Αν το κλείσεις, πως θα σε καλούν?Ο/H flowin_through έγραψε:
Τι νοημα εχει να μιλαμε για αναμονη? Θα το αφησει κανεις αχρησιμοποιητο; τοτε ας το κλεισει κιολας

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν το κλείσεις, πως θα σε καλούν?Ο/H flowin_through έγραψε:
Τι νοημα εχει να μιλαμε για αναμονη? Θα το αφησει κανεις αχρησιμοποιητο; τοτε ας το κλεισει κιολας
Όταν μιλάμε για την αυτονομία μιας συσκευής, δεν εννοούμε ΜΟΝΟ την στιγμή που την έχουμε στα χέρια μας και την "σκαλίζουμε", αλλά απο την στιγμή που θα την βγάλουμε απο τον φορτιστή, που θα δείχνει 100% μέχρι και την στιγμή που θα φτάσει κάπου γύρω στο 10% όταν δηλαδή είναι λίγο πριν κλείσει...Ο/H flowin_through έγραψε:
Απο αποψη αναμονης ειναι σα να μην τρωει καθολου μπαταρια. Δεν το εχω αφησει αχρησιμοποιητο ποτε και να το κοιταξω και να εχει πεσει το ποσοστο μονο του.
Ετσι ακριβως.....!!!Ο/H caeser έγραψε:
Όταν μιλάμε για την αυτονομία μιας συσκευής, δεν εννοούμε ΜΟΝΟ την στιγμή που την έχουμε στα χέρια μας και την "σκαλίζουμε", αλλά απο την στιγμή που θα την βγάλουμε απο τον φορτιστή, που θα δείχνει 100% μέχρι και την στιγμή που θα φτάσει κάπου γύρω στο 10% όταν δηλαδή είναι λίγο πριν κλείσει...Έτσι μετράμε την αυτονομία και αυτό συμπεριλαμβάνει όλες τις στιγμές...είτε την σκαλίσουμε, είτε κοιμόμαστε, είτε μιλάμε με τη συσκευή, είτε σερφάρουμε, είτε κάνουμε άλλα πράγματα... Όταν θέλουμε να μετρήσουμε συγκεκριμένη απόδοση (π.χ. Πόση ώρα αντέχει η μπαταρία με ανοιχτή την οθόνη συνεχώς, μια μονάδα μέτρησης που ονομάζεται SOT), τότε το διευκρινίζουμε και λέμε, "σε SOT η μπαταρία κρατάει ΤΟΣΟ..." κ.λ.π..Ο/H flowin_through έγραψε:
Απο αποψη αναμονης ειναι σα να μην τρωει καθολου μπαταρια. Δεν το εχω αφησει αχρησιμοποιητο ποτε και να το κοιταξω και να εχει πεσει το ποσοστο μονο του.
Διαδικαστικό: Όταν απαντάς σε ένα μήνυμα που βρίσκεται σε ένα thread που περιέχει σχεδόν 2000 μηνύματα, καλό είναι να το κάνεις με "παράθεση", έτσι ώστε και να φαίνεται σε τι και σε ποιόν αναφέρεσαι, και να πηγαίνει και ειδοποίηση στον συνομιλητή σου...Ο/H flowin_through έγραψε:
Η μοναδα μετρησης πρεπει να ειναι αντικειμενικη, άλλο σκαλισμα του κανω εγω που παιζω παιχνιδια και μπορει να βγαλει 3 ωρες με καποιο πολυ βαρυ παιχνιδι και αλλο καποιος που δεν παιζει καθολου παιχνιδια και να παει 6. Τετοια μοναδα μετρησης δεν υπαρχει. Αυτο που την προσεγγιζει λιγακι ειναι το SOT και αν εχει καποια αξια, μονο αυτο εχει νοημα να αναφερουμε. Εκτος και αν ενα λειτουργικο δεν ειναι καλοδουλεμενο και στερευει μονο του.
επειδη ο υπολογιστης μου δεν δουλευει δεν μπορω να κανω κατευθειαν εγκατασταση απο το τηλεφωνο?νομιζω πως εχω TWRP μιας και μου βγαζει το περιβαλλον και εχω κνει ηδη wipe cache kai dalvic cache.εχω επισεις κατεβασει και την τελευταια gtv 5.12.10 και την εχω στις ληψεις.. Απο εδω και περα τι κανω??Ο/H Bodai έγραψε:
Να κάνεις το βήμα 6 και μετ από τον οδηγό αυτό => Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOTΠΡΟΣΟΧΗ!! Eπειδή θα χαθούν τα πάντα (ρυθμίσεις,επαφές,εφαρμογές κλπ) κράτα backup τουλάχιστον από τις επαφές σου.Ο/H makis7920 έγραψε:
Δεν εβαλα καποιο δικο μου ringtone. αν καταλαβα καλα μου λες να κανω το Β Μερος απο τον οδηγο twrp recovery.
Δε παίζουν τα links των εικόνων.Ο/H parsifal έγραψε:
Καλησπέρα!
Παιδιά, οι τελευταίες dev ROMs έχουν κάποια βελτίωση στην αυτονομία; Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το RN2 Prime μου με την sMIUI 7.0.6.0 και άλλαξα πριν μερικές μέρες σε 5.10.29 από xiaomi.eu που βελτίωσε αρκετά την αυτονομία.
Παραθέτω screenshots από το Gsam Battery Monitor, μετά από χρήση 5-7 ημερών της κάθε ROM (για να πάρω αξιόπιστες average μετρήσεις στις 2 τελευταίες γραμμές του Gsam):
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8318/
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8319/
Ο/H geo_k έγραψε:
Δε παίζουν τα links των εικόνων.
Είμαι με google chrome και μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:Ο/H parsifal έγραψε:
Χμμμ, πόσταρα από Mobile Firefox και οι εικόνες έγιναν upload ως forum attachments (δεν είναι εξωτερικά links από image hoster). Τις βλέπω κανονικά και από τον Mobile Firefox και από τον Firefox σε Windows που γράφω τώρα αυτό το post.Ο/H geo_k έγραψε:
Δε παίζουν τα links των εικόνων.
Μήπως είσαι με κάνα Tapatalk και σου δημιουργεί θέμα;