Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • καλημέρα παιδιά! Χρόνια πολλά! Να κάνω μια ερώτηση? Τα αρχεία των μεγάλων σε χώρο παιχνίδια γιατί δεν μου αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης! Όχι τ αρχείο ή εφαρμογή τα αρχεία
    • Επανερχομαι με το θεμα του αποκλεισμου (σε ολες τις ρομ μεχρι τωρα) ενος αριθμου που μου στελνει διαφημιστικο μηνυμα (απο γυμναστηριο) και δε μπορω να το μπλοκαρω με τιποτα. Παταω "φραγη" και δε γινεται τιποτα, δε μπαινει στη λιστα φραγων. Δε μπορω να το βλεπω ειλικρινα. Τωρα εβαλα λεξεις-κλειδια με τα οποια αποκλειει μηνυματα, για να δουμε...
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Παιδια μια ακομα ερωτηση. Μεχρι τωρα ειχα το galaxy S3 και λογω gorilla glass δεν ειχα ποτε tempered glass για προστασια. Τι σε χαλικια μ εχει πεσει με την οθονη... Τι με κλειδια το εχω βαλει σε τσεπες... Οτι κ να το εχω κανει δεν εχει τη παραμικρη γρατζουνια. Το Redmi note 2 θα χρειαστει tempered glass η δεν εχει θεμα με τις γρατζουνιες?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jimskeet έγραψε:

Καλημερα.
      Περιμενω κ εγω το Redmi Note 2 32GB απο το gearbest και ετοιμαζομαι για flashαρισμα!!
      Μερικες ερωτησεις.

Καποιος αλλος που παρηγγειλε απο gearbest και ξερει σε τι κατασταση θα ερθει πιθανως το κινητο απο αποψη λογισμικου?

Επισης δεν εχω ακομα αποφασισει ποια ρομ να βαλω, την stable ή την developer. Θελω το κινητο μου να ειναι root. Απ οτι διαβασα η developer ειναι pre-rooted ενω η stable οχι και πρεπει να γινει flashαρισμα του super user. Περα απ αυτο τι αλλες διαφορες εχουν οι 2 εκδοσεις???
      Καλησπερα,καμια 20 αρια μερες πριν το πηρα απο gearbest,ειχε μια developer που δεν θυμαμαι ποια ηταν ,αλλα ειχε καποια θεματα,δεν ειχε ραδιοφωνο ας πουμε,ειχε κατι κινεζιες μεσα αλλα εβαλα την τελευταια τοτε developer απο δω και ολα ειναι οκ......για τις επομενες ερωτησεις σου υπαρχουν θεματα εδω μεσα που μπορεις να εχεις ολες σου τις απαντησεις !!Χρονια πολλα!
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Η μπαταρία πετάει με αυτήν την ROM

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ποια ρομ ειναι αυτη οεο; στη δικη μου συσκευη η οθονη κραταει μεχρι 2μιση ωρες το πααααρα πολυ :(
    • Ο/H jimskeet έγραψε:

Παιδια μια ακομα ερωτηση. Μεχρι τωρα ειχα το galaxy S3 και λογω gorilla glass δεν ειχα ποτε tempered glass για προστασια. Τι σε χαλικια μ εχει πεσει με την οθονη... Τι με κλειδια το εχω βαλει σε τσεπες... Οτι κ να το εχω κανει δεν εχει τη παραμικρη γρατζουνια. Το Redmi note 2 θα χρειαστει tempered glass η δεν εχει θεμα με τις γρατζουνιες?
      To tempered glass είναι must.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα ..έχω την 5.10.29 και είναι πολύ ευχαριστημένος. Έχει όμως δύο μέρες που μετά από σερφαρισμα μόλις το αφήσω και κλείσει ή οθόνη μετά δεν ξανά ανάβει όταν παταω το power.Από ότι κατάλαβα το κινητό δεν κλείνει μιας και αν έχω μια ειδοποίηση και το led είναι αναμενο, δεν θα σβήσει αλλά η οθόνη θα παραμείνει μαύρη. Θα επανέλθει κανονικά μετά από σχεδόν ένα λεπτό χωρίς να χρειαστεί να βάλω pin.έκανα wipe αλλά δεν διορθώθηκε.Έχει συμβεί σε κανέναν και υπάρχει κάποια λύση?
    • καλησπερα σας ..επανερχομαι με ενα παλιό πρόβλημα που ξανά εμφανίστηκε σε χειροτερη μορφή... Στην αρχή δεν πατούσαν τα πλήκτρα του κινητού κανένα απ τα 3 στα καλά καθουμενα τώρα φαίνεται σαν να έχει ενα κουμπί πατημένο και όταν γραφω μήνυμα η γενικά τρελενεται και γράφει οτι θέλει αυτό μετα απο καμια ωρα έρχεται στα ίσα του μετα τρελενεται παλι και δεν ξεκλειδωνει η πατάει παλι μόνο του οτι νάναι . έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρομοιο; δοκιμασία και stable και developer rom μήπως είναι πρόβλημα hardware ????
    • Ο/H Eva έγραψε:

TO NOTE 2 PRIME!!!ΟΛΕΕΕΕΕ!!!Χρονια πολλα!!!

ειναι φοβερό κινήτο , θα το ευχαριστηθείς
    • Ο/H nik.evia έγραψε:

καλησπερα σας ..επανερχομαι με ενα παλιό πρόβλημα που ξανά εμφανίστηκε σε χειροτερη μορφή... Στην αρχή δεν πατούσαν τα πλήκτρα του κινητού κανένα απ τα 3 στα καλά καθουμενα τώρα φαίνεται σαν να έχει ενα κουμπί πατημένο και όταν γραφω μήνυμα η γενικά τρελενεται και γράφει οτι θέλει αυτό μετα απο καμια ωρα έρχεται στα ίσα του μετα τρελενεται παλι και δεν ξεκλειδωνει η πατάει παλι μόνο του οτι νάναι . έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρομοιο; δοκιμασία και stable και developer rom μήπως είναι πρόβλημα hardware ????
      μαλον ειναι θεμα digiter. ενεργοποιησε να φαινονται τα πατηματα απο τις ρυθμισεις και παρακολουθησε το. αν συνεχιζει κανε βιντεο και μιλα με το καταστημα που το πηρες
    • Διαφήμιση