την τελευταια την ελληνικη εχω 4 μερες δουλευε ρολοι....επεσα γ υπνο το βραδυ κ σημερα που πηγα να τ ξεκλειδωσω...αλλο κινητο εγινε χωρις να το πειταξω καν... του ειχα βαλει και τον nova launcher τρον εβγαλα μηπως φταιει αυτο ..τπτ εχει και τζαμακι στην οθονη απο vickmall τ εβγαλα κ αυτο κ τπτ....
Μάλλον το Nova έκανε την ζημία (έτσι πιστεύω εγώ). Δοκίμασε: βγάλε την μπαταρία και πάτα το power 5 δευτερόλεπτα και βάλτη ξανά ίσως δουλέψει με αυτό τον τρόπο.. να χάλασε η οθόνη δεν θέλω καν να το πιστέψω.
εκανα χοντρη μαλακια,,,, τα εσβησα ολα ολα και απο sd και μετα μου εκοψε οτι ηταν εκει.... εχω κατεβασει την stable μπορω να την βαλω με καποιον τροπο η μπα??
εκανα χοντρη μαλακια,,,, τα εσβησα ολα ολα και απο sd και μετα μου εκοψε οτι ηταν εκει.... εχω κατεβασει την stable μπορω να την βαλω με καποιον τροπο η μπα??
Το είχα κάνει και εγώ αυτό την πρώτη φορά χαχαχα .. απλά μου είπε ο φίλος Θανάσης να το κλείσω και να την ξανα περάσω (Την ROM) στη SD Card και να κάνω πάλι τα βήματα .. μην απογοητεύεσαι .. έτσι έκανα και εγώ αλλά τα xiaomi είναι απίστευτα !!