Πάρε την εφαρμογή με το δάκτυλό σου, σύρε τη ΠΑΝΩ, στην κορυφή της οθόνης. Θα βγεί ένας "κάδος". Βάλτο εκεί και θα σου βγάλει μήνυμα εάν θέλεις να κάνεις απεγκατάσταση. Επιβεβαιώνεις και σε ένα δευτερόλεπτο έχεις απαλλαγεί απο την εφαρμογή... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο...
Είναι ανησυχητικό αυτό?
Έχω την 5.11.12 και η μπαταρία κρατάει για διάρκεια οθόνης το πολύ 3 παρά ώρες.Επίσης παρατηρώ ότι μετά από 6 ώρες πλήρους αδράνειας (ύπνος) η μπαταρία βρίσκεται στο -15-20%.Μήπως οφείλεται σε αυτό?Αν ναι πώς να το βελτιώσω?
Ευχαριστώ πολύ.
Έχω την 5.11.12 και η μπαταρία κρατάει για διάρκεια οθόνης το πολύ 3 παρά ώρες.Επίσης παρατηρώ ότι μετά από 6 ώρες πλήρους αδράνειας (ύπνος) η μπαταρία βρίσκεται στο -15-20%.Μήπως οφείλεται σε αυτό?Αν ναι πώς να το βελτιώσω?
Ευχαριστώ πολύ.
Βαλε 5.11.19 ή 5.11.26, θα φτιαξει η μπαταρια. Επισης φορτιζε το ωρα μετα το 100%
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Ευχαριστώ πολύ.
Βαλε 5.11.19 ή 5.11.26, θα φτιαξει η μπαταρια. Επισης φορτιζε το ωρα μετα το 100%
Αυτές είναι οι καλύτερες ρομ για αυτονομία της μπαταρίας;
Από πείρα;
Καλησπέρα στην παρέα.
Και εγώ σαν μελλοντικός κάτοχος του τηλεφώνου έχω μια ερώτηση.
Μπορούμε να κάνουμε σκέτο root χωρίς να εγκαταστήσουμε κάποια rom.
Ευχαριστώ.