Εαν δεν βρίσκεις τα Drivers πιστεύω είναι ανούσιο να κατεβάσεις όλο το αρχείο αυτό. Με τον Gr_Macedon όταν ήμουν στην θέση σου βοήθησε το Miui SetupΟ/H psilos έγραψε:
hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgzΟ/H XiaomiNewbie έγραψε:
Γεια στείλε το Link που κατεβάζεις για να δούμε εάν όντως είναι δικό σου το πρόβλημα ή της κοινότητας.Ο/H psilos έγραψε:
θελω να κανω καθαρη εγκατασταση την ελληνικη rom και στα βηματα 2-3 ενω αρχιζει να κατεβαζει τα αρχεια μετα απο λιγο γραφει αποτυχια!!! ειναι δικο μου θεμα ή του forum?
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Ο/H flowin_through έγραψε:
Ο/H brougos έγραψε:
Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας?
Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
τοσο με παει τι να κανωPocofone
-
Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω... κατεβασα μονο το πρωτο αρχειο γιατι τα υπολοιπα 2 ΔΕΝ τα κατεβαζει απο ενα σημειο κ μετα.... μαλλον θα πρεπει να κρατησω το κινητο ως εχει...
-
Ο/H psilos έγραψε:
Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω... κατεβασα μονο το πρωτο αρχειο γιατι τα υπολοιπα 2 ΔΕΝ τα κατεβαζει απο ενα σημειο κ μετα.... μαλλον θα πρεπει να κρατησω το κινητο ως εχει...
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Ο/H psilos έγραψε:
-
Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυτο, δεν εχει 13000 μπαταρια, 3000 εχει.
-
Ο/H psilos έγραψε:
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Ο/H psilos έγραψε:
-
Ο/H brougos έγραψε:
Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας?
Minimum 4, maximum 5,5 ωρες
Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες
Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυτο, δεν εχει 13000 μπαταρια, 3000 εχει.
Υποθέτω πως ο ένας εννοεί ώρες οθόνης και ο άλλος γενικά πόσες ώρες είναι εκτός φόρτισης το κινητό.
Εγώ με την δική μου χρήση βγάζω συνήθως 2 ημέρες αναμονής με 5:30 ώρες οθόνης.
Αν το χρησιμοποιώ πιο συχνά, βγάζω 18 ώρες αναμονής με 7 ώρες οθόνης. -
Ο/H panospc έγραψε:
Υποθέτω πως ο ένας εννοεί ώρες οθόνης και ο άλλος γενικά πόσες ώρες είναι εκτός φόρτισης το κινητό.
Αν το χρησιμοποιώ πιο συχνά, βγάζω 18 ώρες αναμονής με 7 ώρες οθόνης.
Και η απάντηση είναι. "Minimum 4, maximum 5,5 ωρες",
πως γίνεται να μιλάνε για SOT (Screen On Time)??? -
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H brougos έγραψε:
Pocofone -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H panospc έγραψε:
Και η απάντηση είναι. "Minimum 4, maximum 5,5 ωρες",
πως γίνεται να μιλάνε για SOT (Screen On Time)???
Επισης εχω σοβαρο προβλημα με το φορουμ, αργουν πολυ οι ανανεωσεις, ενω δεν πιανει πολλες φορες το κουμπι της "υποβολης" απαντησης και δεν ποσταρω, αφηνοντας αναπαντητα μηνυματα.. Μπαινω απο android, chromeΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα