Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ε: Διαβάζω ότι το τηλέφωνο δεν έχει μεγάλη αυτονομία. Ισχύει;
      Α: Η αυτονομία της συσκευής είναι κάτι σχετικό και εξαρτάται από τη ROM που φοράει και τη χρήση του. Δηλαδή σε δοκιμές που έχουμε κάνει μπορεί να αντέξει 4-5 ώρες συνεχώς ανοικτή οθόνη. Σε μέτρια χρήση, δηλαδή με wi-fi, κλήσεις 4G, σερφάρισμα (και μοιρασμένες 4-5 συνολικά ώρες της οθόνης στη διάρκεια της μέρας) μπορεί να κρατήσει περίπου 10-12 ώρες. Σε απλή χρήση ξεπερνάει την μιάμιση μέρα. Παρόλα αυτά η αυτονομία θεωρείται μέτρια για XIAOMI συσκευή και γίνονται ενέργειες από την εταιρία να αυξήσουν την αυτονομία της, κάτι που αργά ή γρήγορα θα γίνει.

Οπως θα διαβάσεις η αυτονομία είναι κάτι σχετικό. Το δικό δου έβγαλε αν δεν κάνω λάθος 1+ μερα με 2 ώρες οθονη. Αν ειχες 4 ωρες οθόνη μάλλον θα σου έβγαζε 10 ώρες. Ολα είναι σχετικά και δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση αν 2 συσκευές δρν τις χειριστουν και φορτισουνακριβώς με τον ίδιο τρόπο και τξν ίδια μπαταρία.
      Ok φίλος, όλα λοιπόν ρευστά για το θέμα αυτονομία, απλά διαβάζοντας πολλούς εδώ μπερδεύεσε και άκρη δεν βγάζεις........
    • Αυτό προσπαθώ να σου πω. Είναι φυσικό τα πολλά διαφορετικά που δισβαζεις γιατί μπορεί όλοι ας πούμε να έχουν ίδιο κινητό και ρομ, αλλά όλα τα άλλα ειναι διαφορετικά (φόρτιση, εφαρμογές, σεταρισμα, οθόνη, χρήση, κίνηση ή ακινησία συσκευής και άλλα πολλά) ακόμα και η μπαταρία που μπορεί να είναι ίδιο μοντέλο αλλά σίγουρα δεν έχει την ίδια απόδοση με ενός άλλου.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Προσωπικά με cm12.1 έχω ώρες οθόνης 5-6+ ώρες, ανάλογα με την χρηση.
      Όταν δε θέλω να χρησιμοποίησω lte, το γυρναω σε 2g, φωτηνοτειτα αυτόματη, ταπαταλκ, chrome, fb, fb messenger, whatsapp, λίγο παιχνίδι

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Καμία θήκη ρε παιδιά τι προτείνετε να αγοράσω μέσω ebay ?

Κοίταξε για νιλκιν. Ειτε back, είτε flip

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Καμία θήκη ρε παιδιά τι προτείνετε να αγοράσω μέσω ebay ?
      σε αυτό το θέμα θα βρεις απαντήσεις
      Καλύτερο tempered glass / θήκη!
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H dimixanovios έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H dimixanovios έγραψε:

φακέλους data βρίσκω 3-4 αλλά κανείς δεν περιέχει υποφάκελο property..

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

ισως γι αυτό δεν δουλεύει σωστά.
      Το data και property τα βρήκες;

ο φάκελος data βρίσκεται στον ριζικο καταλογο. Οχι στην sd card0 ή sd card1
      ωραία. Όντως υπάρχει φάκελος data στον ριζικό κατάλογο αλλά είναι κενός. Ενεργοποίησα να βλέπω και τα κρυφά αρχεία αλλά τίποτα.. λες να μου τα έσβησε κανένα CCleaner που έχω βάλει?
      Αποκλείεται το data να είναι άδειο. Ξαναπερασε την ρομ. Ποια φοράς;
      κι όμως είναι άδειο... τη δική σας rom έχω την 5.12.17 dev. Αν την ξαναπεράσω από το recovery ή από το updater θα μου σβηστουν τα αρχεία και τα προγράμματα?
      Στο δικό σου redmi note 2 δηλαδή συνδέεσαι σαν mass storage? Γιατί κάπου διάβασα ότι με το miui 7 έχει χαθεί η δυνατότητα για mass storage
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Οπως θα διαβάσεις η αυτονομία είναι κάτι σχετικό. Το δικό σου έβγαλε αν δεν κάνω λάθος 1+ μερα με 2 ώρες οθονη. Αν ειχες 4 ωρες οθόνη μάλλον θα σου έβγαζε 10 ώρες. Ολα είναι σχετικά και δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση αν 2 συσκευές δρν τις χειριστουν και φορτισουνακριβώς με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μπαταρία.
      Ok φίλος, όλα λοιπόν ρευστά για το θέμα αυτονομία, απλά διαβάζοντας πολλούς εδώ μπερδεύεσε και άκρη δεν βγάζεις........

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Αυτό προσπαθώ να σου πω. Είναι φυσικό τα πολλά διαφορετικά που δισβαζεις γιατί μπορεί όλοι ας πούμε να έχουν ίδιο κινητό και ρομ, αλλά όλα τα άλλα ειναι διαφορετικά (φόρτιση, εφαρμογές, σεταρισμα, οθόνη, χρήση, κίνηση ή ακινησία συσκευής και άλλα πολλά) ακόμα και η μπαταρία που μπορεί να είναι ίδιο μοντέλο αλλά σίγουρα δεν έχει την ίδια απόδοση με ενός άλλου.
      Εμένα πάντως δε μου φαίνεται λογικό, ειναι μεγάλη η διαφορά. Κάτι θα τρέχει στο παρασκηνιο, βάλε wakelock detector να δεις. Εκτός και αν κάνεις κάτι με κλειστη οθόνη, να παίζει 4 ώρες ραδιόφωνο ας πούμε.. Ή αν το βγάζεις απ'τη φόρτιση αμέσως μόλις πάει στο 100.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:

Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:

Μολις παρελαβα το Note 2 της κοπελας μου απο vickmall. 2 ερωτησεις.. Θελω αρχικα να μου πειτε εαν κιτρινιζει ελαφρως το λευκο του στη ρυθμιση ουδετερο στο χρωμα. Εμενα ετσι μου φαινεται σε σχεση με το note 3 μου και αλλα κινητα που ειχα και για αυτο πηγα το χρωμα στο ψυχρο και αποδιδει καπως καλυτερα το λευκο.

Επισης θελω να μου πειτε εαν η rom που εχει μεσα ειναι η δικη μας η σωστη. Αναφερει πως ειναι η GTV 5.12.17. Επισυναπτω screenshot:
      Δειτε εδω την διαφορα στα χρωματα. Ειναι φυσιολογικο η θα μπλεξω;;

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:

Αν μπορει καποιος κατοχος του να μου πει ρε παιδια πανω κατω πως ειναι τα χρωματα και αν οντως το τηλεφωνο μου εχει προβλημα..
      από το δικό μου Redmi Note 2 με GTV 5.12.31
      Σε κάποιο review κάποιος που είχε και τα δύο τηλέφωνα έλεγε ότι το 3 έχει λίγο καλύτερη οθόνη.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ε: Διαβάζω ότι το τηλέφωνο δεν έχει μεγάλη αυτονομία. Ισχύει;
      Α: Η αυτονομία της συσκευής είναι κάτι σχετικό και εξαρτάται από τη ROM που φοράει και τη χρήση του. Δηλαδή σε δοκιμές που έχουμε κάνει μπορεί να αντέξει 4-5 ώρες συνεχώς ανοικτή οθόνη. Σε μέτρια χρήση, δηλαδή με wi-fi, κλήσεις 4G, σερφάρισμα (και μοιρασμένες 4-5 συνολικά ώρες της οθόνης στη διάρκεια της μέρας) μπορεί να κρατήσει περίπου 10-12 ώρες. Σε απλή χρήση ξεπερνάει την μιάμιση μέρα. Παρόλα αυτά η αυτονομία θεωρείται μέτρια για XIAOMI συσκευή και γίνονται ενέργειες από την εταιρία να αυξήσουν την αυτονομία της, κάτι που αργά ή γρήγορα θα γίνει.

Οπως θα διαβάσεις η αυτονομία είναι κάτι σχετικό. Το δικό δου έβγαλε αν δεν κάνω λάθος 1+ μερα με 2 ώρες οθονη. Αν ειχες 4 ωρες οθόνη μάλλον θα σου έβγαζε 10 ώρες. Ολα είναι σχετικά και δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση αν 2 συσκευές δρν τις χειριστουν και φορτισουνακριβώς με τον ίδιο τρόπο και τξν ίδια μπαταρία.
      Άδειασε την μπαταρία σου και μετά βάλε τη για φόρτιση. Μην την βγάλεις όταν δείξει 100%. Άστην όλο το βράδυ.
      Θα δεις ότι θα βελτιωθεί η διάρκεια.