Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H alexakos68 έγραψε:

Οι επαφες από ψ και ω ειναι εκτος όσο κ αν το πείραξα
      Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κάποια επαφή που έχει κάποιο σύμβολο ή ειδικό ή μη εκτυπώσιμο χαρακτήρα και χαλάει το Index. Δοκιμάστε να σβήσετε επαφές που αρχίζουν με το γράμμα "Ψ" και "Ω" ή με το γράμμα που σας πάει...
    • Ο/H spoulk έγραψε:

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κάποια επαφή που έχει κάποιο σύμβολο ή ειδικό ή μη εκτυπώσιμο χαρακτήρα και χαλάει το Index. Δοκιμάστε να σβήσετε επαφές που αρχίζουν με το γράμμα "Ψ" και "Ω" ή με το γράμμα που σας πάει...
      Καντο λιγο πιο λιανα.Πως να σβησω επαφη απο Ψ η Ω αφου δεν τις εμφανιζει.Ουσιαστικα λες να ψαξουμε ολες τις επαφες μας για τυχον περιεργα γραμματικα συμβολα και να τα σβήσουμε.Αυτό εννοεις; Και αν έκανες το ίδιο τι συμβολα εσβησες;
    • @alexakos68 πηγαινε και δες αν κάποια ή κάποιες απο τις επαφές εχουν γίνει import απο Facebook. Ειδικά το Import απο το fb προκαλεί συχνά τέτοια θέματα. Και όταν τελειώσεις τρέχεις Re-Index απο την εφαρμογή Επαφές για να διορωθεί το index και να δουλέυει σωστά η αναζήτηση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alexakos68 έγραψε:

Πως να σβησω επαφη απο Ψ η Ω αφου δεν τις εμφανιζει.
      Με scroll από το προηγούμενο γράμμα

Ο/H alexakos68 έγραψε:

Ουσιαστικα λες να ψαξουμε ολες τις επαφες μας για τυχον περιεργα γραμματικα συμβολα και να τα σβήσουμε.Αυτό εννοεις;
      Ναί! Σβήνεις μία μία τις επαφές και δοκιμάζεις... μόλις σου δουλέψει έ, αυτή η τελευταία επαφή έχει κάποιο σφάλμα
      Αυτά αν δεν δουλέψουν αυτά που λέει ο @Bodai.
    • Παιδια συγνωμη και παλι.. επειδη ο πεθερος μου δεν βρισκει με τιποτα το fm radio μπορει καποιος να κανει print screen το που μπορει να το βρει και πως να το ενεργοποιησει γιατι δε το βρισκει πουθενα..
    • Ο/H spoulk έγραψε:

Ο/H alexakos68 έγραψε:

Ο/H alexakos68 έγραψε:

Ουσιαστικα λες να ψαξουμε ολες τις επαφες μας για τυχον περιεργα γραμματικα συμβολα και να τα σβήσουμε.Αυτό εννοεις;
      Ναί! Σβήνεις μία μία τις επαφές και δοκιμάζεις... μόλις σου δουλέψει έ, αυτή η τελευταία επαφή έχει κάποιο σφάλμαΑυτά αν δεν δουλέψουν αυτά που λέει ο @Bodai.
      Έκανα αυτό που είπε ο φίλος spoulk, έσβησα όποια επαφή άρχιζε από λατινικό γράμμα (είχα 2-3) και το πρόβλημα λύθηκε. Πάντως δεν είναι λύση αυτή να σβήνουμε επαφές, καθώς τις χρειάζομαι αυτές με τους λατινικούς χαραχτήρες (για να τις είχα με λατινικούς κάποιος λόγος θα υπήρχε!). Σημειώνω δε ότι μόλις ξαναέγραψα μία επαφή που ξεκινούσε με ''L'', το πρόβλημα επανήλθε.
    • Ο/H ASXETOSSS έγραψε:

Ο/H spoulk έγραψε:

Ο/H alexakos68 έγραψε:

Ο/H alexakos68 έγραψε:

Ναί! Σβήνεις μία μία τις επαφές και δοκιμάζεις... μόλις σου δουλέψει έ, αυτή η τελευταία επαφή έχει κάποιο σφάλμαΑυτά αν δεν δουλέψουν αυτά που λέει ο @Bodai.
      Έκανα αυτό που είπε ο φίλος spoulk, έσβησα όποια επαφή άρχιζε από λατινικό γράμμα (είχα 2-3) και το πρόβλημα λύθηκε. Πάντως δεν είναι λύση αυτή να σβήνουμε επαφές, καθώς τις χρειάζομαι αυτές με τους λατινικούς χαραχτήρες (για να τις είχα με λατινικούς κάποιος λόγος θα υπήρχε!). Σημειώνω δε ότι μόλις ξαναέγραψα μία επαφή που ξεκινούσε με ''L'', το πρόβλημα επανήλθε.
      Περίεργο! Εγώ τις ξανάγραψα - ελληνικά και ξένα γράμματα - και όλα καλά!
    • Διαφήμιση
    • Πράγματι, παρακάμπτει το πρόβλημα, αλλα δεν το διορθώνει, άλλωστε υπάρχει και λατινικό αλφάβητο από κάτω. Εγω απλά έγραψα οποια επαφή μού ήταν χρήσιμη, αντί για Peugeot, πεζω για παράδειγμα.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • καλησπερα σας
      σημερα και εγω παρελαβα το τηλεφωνο
      θα τη βαλω καποια στιγμη την ελληνικη την ρομ, απλα μου φανηκε λιγο βουνο η διαδικασια και μεχρι να το διαβασω καλα δεν το πειραζω
      ωστοσο το ειχα παραγγειλει απο το vicmall και μου βαλανε τη rom που εχει ελληνικα εχουνε βγαλει αρκετες κινεζιες,
      και απο οτι λενε εχουν φτιαξει και το 4G στα ελληνικα δεδομενα, ειδομεν
      αυτο που εχω σαν προβλημα ειναι οτι πηγαινοντας στις επαφες και επιλεγοντας ενα ονομα,
      ανοιγει η καρτελα της και αστραπιαια κλεινει και με πεταει και εξω στην αρχικη οθονη, ουτε καν παλι στις επαφες.
      ξερει κανεις κατι? ψαχνω ολο το απογευμα πριν αποφασισω να σας το γραψω αλλα δε βρηκα κατι, (εχει και ενα σωρο σελιδες)
      ευχαριστω και συγνωμη
      there is two kind of people
      these who likes me and the rest who can go to hell...!!!
    • Ο/H tamtam έγραψε:

καλησπερα σας
      σημερα και εγω παρελαβα το τηλεφωνο
      θα τη βαλω καποια στιγμη την ελληνικη την ρομ, απλα μου φανηκε λιγο βουνο η διαδικασια και μεχρι να το διαβασω καλα δεν το πειραζω
      ωστοσο το ειχα παραγγειλει απο το vicmall και μου βαλανε τη rom που εχει ελληνικα εχουνε βγαλει αρκετες κινεζιες,
      και απο οτι λενε εχουν φτιαξει και το 4G στα ελληνικα δεδομενα, ειδομεν
      αυτο που εχω σαν προβλημα ειναι οτι πηγαινοντας στις επαφες και επιλεγοντας ενα ονομα,
      ανοιγει η καρτελα της και αστραπιαια κλεινει και με πεταει και εξω στην αρχικη οθονη, ουτε καν παλι στις επαφες.
      ξερει κανεις κατι? ψαχνω ολο το απογευμα πριν αποφασισω να σας το γραψω αλλα δε βρηκα κατι, (εχει και ενα σωρο σελιδες)
      ευχαριστω και συγνωμη
      Αν δεν κάνεις όσο ποιο γρήγορα μπορείς Flash την ελληνική ROM, θα ταλαιπωρείσαι άδικα με την ROM που σου βάλανε στην συσκευή... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H tamtam έγραψε:

Καλώς ήρθες,
      υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατι κρασάρει η εφαρμογή. Ολα αυτά θα λυθούν μόλις φλασάρεις την ελληνική rom δια παντός
    • Διαφήμιση
    • ευχαριστω λεβεντες
      θα το προσπαθησω αυριο ελπιζω να τα καταφερω
      και να ειναι και κανενας online μη κολλησω πουθενα....
      there is two kind of people
      these who likes me and the rest who can go to hell...!!!