Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H geo_k έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H geo_k έγραψε:

Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής;
      Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη βιώσιμη υλοποίηση του D2TW
      Βρήκα μία εφαρμογή που δουλεύει σωστά για το κλείσιμο της οθόνης με το home button της συσκευής. Με απλό άγγιγμά του πηγαίνει στη home screen με παρατεταμένο θέτει τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής, σαν να πατάς το powet button της συσκευής.Η εφαρμογή λέγεται all in one gestures, και διατίθεται δωρεάν στο google play store.
      Το MIUI έχει widget που το προσθέτεις στην αρχική οθόνη ώστε να κλείνεις την οθόνη με ένα πάτημα, δεν χρειάζεται να βάλεις άλλη εφαρμογή και να σου τρώει μνήμη.Για το άνοιγμα της οθόνης μπορείς να βάλεις το Gravity Screen ώστε να ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο περνώντας το χέρι σου πάνω από τον Proximity Sensor.

Στο TWRP πάντως δουλεύει το tap to wake. Εάν κλείσει η οθόνη, μόλις την αγγίξεις ανοίγει.
      οκ επειδή από συνήθεια έβαζα άλλη εφαρμογή απ' το play store, δεν το είχα σκεφτεί καν. Μόλις την βρήκα σε widget πατώντας την, μια χαρά μου κλείνει το κινητό.
      View image: Screenshot 2015 12 18 11 51 38 com miui home
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H Sherlock_7 έγραψε:

Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις γιατί έχω καιρό να μπω στο θέμα.

1) Η stable είναι/γίνονται root;
      2) Το OTE TV Go λειτουργεί στη stable;
      1. Τι να την κάνεις την stable όταν την θες root;2. Αν φοράς stable μάλλον δουλεύει, αλλιως αν την κάνεις root ή έχεις developer οχι από ότι έχω διαβάσει κάπου.
      Βάλε στην αναζήτησή τα ερωτήματα σου και θα βρρις αντίστοιχα θέματα.
      Η stable δεν γίνεται ροοτ? Κάπου κυκλοφορεί ένα λινκ που φλασάρεις από TWRP το SuperSu
    • Ο/H MrAntonis έγραψε:

Η stable δεν γίνεται ροοτ? Κάπου κυκλοφορεί ένα λινκ που φλασάρεις από TWRP το SuperSu
      Και root να κάνεις τη Stable τι νομίζεις ότι θα καταφέρεις? Π.χ και με root στη συσκευή δεν θα έχεις "Ασφάλεια & Απόρρητο" όσο είναι Stable...
      Αν θέλεις root, βάζεις Developer και καθαρίζεις...
      Τώρα αν θέλεις root, MONO για ψυχολογικούς λόγους χρησιμοποίησε κάποιο απο τους γνωστούς τρόπους... έτσι για να λες ότι έχεις rootαρισμένη συσκευή!
    • Διαφήμιση
    • Επειδή δεν έχω stable και δεν θα βάλω, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς! Δεν μπορείς να δώσεις σε εφαρμογές δικαιώματα ροοτ και να δουλεύουν? Όπως το adaway?
    • Ο/H MrAntonis έγραψε:

Επειδή δεν έχω stable και δεν θα βάλω, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς! Δεν μπορείς να δώσεις σε εφαρμογές δικαιώματα ροοτ και να δουλεύουν? Όπως το adaway?
      Αφου δεν έχεις Stable, τότε τι ρωτάς εάν μπορείς να rootάρεις το κινητό με Stable rom και μας μπερδεύεις?
      Ναι, μπορείς να δώσεις δικαιώματα σε εφαρμογές να δουλέψουν, που απαιτούν root, αλλά αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε είναι ότι για να έχεις rootαρισμένη συσκευή ο ΣΩΣΤΟΣ και "συμβατός" τρόπος είναι να έχεις Developer rom στη συσκευή σου και όχι Stable...
    • Δεν μπερδεύω κανέναν! Είπα απλώς ότι ρουτ γίνεται και στην stable πλέον με αφορμή αυτό που είπε παραπάνω ο GR_Macedon. Και ρώτησα αν λειτουργεί!
    • Καλημέρα παιδιά,

Επειδή δεν βρίσκω μια προηγ.απαντηση που μου είχε δοθεί για παρόμοιο θέμα, ήθελα να ρωτήσω:

παρέλαβα το redmi note 2 πρίν λίγο και δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα κτλ, ποια stable να βάλω και εμ ποιον τρόπο; (μου είχε σταλλεί το link αλλα το έχω χάσει), επίσης μια και δεν έχω κατι δικό μου μέσα στο κιν (επαφες-μνματα-αρχεια κτλ) χρειάζεται να κρατήσω back up πρίν την διαδικασία;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MrAntonis έγραψε:

Δεν μπερδεύω κανέναν! Είπα απλώς ότι ρουτ γίνεται και στην stable πλέον με αφορμή αυτό που είπε παραπάνω ο GR_Macedon. Και ρώτησα αν λειτουργεί!
      Ναι...οκαυ... χαθήκαμε στις παραθέσεις...

Όσο για το root που γίνεται και στη Stable έχεις δίκιο... γίνεται... Όσο γίνεται και Mercedes ένα Fiat Pounto, αν του βάλεις το "αστέρι" στο καπώ! :D
    • Ο/H stefgr74 έγραψε:

Ο/H panospc έγραψε:

Εγώ με την δική μου χρήση βγάζω συνήθως 2 ημέρες αναμονής με 5:30 ώρες οθόνης.Αν το χρησιμοποιώ πιο συχνά, βγάζω 18 ώρες αναμονής με 7 ώρες οθόνης.
      Ποιά ΡΟΜ έχεις;
      Αυτή τη στιγμή την τελευταία ελληνική dev. Τα στατιστικά που ανέφερα παραπάνω είναι από την stable 7.0.8.0 που είχα πριν λίγες μέρες.

Ο/H MrAntonis έγραψε:

Επειδή δεν έχω stable και δεν θα βάλω, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς! Δεν μπορείς να δώσεις σε εφαρμογές δικαιώματα ροοτ και να δουλεύουν? Όπως το adaway?
      Είχα την stable και την είχα κάνει root με το supersu και δούλευαν κανονικά οι εφαρμογές που ήθελαν root. Την έβγαλα όμως γιατί είχε bug και έλειπαν οι ρυθμίσεις "Ασφάλεια & Απόρρητο" από τις ρυθμίσεις. Με την developer αν έχει κάποιο bug ξέρεις ότι πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα θα διορθωθεί. Αν παρουσιαστεί όμως bug στην stable θα πρέπει να περιμένεις πολύ παραπάνω μέχρι να βγει η επόμενη stable.
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H geo_k έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H geo_k έγραψε:

Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής;
      Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη βιώσιμη υλοποίηση του D2TW
      Βρήκα μία εφαρμογή που δουλεύει σωστά για το κλείσιμο της οθόνης με το home button της συσκευής. Με απλό άγγιγμά του πηγαίνει στη home screen με παρατεταμένο θέτει τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής, σαν να πατάς το powet button της συσκευής.Η εφαρμογή λέγεται all in one gestures, και διατίθεται δωρεάν στο google play store.
      Το MIUI έχει widget που το προσθέτεις στην αρχική οθόνη ώστε να κλείνεις την οθόνη με ένα πάτημα, δεν χρειάζεται να βάλεις άλλη εφαρμογή και να σου τρώει μνήμη.Για το άνοιγμα της οθόνης μπορείς να βάλεις το Gravity Screen ώστε να ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο περνώντας το χέρι σου πάνω από τον Proximity Sensor.
      Στο TWRP πάντως δουλεύει το tap to wake. Εάν κλείσει η οθόνη, μόλις την αγγίξεις ανοίγει.
      οκ επειδή από συνήθεια έβαζα άλλη εφαρμογή απ' το play store, δεν το είχα σκεφτεί καν. Μόλις την βρήκα σε widget πατώντας την, μια χαρά μου κλείνει το κινητό.View image: Screenshot 2015 12 18 11 51 38 com miui home
      Καλά .... το πρόβλημα είναι να κλείνει ? Αφού έτσι κι' αλλιώς κλείνει μόνο του ανάλογα με τον χρόνο που έχεις επιλέξει . Για το άνοιγμα υπάρχει και
      η επιλογή " άμεση πρόσβαση στο σύστημα " , που σε ανοίγει απ' ευθείας στην αρχική οθόνη κάνοντας bye pass την οθόνη κλειδώματος .
    • Ο/H gatosf4 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά,

Επειδή δεν βρίσκω μια προηγ.απαντηση που μου είχε δοθεί για παρόμοιο θέμα, ήθελα να ρωτήσω:

παρέλαβα το redmi note 2 πρίν λίγο και δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα κτλ, ποια stable να βάλω και εμ ποιον τρόπο; (μου είχε σταλλεί το link αλλα το έχω χάσει), επίσης μια και δεν έχω κατι δικό μου μέσα στο κιν (επαφες-μνματα-αρχεια κτλ) χρειάζεται να κρατήσω back up πρίν την διαδικασία;
      Καλησπέρα γατόνι !
      Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Xiaomi Greece. Για stable πάντα τις τελευταίες .. αφού δεν έχεις κάτι δικό σου τότε τι να κάνεις back up ακριβώς; :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gatosf4 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά,

Η απάντηση που σου είχε δωθεί και δεν βρίσκεις είναι ΕΔΩ.
      Stable rom για τη συσκευή σου θα βρείς ΕΔΩ
      Ότι οδηγούς ή οδηγίες χρειαστείς για το φλασάρισμα θα τις βρεις ΕΔΩ

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Καλησπέρα γατόνι ! Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Xiaomi Greece. Για stable πάντα τις τελευταίες .. αφού δεν έχεις κάτι δικό σου τότε τι να κάνεις back up ακριβώς; :D

Να σε δω όταν παλιώσεις, πως το usename σου, απο @XiaomiNewbie θα το κάνεις XiaomiOldie... :D