καλησπερα παιδιά!πως βάζω στις εξερεσεις από τον καθαρισμό μια συγκεκριμένη εφαρμογή ? Ξέρει κανένας ?
Μα την ώρα που κάνει search ο καθαρισμός σου δείχνει που θα κάνει και υπάρχουν tickαρισμένα προγράμματα και files. Δικαιούσαι όποιο θέλεις απλά με ένα πάτημα να το αφαιρέσεις
Μόλις παρήγγειλα το xiaomi redmi note 2 prime από vickmall (με πείσατε λόγω της μεγάλης υποστήριξης που είδα στο forum). Ποιο είναι το επόμενο στάδιο ?? Θα περιμένω να μου στείλουν επιβεβαίωση ότι έγινε shipping και θα μου αποστείλουν tracking number ??
Μόλις παρήγγειλα το xiaomi redmi note 2 prime από vickmall (με πείσατε λόγω της μεγάλης υποστήριξης που είδα στο forum). Ποιο είναι το επόμενο στάδιο ?? Θα περιμένω να μου στείλουν επιβεβαίωση ότι έγινε shipping και θα μου αποστείλουν tracking number ??
Πρέπει να σου στείλουν ένα tracking number με το οποίο θα παρακολουθείς την πορεία του προς τα εσένα...
καλησπερα παιδιά!πως βάζω στις εξερεσεις από τον καθαρισμό μια συγκεκριμένη εφαρμογή ? Ξέρει κανένας ?
Μα την ώρα που κάνει search ο καθαρισμός σου δείχνει που θα κάνει και υπάρχουν tickαρισμένα προγράμματα και files. Δικαιούσαι όποιο θέλεις απλά με ένα πάτημα να το αφαιρέσεις
αν κρατησεις πατημενη την επιστροφη < σου δειχνει ποιες εφαρμογες τρεχουν
αν τις κανεις προς τα πανω κλεινουν κ αν τις κανεις προς τα κατω
χαιρετώ την εξαιρετικη ομάδα!
αγορασα το redmi note 2 prime από everbuying ,ήρθε με miui 66.77.33.00 stable.
ποιος ειναι ο καλύτερος τροπος για την ελληνική rom?
ευχαριστώ!
χαιρετώ την εξαιρετικη ομάδα!
αγορασα το redmi note 2 prime από everbuying ,ήρθε με miui 66.77.33.00 stable.
ποιος ειναι ο καλύτερος τροπος για την ελληνική rom?
ευχαριστώ!
Καλη Χρονια σε ολη την παρεα. Εχω 2 Redmi Note 2, το βασικο στα 16gb και ενα Prime στα 32gb. Και στα δυο εχω περασμενο Nilkin Tempered Glass 9H φορεμενο αψογα αλλα πιστευω κοβει λιγο απο την μαγεια του κινητου. Πριν τα φορεσω οι οθονες ηταν πιστευω πιο smooth στο αγγιγμα και καθαριζονταν τοσο μα τοσο ευκολα. Οχι οτι το Nilkin δεν ειναι αψογο στο χερι αλλα χωρις αυτο η αισθηση ηταν πραγματικα απιστευτη. Ο μονος λογος που με κρατα να μην τα βγαλω ειναι μπας και τα παρουν καμια φορα τα πιτσιρικια και τα ριξουν κατω. Εσεις εχετε περασμενο tempered glass?