Κι εγώ με 5.12.17 όπως ήρθε από vick το έχω το πρόβλημα
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
-
βιντεοκληση μπορώ να κάνω;φοραω την τελευταία ελληνική stable.ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Γεια σας κι απο μενα. Νεος κατοχος (2 εβδομαδων) και πολυ ευχαριστημενος. Ειμαι με ελληνικη stable και ηθελα να πω οτι ειχα κι εγω θεμα με την μπαταρια. Ξεκινουσα τη μερα μου με 100% και χωρις να το πειραξω ιδιαιτερα στις 5 το απογευμα ηταν στο 50% (πανω-κατω). Μεχρι προχθες που αλλαξα την αντιθεση απο τις ρυθμισεις. Ηταν στην Αυξημενη αντιθεση και το εβαλα στην αυτοματη. Αυτη τη στιγμη ειμαι με 75% και το τηλεφωνο δεν το χω αφησει απο τα χερια μου. Δοκιμαστε το. Δεν χανετε τιποτα.
Συγχαρητηρια στα παιδια ειστε φοβεροι.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Καλησπέρα παιδια.Τα φώτα σας χρειαζομαι (άλλη μια φορά).Το κινητο το εχω 1 εβδομάδα,και είμαι κάθε μερα και πιο ευχαριστημένος.
Για SMS ,εχω κατεβάσει άλλη εφαρμογή,δεν χρησιμοποιώ της 'μάνας του',γιατι υπαρχει το γνωστό θέμα με τους 70 μόνο χαρακτήρες.Κάθε φορα όμως που στελνω SMS ,εμφανίζεται μια πολύ ενοχλητικη προειδοποίηση που λεει ''Προειδοποιηση ασφαλειας,το Ταχυδρομειο ζηταει να στελνει απ'ευθειας μηνυματα SMS....Απόρριψη μια φορά-Επέτρεψε μια φορα κλπ...''
Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ρυθμίσω να μην μου βγαζει την προειδοποίηση; -
Ο/H kinezakias έγραψε:
Καλησπέρα παιδια.Τα φώτα σας χρειαζομαι (άλλη μια φορά).Το κινητο το εχω 1 εβδομάδα,και είμαι κάθε μερα και πιο ευχαριστημένος.
Για SMS ,εχω κατεβάσει άλλη εφαρμογή,δεν χρησιμοποιώ της 'μάνας του',γιατι υπαρχει το γνωστό θέμα με τους 70 μόνο χαρακτήρες.Κάθε φορα όμως που στελνω SMS ,εμφανίζεται μια πολύ ενοχλητικη προειδοποίηση που λεει ''Προειδοποιηση ασφαλειας,το Ταχυδρομειο ζηταει να στελνει απ'ευθειας μηνυματα SMS....Απόρριψη μια φορά-Επέτρεψε μια φορα κλπ...''
Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ρυθμίσω να μην μου βγαζει την προειδοποίηση;
απλά πέρνα το κατάλληλο mod από εδώ μέσα από τη ROM:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/546
Για το άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις πήγαινε Ρυθμίσεις>Εφαρμογές> μπαίνεις στην εφαρμογή και τέρμα κάτω θα δεις την επιλογή Διαχείριση δικαιωμάτων και δίνεις δικαιώματα ώστε να μην σε ρωτάει κάθε φορά.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
νομιζω η 11.1 εχει θεμα με τη μπαταρια. θα δειξει και τις αλλες μερες βεβαια.
-
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντηση,απλά επειδή τη συγκκεκριμένη εφαρμογή την εχω βολευτει πολύ και έχει και πολλές,ωραιες ρυθμίσεις,υπάρχει κανένας τρόπος να καταργησω αυτή τη σπαστική προειδοποιηση;
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντηση,απλά επειδή τη συγκκεκριμένη εφαρμογή την εχω βολευτει πολύ και έχει και πολλές,ωραιες ρυθμίσεις,υπάρχει κανένας τρόπος να καταργησω αυτή τη σπαστική προειδοποιηση;
Το βρήκα ,οκ,σε ευχαριστώ,να εισαι παντα καλά... -
Ο/H kinezakias έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Ξαφνικά σήμερα,χωρίς κάποια αλλαγή ρομ,και χωρίς κάποιο πεσιμο, ακούγεται πολύ λίγο ο συνομιλητής από το ακουστικό. Αν και περιμένω να περάσω την νέα dev όταν βγει μήπως διορθωθεί, μπορώ να αλλάξω κάτι από engineer mode; ποιες τιμές στο audio είναι ασφαλές να αυξήσω; δεν θέλω να ακούγεται πολύ δυνατά ώστε να ζορίζεται και το ακουστικό,αλλά ουσιαστικά να ακούγεται όπως και πριν κανονικά,έστω και με αύξηση της έντασης από εκεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα