Eυχαριστώ το φίλο @caeser για τον οδηγό της ελληνικής rom,λειτουργεί τέλεια.
Mια ερώτηση ακόμα, όταν με το καλό ετοιμαστεί η νεα stable θα την λάβω μέσω ΟΤΑ UPDATE, η θα πρέπει να την κατεβάσω;
Eυχαριστώ το φίλο @caeser για τον οδηγό της ελληνικής rom,λειτουργεί τέλεια.
Mια ερώτηση ακόμα, όταν με το καλό ετοιμαστεί η νεα stable θα την λάβω μέσω ΟΤΑ UPDATE, η θα πρέπει να την κατεβάσω;
Κατεβάζεις. Αν γίνεις vip member, το ακριβές link θα σου έρχεται στο email σου, αλλιώς θα μπαίνεις εδώ να κατεβάζεις την ρομ. Ο ΟΤΑ δεν δουλεύει εδώ και καιρό.
καλησπέρα μόλις παρέλαβα το νέο μου κινητό XIAOMI Redmi Note 2 επειδή είμαι αρχάριος θέλω να με βοηθήσετε να περάσω τη νέα αναβάθμιση στα ελληνικά ευχαριστώ...
καλησπέρα μόλις παρέλαβα το νέο μου κινητό XIAOMI Redmi Note 2 επειδή είμαι αρχάριος θέλω να με βοηθήσετε να περάσω τη νέα αναβάθμιση στα ελληνικά ευχαριστώ
καλησπέρα μόλις παρέλαβα το νέο μου κινητό XIAOMI Redmi Note 2 επειδή είμαι αρχάριος θέλω να με βοηθήσετε να περάσω τη νέα αναβάθμιση στα ελληνικά ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε !!
Μπορείς να βρεις ότι χρειαστείς σε αυτά τα 3 θέματα.
Παιδιάα ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ
4-5 Μέρες το redmi note 2 δούλευε άψογα σήμερα το πρωί το ανοίγω και εκτός οτι ψιλο κολαει δεν πατανε τα κουμπια οταν τα παταω πατάνε ακιβωςαπο πανω δηλαδη στο πληκτρολογιο το < παταει σβησιμο και το home παταει κλήση το αλλο δεν κανει τπτ ... τι να κανω????
Παιδιάα ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ
4-5 Μέρες το redmi note 2 δούλευε άψογα σήμερα το πρωί το ανοίγω και εκτός οτι ψιλο κολαει δεν πατανε τα κουμπια οταν τα παταω πατάνε ακιβωςαπο πανω δηλαδη στο πληκτρολογιο το < παταει σβησιμο και το home παταει κλήση το αλλο δεν κανει τπτ ... τι να κανω????