μπορώ να βάλω superuser;;
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H aggelosd έγραψε:
μπορώ να βάλω superuser;;
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
@dimixanovios οι αυτοματες αναβαθμίσεις δεν δουλεύουν εδώ και καιρό. Τις κάνεις χειροκίνητα σύμφωνα με τους οδηγους μας.
Για την μαζική αποθήκευση δοκίμασε και αυτό :
Με έναν root explorer (με δικαιώματα root) πάνε στο \data\property και άνοιξε με έναν editor το persist.sys.usb.config και αν δεν γράφει οτι στη φωτογραφία, γράψτο, σώστο, κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε το. Μη ξεχάσεις να γράψεις αποτελέσματα εδώ
-
Η επιβεβαίωση είναι η φωτογραφία από το δικό μου redmi note 2 με τον es explorerΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Μολις παρελαβα το Note 2 της κοπελας μου απο vickmall. 2 ερωτησεις.. Θελω αρχικα να μου πειτε εαν κιτρινιζει ελαφρως το λευκο του στη ρυθμιση ουδετερο στο χρωμα. Εμενα ετσι μου φαινεται σε σχεση με το note 3 μου και αλλα κινητα που ειχα και για αυτο πηγα το χρωμα στο ψυχρο και αποδιδει καπως καλυτερα το λευκο.
Επισης θελω να μου πειτε εαν η rom που εχει μεσα ειναι η δικη μας η σωστη. Αναφερει πως ειναι η GTV 5.12.17. Επισυναπτω screenshot: -
-
ισως γι αυτό δεν δουλεύει σωστά.
Το data και property τα βρήκες;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H kalandre3 έγραψε:
Πήγα Ρυθμίσεις , Πρόσθετες Ρυθμίσεις και εκεί δεν βλέπω πουθενά την Επιλογή Για Προγραμματιστές.
Μήπως έκανα κάτι που δεν έπρεπε και τώρα δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να την επαναφέρω?
Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα το έβρισκα πότε. Είναι σπουδαίο αυτό το φόρουμ και οι άνθρωποι του.
Όσο και αν φανεί περίεργο αυτή ηταν η αιτία να αγοράσω αυτό το τηλέφωνό.
Με εκτίμησή
Ανδρέας -
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Μολις παρελαβα το Note 2 της κοπελας μου απο vickmall. 2 ερωτησεις.. Θελω αρχικα να μου πειτε εαν κιτρινιζει ελαφρως το λευκο του στη ρυθμιση ουδετερο στο χρωμα. Εμενα ετσι μου φαινεται σε σχεση με το note 3 μου και αλλα κινητα που ειχα και για αυτο πηγα το χρωμα στο ψυχρο και αποδιδει καπως καλυτερα το λευκο.
Επισης θελω να μου πειτε εαν η rom που εχει μεσα ειναι η δικη μας η σωστη. Αναφερει πως ειναι η GTV 5.12.17. Επισυναπτω screenshot:
Δειτε εδω την διαφορα στα χρωματα. Ειναι φυσιολογικο η θα μπλεξω;; -
Επισης θελω να μου πειτε εαν η rom που εχει μεσα ειναι η δικη μας η σωστη. Αναφερει πως ειναι η GTV 5.12.17. Επισυναπτω screenshot:
-
Ειναι φυσιολογικο η θα μπλεξω;;
Ή πες της ότι είναι ιν -
Δειτε εδω την διαφορα στα χρωματα. Ειναι φυσιολογικο η θα μπλεξω;;
Και τα δύο φοράνε ίδια ρομ;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα