον es,edit,προσθεσα τις 2 επιμαχες γραμμες που λειπουν και πατησα το κουμπι save.Στη συνεχεια εκλεισα το αρχειο και επανεκκινηση.Εξακολουθουν οι εφαρμογες googke να μη εγκαθιστανται/ενημερώνονται.Εκανα κατι λάθος;Ο/H agmg έγραψε:
Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!Αν είσαι root τότε κανείς την αλλαγή στη rom που φοράς με κάποιον file manager ο οποίος υποστηρίζει root, σώζεις και κάνεις επανεκκίνηση. Αν όχι, τότε κανείς την αλλαγή στο zip της rom και φλασαρεις από την αρχή. Εγώ έκανα και full wipes για να είμαι σίγουροςΟ/H kinezakias έγραψε:
Ναι,μου εβγαλε το μηνυμα που λες.Μετα θελει απλα επανεκκινηση οπως λεει ενας φιλος pioπανω,ή θελει ξαναφλασαρισμα της ρομ;Γιατι οχι μονο ενημερωση των εφαρμογων της google δεν μου κανει,αλλα tο τηλεφωνο παλαβωσε,κανει 10' να επανεκκινησει και κλεινει στα καλα καθουμενα.Εχω αρχισει και τα παιρνω ασχημα με τη miui.Ο/H agmg έγραψε:
Όταν ξαναζιπάρισες σου έβγαλε μήνυμα να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον αρχείο;
Μήπως δεν μπήκε στη σωστή θέση μέσα στο zip?
![]()
Εχεις δικιο,παραλειψη.Εβαλα την 9.5.4.0 για την οποια εχει γραφτει πως λειτουργει η διαδικασια.Καλη χρονια με κάθε καλό.Ο/H chrdes έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
Ποια ρομ έχεις, γιατί έχει αναφερθεί ότι με κάποιες ρομ δεν παίζει.
Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3