Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Ελλάδα
      οπότε είσαι μια χαρά !!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Νόμιζα ότι εννοούσες ότι κάποιοι δεν έχουν δυνατότητα επιλογής και έχουν location. Κίνα και παραξενεύτηκα.

Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Νόμιζα ότι εννοούσες ότι κάποιοι δεν έχουν δυνατότητα επιλογής και έχουν location. Κίνα και παραξενεύτηκα.

Ο/H agmg έγραψε:

@themakos66 Όχι φίλε μόνο Κίνα. Αν πάω να αλλάξω δεν κάνει τίποτα. Δε φαίνεται όμως να επηρεάζει σε κάτι...
      αυτό εννοούσα @chrdes , όσοι έκαναν καθαρή εγκατάσταση με την κινέζικη fastboot έχουν μόνο μιά επιλογή στις περιοχές κίνα το αναφέςρω παραπάνω ........

• Στη δική μου περίπτωση έγινε εγκατάσταση της Global Stable 9.6.3.0 από TWRP όχι μέσω fastboot.
      Και σαν περιοχή έχω μόνο Κίνα... Πρέπει να είναι "feature" της rom :P
    • Ο/H agmg έγραψε:

Στη δική μου περίπτωση έγινε εγκατάσταση της Global Stable 9.6.3.0 από TWRP όχι μέσω fastboot.
      Και σαν περιοχή έχω μόνο Κίνα... Πρέπει να είναι "feature" της rom
      αυτό έχει μιά συγκεκριμένη διαδικασία που διορθώνεται σε root συσκευές υπάρχει σχετικό βίντεο στο youtube !!!!

• Να σου πω δε με απασχολεί, τα Note 2 τα χρησιμοποιούν οι γιοι μου οπότε καταλαβαίνεις είναι παιχνίδια, viber, instagram, παιχνίδια, youtube, παιχνίδια και τούμπαλιν :D
    • Διαφήμιση
    • Εγώ φλάσαρα την 9.6.3 από twrp πάνω από την 6.5.5 μετά από καθαρό Install μέσω fastboot από τον οδηγό του caeser και όντως έχει μόνο China στις περιοχές.

Επίσης να πω ότι δεν βλέπω καθυστερήσεις όπως διαμαρτύρονται άλλοι φίλοι.

Τέλος να πω ότι μόλις πήρα το Redmi Note 6 Pro καθώς σε σύγκριση με άλλες είναι εξαιρετικά value for money.

Η xiaomi έχει τα αρνητικά της όντως, και θεωρώ ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσει σε συνεργασία με τη google (?) να αποκαταστήσει τα προβλήματα του RN2 καθώς διαφορετικά θα είναι απαράδεκτη.
    • 9.6.3.0 XTRV έχω βάλει και έχει όλες τις περιοχές σαν επιλογή στο region...προσωπικά έχω βάλει Ελλάδα και πάει καλά :)
    • Ο/H agmg έγραψε:

Να σου πω δε με απασχολεί, τα Note 2 τα χρησιμοποιούν οι γιοι μου οπότε καταλαβαίνεις είναι παιχνίδια, viber, instagram, παιχνίδια, youtube, παιχνίδια και τούμπαλιν
      και πολύ σωστά δεν σε απασχολεί το κινητό είναι ευχαρίστηση , δουλειά , επικοινωνία και όχι αυτοσκοπός γιατί κάνοντας την τρίχα τριχιά τζάμπα απασχολούμε το μυαλό μας με περιττά και ανούσια ........

• Διαφήμιση
    • Ο/H themakos66 έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Έτρεξα από περιέργεια κι εγώ το antutu.
      44000 έβγαλε.
      έχουμε χάσει 20-30% συνολική απόδοση.
      Άσχημα τα πράγματα...
      Λατρεύω το miui για αυτό και σε άλλα κινητα, όχι xiaomi έχω βάλει miui. Αλλά η Xiaomi έχει κάνει μεγάλο φάουλ εδω.
      Αν νομίζουν ότι έτσι θα μας αναγκάσουν να αγοράζουμε καινούργια κινητά από την ίδια μάλλον είναι γελασμενη. Μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιησει ότι για να αγοράσει κάποιος ίδιο brand θα πρέπει να έχει μείνει ευχαριστημένος. Στην προκειμένη περίπτωση προσπαθούν να μας οδηγήσουν σε τεχνικά αδιέξοδα για να σκεφτούμε την αγορά ενός καινούργιου xiaomi. Προσωπικά δεν με διακατέχει τέτοιος καταναλωτισμός.

Ο/H Sof έγραψε:

τελικα δεν ηταν η ιδεα μου οτι το κινητο παει αργα! και του εκανα τοσα fr, delete delvin κτλ. αργει στις εναλλαγες των εφαρμογων, πολλες φορες δεν ανταποκρινεται και μου βγαζει μηνυμα σφαλματος, στο chrome κολλαει στην αλλαγη καρτελων. πολλες φορες οταν γραφω ενα μηνυμα τα γραμματα εμφανιζονται μετα απο ωρα πολλη κτλ. το συγκρινα με ενα λενοβο 5 χρονων 4πυρηνο και το λενοβο συμπεριφεροταν πιο ομαλα...
      ενδεχομένως να έχετε δίκιο, ενδεχομένως όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται .Επειδή από τον Δεκέμβρη φλάσαρα το κινητό καμιά τριανταριά φορές αναφέρω ότι σε σχέση με την xtrv ελληνική 9.5.4.0 η global 9.6.3.0 (και απείραχτο το build.prop ) είναι σαφώς πιο αργή , στο ανοιγμα εφαρμογών στο tasking κλπ. κάτι που επηρεάζει UX στο antutu που είπε ο φίλος @psolord παραπάνω . Τώρα όσο αφορά τους χάρτες της google με location κινα (νομίζω όλοι όσοι φλάσαραν με καθαρη εγκατάσταση την 9.6.3.0 έχουν μόνο κίνα σαν επιλογή ) έχουν μία καθυστέρηση αλλάζοντας το location σε ελλάδα και ανοίγοντας τους χάρτες σε δύο κινητά ταυτοχρονα (RN2 και RN6) H διαφορά είναι απειροελάχιστη (Υπόψιν το RN2 έχει πειραγμένο το build.prop) . Οσο αφορά το antutu score επειδή από διαστροφή το τρέχω κάθε φορά πού αλλάζω rom ή που άλλαζα πλέον αναφέρω πως στην διαμόρφωση του score παίζουν ρόλο πάρα πολλές παράμετροι . Όπως εαν είναι κουρασμένο, φορτισμένο κρύα η ζεστή η μπαταρία ,πόσες εφαρμογές έχει φρορτομένο το κινητό, εάν έχεις κάνει επανεκκίνηση πριν κλπ . Σε συνεχόμενες μετρήσεις μου έδειξε 56000 , 48000 και 34000. Με αυτήν την λογική θα έπρεπε να λέω αμαν έχασε το κινητό το 50% της ταχύτητας του. Επίσης καθώς προχωράει η τεχνολογία οι εφαρμογές αναβαθμήζονται και το κινητό έχει διαφορετικό βάρος γιατί αλλάζουν οι απαιτήσεις των εφαρμογών . Ας προσπαθήσει κάποιος να ανοίξει το office 7 με έναν τετρπύρηνο υπολογιστή κορυφαίο το 2008 και μετά ας ανοίξει το office 2016 , νομίζω πως θα προλάβει νά κάνει εναν καπουτσίνο διπλό γλυκό με σοκολάτα από πάνω και με μετά θα ανοίξει το office 2016. Παρακάτω παραθέτω δυο μετρήσεις antutu , μία τωρινή με το κινητό κουρασμένο και μία 15/03/2016 με miui 7.....

Ευχαριστώ για τις μετρήσεις παίδες.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι και συγγνώμη που δεν το διευρκίνησα.

1) Πρέπει η εκδοση του Antutu να είναι 7.1.Χ. Οι 6.Χ.Χ είναι παλαιές και δεν έχουν τα ίδια τεστ

2) Δεύτερο και σημαντικότερο, πρέπει το Antutu να έχει εγκατασταθεί ή να έχει γίνει update, ΑΦΟΥ έγινε η αλλαγή με το build prop, ώστε να έχει γίνει compile η εφαρμογή με τα νέα δεδομένα.