Όταν βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα ενώ έχει φτάσει στο 100% και το έχω αφήσει λίγο παραπάνω το λεντάκι συνεχίζει να μένει συνεχώς πράσινο για κάποια ώρα εκτός αν βγάλω τον φορτιστή και από το κινητό. Αυτό γίνεται και στα 2 RN2 που υπάρχουν στο σπίτι. Συμβαίνει και σε άλλους;
Εγω δεν το έχω δει αυτό..
Γύρισα στην 5.12.17 και ξαναείδα 5ωρο (με MP3/ραδιόφωνο 1.5 ώρα, δλδ σβηστη οθόνη), αλλα απο TWRP backup γιατί με φλασαρισμα δε γυρνούσε με κανένα τρόπο.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Όταν βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα ενώ έχει φτάσει στο 100% και το έχω αφήσει λίγο παραπάνω το λεντάκι συνεχίζει να μένει συνεχώς πράσινο για κάποια ώρα εκτός αν βγάλω τον φορτιστή και από το κινητό. Αυτό γίνεται και στα 2 RN2 που υπάρχουν στο σπίτι. Συμβαίνει και σε άλλους;
Το έχω παρατηρήσει και εγώ.το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Θεωρώ πως είναι φυσιολογικο.
παιδια σχετικα με το ραδιο fm καναμε ολα οσα μας ειπατε (απο τις εφαρμογες το καναμε πορτοκαλι radio on) ωστοσο δε βγαζει σε καποια επιφανεια εργασιας τη σχετικη ενδειξη fm radio. καποιος μου ειπε πως ισως οφειλεται στο οτι εχει android 5.1.. μπορει καποιος να με βοηθησει???
Απο τότε που έχω το κινητό μου κάνουν παράπονα ότι όταν χρησιμοποιώ τα handsfree δεν με ακούν καλά, είτε με διακοπές είτε πολύ βαθιά, έχει τύχει σε κανέναν άλλον; υπάρχει λύση;;;;ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απο τότε που έχω το κινητό μου κάνουν παράπονα ότι όταν χρησιμοποιώ τα handsfree δεν με ακούν καλά, είτε με διακοπές είτε πολύ βαθιά, έχει τύχει σε κανέναν άλλον; υπάρχει λύση;;;;ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μου το χουν πει και εμενα , λυθηκε βαζοντας το mic πιο κοντα στο στομα XD
Το έχω παρατηρήσει και εγώ.το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Θεωρώ πως είναι φυσιολογικο.
παιδια σχετικα με το ραδιο fm καναμε ολα οσα μας ειπατε (απο τις εφαρμογες το καναμε πορτοκαλι radio on) ωστοσο δε βγαζει σε καποια επιφανεια εργασιας τη σχετικη ενδειξη fm radio. καποιος μου ειπε πως ισως οφειλεται στο οτι εχει android 5.1.. μπορει καποιος να με βοηθησει???
που βρισκω τελικα το fm radio??
Μεσα στο φάκελο ''εργαλεια'' αν κανεις scroll down θα πρεπει να το δεις. Είναι λιγο πιο κατω από την αρχική οθόνη του "εργαλεία"
Καλησπέρα φίλοι μου.Το κινητο ειναι πλεον στα χέρια μου σε χρόνο ρεκόρ θα έλεγα ...αφου το παρηγγειλα την παραμονη των Χριστουγεννων και ηρθε σημερα.
Xiaomi_Redmi_Note_2 μαζι με σκληρη θηκη και προστατευτικο οθονης Nikklin
Αφου εκανα εναν έλεγχο του κινητου ειδα οτι εχει πανω το TWRP και η εγκατασταση της ελληνικης rom θα ειναι παιχνιδακι.
Δυο ερωτησεις!
1)Χρειαζεται συνδεση ιντερνετ για να γίνει η επανεκίνηση του κινητού μετα το φλασαρισμα;
2)Δεν προλαβα τα καταστηματα το απόγευμα να μετατρεψω τις καρτες sim σε micro και ετσι δεν θα εχει πανω sim μετα το φλασαρισμα.
Θα υπαρξει προβλημα στη συσκευή;
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοήθεια.Εχω να πω οτι κανετε απιθανη δουλεια και μαξαρι να συνεχισετε ετσι.
Η συσκευη ειναι μακραν η καλυτερη που εχω αγορασει και κλασεις ανωτερη απο ακριβοτερα και πιο διαφημισμενα μοντελα της αγορας.
Καλη Χρονια με υγεια σε ολους
Καλησπέρα φίλοι μου.Το κινητο ειναι πλεον στα χέρια μου σε χρόνο ρεκόρ θα έλεγα ...αφου το παρηγγειλα την παραμονη των Χριστουγεννων και ηρθε σημερα.
Xiaomi_Redmi_Note_2 μαζι με σκληρη θηκη και προστατευτικο οθονης Nikklin
Αφου εκανα εναν έλεγχο του κινητου ειδα οτι εχει πανω το TWRP και η εγκατασταση της ελληνικης rom θα ειναι παιχνιδακι.
2)Δεν προλαβα τα καταστηματα το απόγευμα να μετατρεψω τις καρτες sim σε micro και ετσι δεν θα εχει πανω sim μετα το φλασαρισμα.
Θα υπαρξει προβλημα στη συσκευή;
Κανένα πρόβλημα, απλά θα κάνεις Skip (Παράκαμψη) όταν σου βγάλει το μήνυμα για την έλειψη SIM κάρτας.
Όλα πήγαν ρολόι.
Αφαίρεσα δυο τρείς εφαρμογές που δεν μου χρειάζονταν και έγιναν όλες οι ρυθμίσεις.
Μένει να μπούν και οι sim και να ξεκινήσει το ταξίδι.
Καλώς σε βρήκα Xiaomi.