Οχι δεν χρειάζεται. Το Mod είναι συμβατό και με προηγούμενες romΟ/H kosmasdel έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω για τρόπο αποστολής 160 χαρακτήρων με το στοκ app (δεν θέλω να βάλω 3rd party app). Βρήκα αυτό αλλά πρέπει να βάζω κάθε φορά την τελευταία dev για να είναι συμβατό;
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Χρήσιμη διευκρίνηση.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω για τρόπο αποστολής 160 χαρακτήρων με το στοκ app (δεν θέλω να βάλω 3rd party app). Βρήκα αυτό αλλά πρέπει να βάζω κάθε φορά την τελευταία dev για να είναι συμβατό;
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Thanks! Το έβαλα σε 151203 και λειτουργεί. Αν φλασάρω άλλη dev (είτε νεότερη είτε παλιότερη) χρειάζεται να το ξαναπεράσω;
-
Καλησπέρα και πάλι,
οι πρώτες εντυπώσεις από τη χρήση της συσκευής είναι παραπάνω των προσδοκιών μου.
Θα ήθελα να ρωτήσω, διότι ακόμα δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο στο μενού της συσκευής.
Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής;
Χρησιμοποιώ τη τελευταία stable 7.0.8.
Ευχαριστώ. -
Ο/H geo_k έγραψε:
Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής;
-
Ο/H jimmantis έγραψε:
ναι εκανα και διαγραφη συμφωνα με το γ μερος του βιντεο αλλα παλ τα ιδια 5 λεπτα wifi 3% κατω η μπαταρια
1) φόρτισε πλήρως το κινητό, κάνε ένα calibration στην μπαταρία με κάποιο πρόγραμμα από το playstore και χρησιμοποίησε το όπως κάνεις κάθε μέρα. Όταν πέσει κάτω από το 50%, τράβα ένα printscreen της χρήσης και ανεβασέ το εδώ.
2 Βάλε από το playstore το wakelock detector. Υπόψιν για να τρέξει, πρέπει να έχεις dev rom και το πρόγραμμα να είναι root. Στο 50% τρέξε το πρόγραμμα και δες τι τρέχει και σου τρώει την μπαταρία. Τράβα printscreen και ανεβασέ τα εδώ.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H geo_k έγραψε:
Η εφαρμογή λέγεται all in one gestures, και διατίθεται δωρεάν στο google play store. -
Την Δευτέρα έστησα το τρίτο μου redmi note 2 (16) με stable αυτήν την φορά (7.0.8).
Ειλικρινά για τα 139 ευρώ (με θήκη κλπ η td έκδοση) το κινητό είναι κορυφαίο vfm. Δεν μπορώ να το χωνέψω.
Το πήρα για τον πατέρα μου και έχει πάθει την πλάκα του. Όχι με τίποτα σημαντικό (έπαιξε κανά τέταρτο με την ηλικία στην εμπρόσθια κάμερα......) αλλά με την αναβάθμιση που ένιωσε σε σχέση με ένα παλιό htc που είχε.
Το ζόρι είναι πως πήγε στην δουλειά και το είδαν εκεί οι δικοί του και θέλουν λέει 2-3 πριν τα Χριστούγεννα....... Αν βρουν τους είπα θα τους βάλω την ελληνική stable. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Το ζόρι είναι πως πήγε στην δουλειά και το είδαν εκεί οι δικοί του και θέλουν λέει 2-3 πριν τα Χριστούγεννα....... Αν βρουν τους είπα θα τους βάλω την ελληνική stable.
-
Ο/H geo_k έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H geo_k έγραψε:
. Εν τω μεταξύ υπάρχει και η χρήσιμη δυνατότητα από τις ρυθμίσεις πατώντας
το powet button της συσκευής να ανοίγει κατευθείαν στην αρχική οθόνη και όχι στην οθόνη κλειδώματος . Κάτι είναι κι΄αυτό . -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Την Δευτέρα έστησα το τρίτο μου redmi note 2 (16) με stable αυτήν την φορά (7.0.8).
Ειλικρινά για τα 139 ευρώ (με θήκη κλπ η td έκδοση) το κινητό είναι κορυφαίο vfm. Δεν μπορώ να το χωνέψω.
Το πήρα για τον πατέρα μου και έχει πάθει την πλάκα του. Όχι με τίποτα σημαντικό (έπαιξε κανά τέταρτο με την ηλικία στην εμπρόσθια κάμερα......) αλλά με την αναβάθμιση που ένιωσε σε σχέση με ένα παλιό htc που είχε.
Το ζόρι είναι πως πήγε στην δουλειά και το είδαν εκεί οι δικοί του και θέλουν λέει 2-3 πριν τα Χριστούγεννα....... Αν βρουν τους είπα θα τους βάλω την ελληνική stable.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα