Προφανώς άρχισαν τα προβλήματα με την rom που σου έβαλαν απο το κινεζομάγαζο. Καλό θα είναι να βάλεις την ελληνικήΟ/H vagpaliour έγραψε:
Έχω το κινητό εδώ και 2 μήνες δεν το έχω πειράξει καθόλου και σήμερα ξεκίνησε ένα πρόβλημα. Όταν είμαι πατάω πάνω σε ένα εικονίδιο και μετά από λίγο με πετάει εκτός εφαρμογής στην αρχική!! Τι γίνετε εδώ??
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H mol έγραψε:
περασα την τελευταια ελληνικη dev.
κανει boot, στο σημειο για mi λογαριασμο κανω skip, βγαζει σφαλμα. αναγκαστικα επρεπε να κανω. εκανα. σε επομενο βημα που ειναι για back up εικονων στο cloud και ευρεση συσκευης, κανω σκιπ.
μια απ τα ιδια. force close.
επειτα κολλησε εκει η συσκευη. αναγκαστικα εβγαλα μπαταρια.
στο boot φανηκε να κανει παλι εγκατασταση (γεμιζε η λευκη μπαρα κατω απ το λογοτυπο mi).
ανοιξε. παλι τα ιδια. "η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει"
τι κανω απο δω και περα?
Sent from my V967S using Tapatalk
Αυτό που έκανα είναι να μην συνδεθώ στο internet και μετά παράβλεψη στο mi λογαριασμό -
τωρα που απλα περασα την ελληνικη ντεβ, εχω καστομ ρικοβερι?
Sent from my V967S using Tapatalk -
Εγώ πάλι ενώ είχα περάσει (με την παραλαβή) μέσω της εφαρμογής "αναβάθμιση" την προηγούμενη DEV είχα κανονικά αυτόματες ενημερώσεις αλλά αποφάσισα να κάνω clean install. To έκανα με τον οδηγό του ceaser χωρίς pc και έβαλα την 5.12.17 (developer). Αντιμετώπισα αρχικά το ίδιο προβλημα με το κόλλημα στο mi cloud και το έλυσα επιλέγοντας στην αρχή την αγγλική γλώσσα! Μετά δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω τα δεδομένα κινητής (Q card) αλλά με ξαναπέρασμα την ίδια rom μέσω της εφαρμογής λύθηκε. Το μόνο που δεν δουλευει ακομη είναι οι αυτόματες ενημερώσεις...
-
Ο/H mol έγραψε:
-
Αν έχετε πρόβλημα με το Mi-Cloud και δεν μπορείτε να κάνετε στο πρώτο Setup την δήλωση του λογαριασμού σας, γυρίστε τα βήματα πίσω και επιλέξτε ως γλώσσα την Αγγλική ώστε να μπορέσετε να παρακάμψτετε το πρόβλημα.
Μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάλι τα Ελληνικά.
Είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί εδώ και μερικές Versions... -
Καλησπέρα σας και εδώ! Θα ήθελα τα φώτα σας σε μερικές ερωτήσεις. Θέλω να πάρω για την κοπέλα μου το redmi note 2. Από vickmall ποιο επιλέγω αυτό Original XIAOMI Redmi Note 2/HongMi Note 2 Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB 16GB 5.5 Inch FHD 13.0MP (FDD) ή αυτό Original XIAOMI Redmi Note 2 Smartphone TD FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh (TD FDD) .
Επίσης βρήκα για κατέβασμα την τελευταία stable ελληνική αλλά δε βρήκα κάποιον αναλυτικό οδηγό για να το κάνω βήμα - βήμα. Μπορείτε να μου δώσετε; -
Αν και οι 2 συσκευές παίζουν στα δικά μας δίκτυα, μεγαλύτερη συμβατότητα με τα δίκτυα έχει η πρώτη συσκευή 4G FDD LTE και είναι κατά 10 euro ποιο ακριβή.
Όσο για τους οδηγούς, υπάρχουν στο αντίστοιχο forum της συσκευής.
=> HowTo/Οδηγοί -
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Ο/H mol έγραψε:
μετονομασια σε update.zip, boot στο mi(?) recovery, wipe, install
Sent from my V967S using Tapatalk -
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Καλησπέρα σας και εδώ! Θα ήθελα τα φώτα σας σε μερικές ερωτήσεις. Θέλω να πάρω για την κοπέλα μου το redmi note 2. Από vickmall ποιο επιλέγω αυτό Original XIAOMI Redmi Note 2/HongMi Note 2 Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB 16GB 5.5 Inch FHD 13.0MP (FDD) ή αυτό Original XIAOMI Redmi Note 2 Smartphone TD FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh (TD FDD) .
Επίσης βρήκα για κατέβασμα την τελευταία stable ελληνική αλλά δε βρήκα κάποιον αναλυτικό οδηγό για να το κάνω βήμα - βήμα. Μπορείτε να μου δώσετε;
Όπως σου απάντησαν ήδη να προτιμήσεις το LTE.
Για φλασάρισμα αν είσαι πρωτάρης, όπως εγώ που έρχομαι από 6+ χρόνια σε iOs, ο οδηγός του @caeser είναι καταπληκτικός και τόσο απλουστευμένος βήμα-προς-βήμα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να το φλασάρεις σε χρόνο dt! -
Πολύ ωραία! Κάποιο αξιόπιστο κατάστημα δεν το έχει από Ευρώπη να κάνουμε πιο γρήγορα έτσι; Αν και την αξιοπιστία του vickmall δεν την αλλάζω!
-
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Πολύ ωραία! Κάποιο αξιόπιστο κατάστημα δεν το έχει από Ευρώπη να κάνουμε πιο γρήγορα έτσι; Αν και την αξιοπιστία του vickmall δεν την αλλάζω!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα