Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Ο/H Moneytarey έγραψε:
ΩΩΩ ναι μόλις τη κατέβασα, προετοιμάζομαι για το φλασάρισμα χαχα! Όσον αφορά τη μπαταρία, το άνοιξα και το φόρτισα αμέσως μιας και ηταν στο 34%, χρειάζεται "στρώσιμο" π.χ. να το αφήνω μέχρι κάποιο ποσοστό;
4 Μύθοι για τις μπαταρίες που θα πρέπει να ξεχάσεις! | Techblog.gr
Ο/H psilos έγραψε:
καλημερα!!! Το sms.apk για redminote2 gtv 5.12.10 υπάρχει καπου? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μπορώ να έχω 160 χαρακτήρες στα sms?
Οπότε πας εδώ & κατεβάζεις για την τελευταία (π.χ. 5.12.17 η ελληνική dev σήμερα)....lost in translation... -
Αυτο έκανα αλλά δε μου κατεβάζει το αρχείο... Ευχαριστώ!
-
Ο/H psilos έγραψε:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H psilos έγραψε:
Αναφέρομαι στη Redmi Note 2 => xiaomi-miui-hellas_sms160mod_hermes_GTV-5.12.17...lost in translation... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H psilos έγραψε:
-
Μόλις το πήρα από vickmall μαζί με τα piston στα 8 ευρώ και τη mofi θήκη. Τους έγραψα το ποιηματάκι το γνωστό αλλά με το που έρθει ακολουθώ τον εξαιρετικό οδηγό του caeser και έχω ήσυχο το κεφάλι μου για την κοπέλα μου έτσι;
-
Καλησπέρα,
χρησιμοποιώ την stable 7.0.8 και δε μου δουλεύει το wifi tethering. Δε ξέρω αν το έχετε δοκιμάσει και αν δουλεύει σε εσάς.
Διαβάζοντας είδα πως έχει βγει η stable 7.0.12, η οποία προσφέρει 25% καλύτερη διάρκεια μπαταρίας (όπως αναφέρει τουλάχιστον). Θα μου έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση OTA ή κάποια στιγμή θα ετοιμάσει η κοινότητα το αντίστοιχο update; Και τέλος, θα πρέπει να φλασάρω όλη τη rom ενώ αν γίνω premium θα μπορέσω να περάσω μόνο το αντίστοιχο update με τις αλλαγές;
Ευχαριστώ. -
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Μόλις το πήρα από vickmall μαζί με τα piston στα 8 ευρώ και τη mofi θήκη. Τους έγραψα το ποιηματάκι το γνωστό αλλά με το που έρθει ακολουθώ τον εξαιρετικό οδηγό του caeser και έχω ήσυχο το κεφάλι μου για την κοπέλα μου έτσι;
Ακριβώς αυτό θα κάνεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mol έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή βλέπω είμαστε γείτονες (Εύοσμος), αν χρειαστώ κάτι θα σου πω! -
Ο/H geo_k έγραψε:
Θα μου έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση OTA ή κάποια στιγμή θα ετοιμάσει η κοινότητα το αντίστοιχο update;
Ο/H geo_k έγραψε:
Και τέλος, θα πρέπει να φλασάρω όλη τη rom ενώ αν γίνω premium θα μπορέσω να περάσω μόνο το αντίστοιχο update με τις αλλαγές;
-
Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ακολουθείς τον οδηγό του AVE caeser, φροντίζοντας να διαλέξεις την κατάλληλη ROM για το XRN3 σου, για το οποίο όμως δεν έχω δει να υπάρχει ακόμη κάποια.
Μέχρι να το παραλάβεις βέβαια όλο & κάτι μπορεί να έχουν σκαρώσει τα παλικάρια μας, αλλά ας μην ξεχνάμε πως είναι μια πολύ καινούρια συσκευή....lost in translation...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα