Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Γιατι ενω εκανα οτι μου ειπες ειδα ολες τις επαφες κανονικα ,τις εκανα εισαγωγω στο τηλεφωνο και τωρα τις βλεπω μονο σαν ονοματα και απο κατω εκει που επρπε να λεει το νουμερο μου δειχνει Καρτα Sim 1 Επαφες?Γιατι χαθηκαν τα νουμερα?Αν πατησω βεβαια πανω στο ονομα ,μου βγαζει και το νουμερο?τι εκανα παλι?
      Τι εννοείς?Και μένα έτσι είναι οι επαφές

απο κατω απο το ονομα(οπως φαινεται και σε σενα) μου γραφει ..........Καρτα SIM 1 Επαφες..........σε ολα ομως!!Αντε οκ δεν γραφει το νουμερο ,αυτο απο κατω γιατι το γραφει? Αν διαβασεις ομως τα τηλεφωνα απο την sim ,κατω απο το ονομα γραφει και το νουμερο!
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • Ο/H brougos έγραψε:

απο κατω απο το ονομα(οπως φαινεται και σε σενα) μου γραφει ..........Καρτα SIM 1 Επαφες..........σε ολα ομως!!Αντε οκ δεν γραφει το νουμερο ,αυτο απο κατω γιατι το γραφει? Αν διαβασεις ομως τα τηλεφωνα απο την sim ,κατω απο το ονομα γραφει και το νουμερο!
      Μήπως νόμισες ότι τις έφερες απο την sim, αλλά τελικά για κάποιο λόγο δεν ήρθαν και η ενημέρωση απο κάτω σου λέει ότι η επαφη ανήκει στη κάρτα SIM1? Για να το διαπιστώσεις, βγάλε τη sim και δες πάλι τις επαφές σου...
    • Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Για να κάνω ένα απλό flash (εννοώ όχι clean install) κάθε νέας έκδοσης rom, ποια θεωρείτε πιο ενδεδειγμένη μέθοδο;
      α) μέσα από τη recovery twrp ή
      β) από την αναβάθμιση της miui;

Αν επιλέξω φλασαρισμα μέσα από την twrp, από το install, με συμβουλεύετε να κάνω πρώτα wipe dalvnik cache και cache;;
      Θα χρειαστεί να ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές;;

Την τελευταία φορά έκανα αναβάθμιση με full wipes αλλά φαντάζομαι δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά.

Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει σωστό φλασάρισμα, να μην κρατήσει σκουπίδια, αλλά και να μην ξαναπερνάω τα πάντα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν υπάρχει κάπου η πληροφορία, σας παρακαλώ δώστε link.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thomas01 έγραψε:

Καλησπέρα.
      Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
      Για να κάνω ένα απλό flash (εννοώ όχι clean install) κάθε νέας έκδοσης rom, ποια θεωρείτε πιο ενδεδειγμένη μέθοδο;
      α) μέσα από τη recovery twrp ή
      β) από την αναβάθμιση της miui;
      Αν επιλέξω φλασαρισμα μέσα από την twrp, από το install, με συμβουλεύετε να κάνω πρώτα wipe dalvnik cache και cache;;
      Θα χρειαστεί να ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές;;
      Την τελευταία φορά έκανα αναβάθμιση με full wipes αλλά φαντάζομαι δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά.
      Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει σωστό φλασάρισμα, να μην κρατήσει σκουπίδια, αλλά και να μην ξαναπερνάω τα πάντα.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν υπάρχει κάπου η πληροφορία, σας παρακαλώ δώστε link.
      Κάνε την αναβάθμιση απο όπου σε βολεύει εσένα. Είναι το ΙΔΙΟ πράγμα και παίρνεις το ΙΔΙΟ αποτέλεσμα!
      Το να κάνεις wipe dalvnik cache και cache είναι προαιρετικό. Εγώ κάνω κάθε 2η συνήθως αναβάθμιση...
      Οχι, δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα απο τα δεδομένα σου, ρυθμίσεις σου κ.λ.π. εκτός ίσως απο την οθόνη κλειδώματος που μπορεί να σου αλλάξει και να μπει η default, αλλά την αλλάζει πάλι πανεύκολα!
    • Αν ακολουθείς τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις, μπορείς απλά να να τις κάνεις κάθε φορά από την εφαρμογή αναβάθμιση της MIUI.

Βέβαια, καλό είναι όποια στιγμή και να επιλέξεις, να κάνεις μία στο τόσο και ένα Wipe Cache & Dalvic Cache από το TWRP Recovery.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Μία ακόμα ερώτηση από την εμπειρία σας.

Έχω προσπαθήσει τρεις φορές να φλασάρω από το twrp, έχοντας βάλει το .zip της rom στην εξωτερική sd, και τις τρεις φορές έγινε fail, και αναγκάστηκα να βάλω τη rom στο otg usb (ευτυχώς που το note 2 το υποστηρίζει) οπότε και έγινε μια χαρά.

Να υποθέσω ότι έχει θέμα η κάρτα;;

Με συμβουλεύετε να της κάνω ένα format μέσα από το κινητό ή από το pc;;

Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων.
    • Ο/H thomas01 έγραψε:

Μία ακόμα ερώτηση από την εμπειρία σας.
      Έχω προσπαθήσει τρεις φορές να φλασάρω από το twrp, έχοντας βάλει το .zip της rom στην εξωτερική sd, και τις τρεις φορές έγινε fail, και αναγκάστηκα να βάλω τη rom στο otg usb (ευτυχώς που το note 2 το υποστηρίζει) οπότε και έγινε μια χαρά.
      Να υποθέσω ότι έχει θέμα η κάρτα;;
      Με συμβουλεύετε να της κάνω ένα format μέσα από το κινητό ή από το pc;;
      Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων.
      Δεν πιστεύω να χρησιμοποιείς κάρτα SD μεγαλύτερη απο 32GB επειδή (και καλά) την "βλέπει" η συσκευή?
      Κανονικά θα έπρεπε να τη διαβάζει... αν δεν είναι μεγαλύτερη απο 32GB τότε, ναι κάνε της ένα format απο όπου θέλεις...
    • 16GB είναι και δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα.

Τη βλέπει κανονικότατα και το μόνο θέμα που έχω αντιμετωπίσει είναι κατά το φλασάρισμα από την κάρτα.

Απλά μου κάνει εντύπωση, το ίδιο αρχείο να το φλασάρει από το usb, αλλά να μην έχω καταφέρει να κάνω φλασαρισμα από την κάρτα.
      Πραγματικά είναι πολύ περίεργο.
    • Ο/H thomas01 έγραψε:

16GB είναι και δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα.
      Τη βλέπει κανονικότατα και το μόνο θέμα που έχω αντιμετωπίσει είναι κατά το φλασάρισμα από την κάρτα.
      Απλά μου κάνει εντύπωση, το ίδιο αρχείο να το φλασάρει από το usb, αλλά να μην έχω καταφέρει να κάνω φλασαρισμα από την κάρτα.
      Πραγματικά είναι πολύ περίεργο.
      Μπορείς φυσικά να βάλεις την ρομ και στην εσωτερική sd (στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο) τη συσκευής. Για την κάρτα δεν ξέρω να σου πω. Κανονικά δεν θα έπρεπε να ειχες πρόβλημα... Δοκίμασε να αλλάξεις κάρτα και να δοκιμάσεις εαν εχεις αλλη...
    • Διαφήμιση