OffTopic
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Συγγνώμη που το γράφω εδώ αλλά αν έχει κάνενας καμία θηκουλα για πούλημα και είναι από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει ένα πμ
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο super user δεν τα πάει καλά με τα xiaomi...δημιουργεί πολλά προβλήματα μέχρι και hard brickΟ/H jimskeet έγραψε:
Επισης δεν εχω ακομα αποφασισει ποια ρομ να βαλω, την stable ή την developer. Θελω το κινητο μου να ειναι root. Απ οτι διαβασα η developer ειναι pre-rooted ενω η stable οχι και πρεπει να γινει flashαρισμα του super user. Περα απ αυτο τι αλλες διαφορες εχουν οι 2 εκδοσεις???
Αρα απ τη στιγμη που θελω root να παω σε developer? Τι αλλες διαφορες εχει η stable με τη developer?Ο/H NasDriver έγραψε:
Το super user δεν τα πάει καλά με τα xiaomi...δημιουργεί πολλά προβλήματα μέχρι και hard brickΟ/H jimskeet έγραψε:
Επισης δεν εχω ακομα αποφασισει ποια ρομ να βαλω, την stable ή την developer. Θελω το κινητο μου να ειναι root. Απ οτι διαβασα η developer ειναι pre-rooted ενω η stable οχι και πρεπει να γινει flashαρισμα του super user. Περα απ αυτο τι αλλες διαφορες εχουν οι 2 εκδοσεις???
Δεν θα έλεγα ότι έχουν διαφορές πέρα από τα δικαιώματα root.Ο/H jimskeet έγραψε:
Αρα απ τη στιγμη που θελω root να παω σε developer? Τι αλλες διαφορες εχει η stable με τη developer?
Καλημερα. Σου εχω στειλει μηνυμα.Ο/H KyriaZ έγραψε:
OffTopicΚαλησπέρα και χρόνια πολλά.Συγγνώμη που το γράφω εδώ αλλά αν έχει κάνενας καμία θηκουλα για πούλημα και είναι από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει ένα πμ
Καλως! Το flashαρισμα ασχετα με το τι λογισμικο θα εχει μεσα το κινητο απ το gearbest θα πρεπει να γινει πρωτα με Miflash και fastboot rom και μετα απο πανω την ελληνικη? Και μετα για update απο το interface του κινητου?Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν θα έλεγα ότι έχουν διαφορές πέρα από τα δικαιώματα root.Ίσως ότι με την developed έχεις δυνατότητα να κάνεις update της rom όποτε βγει μία καλύτερη ή κάθε εβδομάδα ενώ με την stable μόνο όταν βγει η επόμενη stableΟ/H jimskeet έγραψε:
Αρα απ τη στιγμη που θελω root να παω σε developer? Τι αλλες διαφορες εχει η stable με τη developer?
Το εχω εγκαταστησει αλλα μου βγαζει error του εχω δωσει δικαιωματα root αλλα λεει οτι το τηλεφωνο δεν ειναι ροοτ και βγαζει error. Ειμαι με την τελευταια dev.Ο/H geo_k έγραψε:
Toggle networkΟ/H Bill00 έγραψε:
Υπάρχει τρόπος με κάποια συντόμευση να αλλάζουμε με 1-2 πατήματα από 2g/3g σε 2g; Προσπαθώ να το κάνω συντόμευση με Nova launcher από τις δραστηριότητες, έχω βρει κρυφά μενου, για εξοικονόμηση μπαταρίας,ακόμα και το άγγιγμα στα αριστερά που πηγαίνει πίσω ή βγάζεις φωτό ( δεν λειτουργεί βέβαια,απλά την συντόμευση του μενού βγάζει για το Mi4c) αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό με preferred network type.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
forum.xda-developers.com/andro…ork-type-5-0-xda-t2945406
) ) ) Sent from my Prime ( ( (
θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)Ο/H jimskeet έγραψε:
Καλως! Το flashαρισμα ασχετα με το τι λογισμικο θα εχει μεσα το κινητο απ το gearbest θα πρεπει να γινει πρωτα με Miflash και fastboot rom και μετα απο πανω την ελληνικη? Και μετα για update απο το interface του κινητου?
Ο/H NasDriver έγραψε:
θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)Ο/H jimskeet έγραψε:
Καλως! Το flashαρισμα ασχετα με το τι λογισμικο θα εχει μεσα το κινητο απ το gearbest θα πρεπει να γινει πρωτα με Miflash και fastboot rom και μετα απο πανω την ελληνικη? Και μετα για update απο το interface του κινητου?
Έχεις χρόνο να τον διαβάσεις καλά![]()
Update μετά υπάρχουν δύο τρόποι:
1. Μέσα από "Αναβάθμιση" του κινητού (ο ποιο εύκολος)
2. Μέσα από το TWRP.
Ας έρθει πρώτα με το καλό και βλέπουμε...έχει τύχει σε κινητά να έρθουν με εγκατεστημένο TWRP
έτσι ακριβώςΟ/H jimskeet έγραψε:
Σε περιπτωση τωρα που δεν το πειραξουν κ το αφησουν με την official rom παλι ακολουθω το οδηγο με το Miflash?