Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kiriakos1963 έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα.
      Σήμερα παρέλαβα το κινητό ρν2 φοράω την έκδοση Android 5.0.2 LRX22G
      και έκδοση miui 55.10.8 delevoper έχει root και και recovery
      Τώρα για να περάσω την 5.12.10/13 πρέπει να κάνω full wipe και μετονομασία το
      αρχείο σε update.zip και μετά τα υπόλοιπα.
      Ευχαριστώ
      Έχει TWRP Recovery v2.8.7.0 by wtfriends :)
      Το ερώτημά σου απαντήθηκε παραπάνω... Διάβασε τους οδηγούς και εφόσον έχεις TWRP θα είναι πιό εύκολα τα πράγματα για σένα!
      Όλα εντάξει έχω την GTV 5.12.10 Developer
      Τώρα πρέπει να είναι και root έτσι
    • Ο/H kiriakos1963 έγραψε:

Ναι, φυσικά!
      Όταν τρέξεις εφαρμογή που θα σου ζητήσει πρόσβαση root, θα πας στο "Κέντρο Ασφαλείας"-->"Δικαιώματα"-->"Προνόμια Root" και θα την βρεις εκεί μέσα να σε περιμένει να ανοίξεις το διακόπτη...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kiriakos1963 έγραψε:

Ναι, φυσικά!Όταν τρέξεις εφαρμογή που θα σου ζητήσει πρόσβαση root, θα πας στο "Κέντρο Ασφαλείας"-->"Δικαιώματα"-->"Προνόμια Root" και θα την βρεις εκεί μέσα να σε περιμένει να ανοίξεις το διακόπτη...
      Όλα εντάξει ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να παρακολουθώ το forum? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • Ο/H Moneytarey έγραψε:

Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να παρακολουθώ το forum? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Καλησπέρα φίλε μου,
      Καλορίζικο το νέο σου "κτήνος" και καλώς σε βρήκαμε. Ενημερώσεις γίνονται από τους Developers μας κάθε εβδομάδα "εκτός απροόπτου" . Εάν περάσεις ελληνική θα πρέπει να την κατεβάζεις από εδώ (το αγαπημένο forum). Την πρώτη φορά είναι "λίγο" δύσκολο .. μετά απλά την πετάς μέσα και έτοιμος! Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ! :santa: :santa:
    • Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ο/H Moneytarey έγραψε:

Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να παρακολουθώ το forum? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Καλησπέρα φίλε μου,Καλορίζικο το νέο σου "κτήνος" και καλώς σε βρήκαμε. Ενημερώσεις γίνονται από τους Developers μας κάθε εβδομάδα "εκτός απροόπτου" . Εάν περάσεις ελληνική θα πρέπει να την κατεβάζεις από εδώ (το αγαπημένο forum). Την πρώτη φορά είναι "λίγο" δύσκολο .. μετά απλά την πετάς μέσα και έτοιμος! Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ! :santa: :santa:
      Να 'σαι καλά! Απ'ότι κατάλαβα πάντως, καλύτερα να κατεβάσω την 5.12.17 που βγήκε πριν λίγο, ή μήπως δεν έχει σημασία;
    • Ο/H Moneytarey έγραψε:

Καλημέρα φίλε μου τα οτα update μέσω κινητού δεν δουλεύουν θα παρακολουθείς το φόρουμ σχεδόν κάθε Σάββατο ή Παρασκευή βγάζουν καινούριες ρομ!!!τα παιδιά εδώ. Τώρα εάν εσύ θες να κάνεις αναβάθμιση κάθε εβδομάδα εσύ αποφασιζεις!!!!! Δεν υπάρχει ενημέρωση της ρομ κάθε εβδομάδα βγαίνει καινουρια !!!! Όχι παίζουμε!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Moneytarey έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ο/H Moneytarey έγραψε:

Καλησπέρα φίλε μου,Καλορίζικο το νέο σου "κτήνος" και καλώς σε βρήκαμε. Ενημερώσεις γίνονται από τους Developers μας κάθε εβδομάδα "εκτός απροόπτου" . Εάν περάσεις ελληνική θα πρέπει να την κατεβάζεις από εδώ (το αγαπημένο forum). Την πρώτη φορά είναι "λίγο" δύσκολο .. μετά απλά την πετάς μέσα και έτοιμος! Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ! :santa: :santa:
      Να 'σαι καλά! Απ'ότι κατάλαβα πάντως, καλύτερα να κατεβάσω την 5.12.17 που βγήκε πριν λίγο, ή μήπως δεν έχει σημασία;
      Εγώ δεν την εντόπισα ακόμα .. εάν όντως βγήκε .. έφυγααααααα :D :D Downloading 10% >> In Progress :)
    • Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ο/H Moneytarey έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ο/H Moneytarey έγραψε:

Εγώ δεν την εντόπισα ακόμα .. εάν όντως βγήκε .. έφυγααααααα :D :D
      ΩΩΩ ναι μόλις τη κατέβασα, προετοιμάζομαι για το φλασάρισμα χαχα! Όσον αφορά τη μπαταρία, το άνοιξα και το φόρτισα αμέσως μιας και ηταν στο 34%, χρειάζεται "στρώσιμο" π.χ. να το αφήνω μέχρι κάποιο ποσοστό;
    • Ο/H Moneytarey έγραψε:

ΩΩΩ ναι μόλις τη κατέβασα, προετοιμάζομαι για το φλασάρισμα χαχα! Όσον αφορά τη μπαταρία, το άνοιξα και το φόρτισα αμέσως μιας και ηταν στο 34%, χρειάζεται "στρώσιμο" π.χ. να το αφήνω μέχρι κάποιο ποσοστό;
      Να σου πω την αλήθεια ... πιστεύω είναι μύθος όλο αυτό με το Full φόρτιση .. ή το να το αφήσω να τελειώσει και να το φορτίσω για 8-12 ώρες... Προσωπικά με το που το πήρα έκανα κανονική χρήση και αυτή την στιγμή η μπαταρία μου δουλεύει γάντι ! ( Άποψη μου πάντως )
    • Exω παρατηρήσει σκόνη εσωτερικά από το τζαμί στην μπροστινή κάμερα(selfie cam).Έχει παρατηρηθεί κ άλλου??Από το ακουστικό μπαίνει??Υπάρχει τρόπος να καθαριστεί??
    • Διαφήμιση
    • καλημερα! Θα ήθελα να ρωτησω αν μπορώ να αποθήκευση ένα στιγμιότυπο από την οθόνη... δλδ αυτό που βλέπω τώρα να το κρατήσω σαν εικόνα... Επίσης παρατήρησα ότι όταν έκανα "μετονομασία" σε κάποιες επαφές πατώντας ok και γυρίζοντας πίσω μου έβγαζε το όνομα που είχε κ πριν χωρίς να είναι κάπου άλλου αποθηκευμένο το καινούργιο...