Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Admin δες σε παρακαλώ αν έχω σίγουρα ψηφίσει.....? Loool είμαι 999,9% σαν Leontsi, αλλά ποτέ δεν ξέρεις και μπαίνω συνέχεια και παρακολουθώ τον διαγωνισμό...... αν όχι στείλε μου mnm thanks!
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Admin δες σε παρακαλώ αν έχω σίγουρα ψηφίσει.....?
Δεν θα σε αφήσει να ξαναψηφίσεις αν ήδη το έχεις κάνει με τον λογαριασμό σου.
Η νέα λίστα με τα ονόματα όλων όσων έχουν ψηφίσει στο en.miui.com θα είναι διαθέσιμη αύριο. -
-
Υπάρχει τρόπος με κάποια συντόμευση να αλλάζουμε με 1-2 πατήματα από 2g/3g σε 2g; Προσπαθώ να το κάνω συντόμευση με Nova launcher από τις δραστηριότητες, έχω βρει κρυφά μενου, για εξοικονόμηση μπαταρίας,ακόμα και το άγγιγμα στα αριστερά που πηγαίνει πίσω ή βγάζεις φωτό ( δεν λειτουργεί βέβαια,απλά την συντόμευση του μενού βγάζει για το Mi4c) αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό με preferred network type.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα παιδια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους.
Σήμερα ξεκινησε το κινητο το ταξιδι του για Ελλάδα και νοιωθω οτι το κραταω ηδη στα χερια μου.Εχω κανει ηδη δυο τρεις δοκιμες στο MiFlash με κατεβασμενες και τις δυο Rom στο laptop.
Το Lenovo S820 μου μοιαζει πλεον με ΝΟΚΙΑ 3310 περιμενοντας το NOTE 2.
Συγχαρητηρια στους διαχειριστες και εύχομαι να τα λεμε συχνα ...ελπιζω για θετικα σχολια. -
Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά!
Σημερα το παρέλαβα και εδω και καμια ώρα εχω αρχίσει το σετάρισμα.
Ακολούθησα τον οδηγό του caeser για να βάλω την τελευταία rom 5.12.24 και όλα πήγαν φήνα μεχρι στιγμής.
Τα συγχαρητήριά μου σε όλους εσάς που παιδεύεστε για να μας κάνετε την ζωή με το νέο μας κιν. ευκολότερη!!! -
Ο/H alexakos68 έγραψε:
Καλησπερα παιδια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους.
Ο/H tolishawk έγραψε:
Μπορεις τώρα με την ησυχία σου να ψηφίσεις και στον μικρό διαγωνισμό που τρέχει για το καλύτερο Fun Club -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H tolishawk έγραψε:
-
Καλησπέρα & από μένα ...σήμερα παρέλαβα το κινητό ...λόγω δουλειάς δεν έχω ασχοληθεί & πολύ ,απλά με μια πρώτη ματιά δεν έμεινα & πολύ ικανοποιημένος .
η πρώτη ξενέρα ήρθε με τον φορτιστή !!..ο ίδιος κλασικός ψευτοφορτιστής που για να κουμπώσει σου βγάζει το λάδι !!!..το φόρτισα με τον φορτιστή του cubot.
η οθόνη πολύ σκοτεινή & τα χρώματα σαν ξεθωριασμένα ... την κάμερα την περίμενα λίγο καλύτερη του cubot s200 των 78 ευρώ βγάζει πολύ καλύτερες...& τέλος
μεγάλο πρόβλημα με τον ήχο ...πολύ χαμηλόφωνο το ηχείο...έχω & μια βαρηκοΐα λόγω ηλικίας
Ολα αυτά βέβαια με την multilanquage rom από το κινεζό-μάγαζο ... πιστεύω να διορθωθούν με την Ελληνική !
Στα θετικά τώρα το κινητό είναι κομψο,όμορφο,έχει ωραία αίσθηση στο χέρι ,το touch της οθόνης καταπληκτικό & πάρα πολύ γρήγορο ....
Δουλεύει απροβλημάτιστα για τις δουλειές που το θέλω , βρίσκει τα ασύρματα δίκτυα ενοφθαλμού ,η πλοήγηση στο νετ σφαιράτη & ΝΑΙ το επιβεβαιώνω & εγώ ,δουλεύει η 4g (vodafone)
αυτά τα λίγα για αρχή .
Προσωπικές απόψεις πάνταENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H Bill00 έγραψε:
Υπάρχει τρόπος με κάποια συντόμευση να αλλάζουμε με 1-2 πατήματα από 2g/3g σε 2g; Προσπαθώ να το κάνω συντόμευση με Nova launcher από τις δραστηριότητες, έχω βρει κρυφά μενου, για εξοικονόμηση μπαταρίας,ακόμα και το άγγιγμα στα αριστερά που πηγαίνει πίσω ή βγάζεις φωτό ( δεν λειτουργεί βέβαια,απλά την συντόμευση του μενού βγάζει για το Mi4c) αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό με preferred network type.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Toggle network
forum.xda-developers.com/andro…ork-type-5-0-xda-t2945406
) ) ) Sent from my Prime ( ( ( -
Καλημερα.
Περιμενω κ εγω το Redmi Note 2 32GB απο το gearbest και ετοιμαζομαι για flashαρισμα!!
Μερικες ερωτησεις.
Καποιος αλλος που παρηγγειλε απο gearbest και ξερει σε τι κατασταση θα ερθει πιθανως το κινητο απο αποψη λογισμικου?
Επισης δεν εχω ακομα αποφασισει ποια ρομ να βαλω, την stable ή την developer. Θελω το κινητο μου να ειναι root. Απ οτι διαβασα η developer ειναι pre-rooted ενω η stable οχι και πρεπει να γινει flashαρισμα του super user. Περα απ αυτο τι αλλες διαφορες εχουν οι 2 εκδοσεις???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα