Σας έχει τύχει όταν πάτε να κάνετε καθαρισμό να γράφει cache συστήματος πολλά γκιγκα; 30 ξέρω γω! Νομίζω είναι visual bug γιατί ουσιαστικά δεν χανω κάτι! Φοράω την τελευταία dev και μιλάω για καθαρισμό από την εφαρμογή της σιαομι!
Ξαφνικά σήμερα,χωρίς κάποια αλλαγή ρομ,και χωρίς κάποιο πεσιμο, ακούγεται πολύ λίγο ο συνομιλητής από το ακουστικό. Αν και περιμένω να περάσω την νέα dev όταν βγει μήπως διορθωθεί, μπορώ να αλλάξω κάτι από engineer mode; ποιες τιμές στο audio είναι ασφαλές να αυξήσω; δεν θέλω να ακούγεται πολύ δυνατά ώστε να ζορίζεται και το ακουστικό,αλλά ουσιαστικά να ακούγεται όπως και πριν κανονικά,έστω και με αύξηση της έντασης από εκεί.
Δοκίμασε να το ανεβάζεις σταδιακα.. (sph και sph2) .
Το δικο μου πχ στο level6 είναι 128.
Αν και δεν νομίζω να είναι εκει το πρόβλημα έτσι όπως τα λες.
Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς πρόβλημα με το Google Earth ή μόνο σε εμένα κρασάρει; Έχω δοκιμάσει να κάνω όλα τα wipes και της εφαρμογής και του λογαριασμού Google, αλλά πάλι τα ίδια. Φοράω την τελευταία dev αυτό όμως μου το έκανε και με τις προηγούμενες dev, τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες από το Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ
Εγώ έχω εδώ και καιρό το πρόβλημα με το google earth
Λοιπόν το πρόβλημα με το google earth λύθηκε δίνοντας το δικαίωμα εντοπισμού τοποθεσίας. Πλεον λειτουργεί κανονικά
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Ξαφνικά σήμερα,χωρίς κάποια αλλαγή ρομ,και χωρίς κάποιο πεσιμο, ακούγεται πολύ λίγο ο συνομιλητής από το ακουστικό. Αν και περιμένω να περάσω την νέα dev όταν βγει μήπως διορθωθεί, μπορώ να αλλάξω κάτι από engineer mode; ποιες τιμές στο audio είναι ασφαλές να αυξήσω; δεν θέλω να ακούγεται πολύ δυνατά ώστε να ζορίζεται και το ακουστικό,αλλά ουσιαστικά να ακούγεται όπως και πριν κανονικά,έστω και με αύξηση της έντασης από εκεί.
Κάνε πρώτα ενα wipe στην dalvik catch και catch και αν δε δρις διαφορά το συζητάμε για engineermode
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Για το τρίξιμο:
Ε λοιπόν ή εγώ το συνήθισα ή αυτό σταματησε να μου τρίζει..
Για το titanium:
Bάλε το supersu, στην αρχη θα βγάλει σφαλμα, θα πρεπει να του δώσεις κιαυτουδικαιώματα. Θα το ξανανοίξεις, θα κάνει update το binary, θα κανεις restart. Μόλις ξανανοίξει θα μπεις πάλι στο supersu, στις ρυθμισεις και θα ξετικαρεις το namespace separation.
Υγ. Το σύστημα παραθεσεων του φορουμ με έκανε να βλέπω τη μπαταρία από το 97 στο 94%...
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.