Wipe κάνεις μέσω twrp πάντα πριν την αναβάθμιση. Wipe cach και wipe dalvik.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούδεν είναι λύση να μένει μιαμιση ώρα ακόμα επάνω, έχει ταχεία φόρτιση για να τελειώνουμε γρήγορα. Πάντως έσβησα το wakelocked με το titanium καθάρισα τις cache και δείχνει καλύτερη συμπεριφορά. Όποιος όμως έχει κάτι πιο χειροπιαστό να προτείνει θα το εκτιμούσα. Αλλαγή ρομ που είπε ένας φίλος δεν το σκέφτομαι καν. Για την φωτεινότητα το έχω μόνιμα στο 20-30%Ο/H flowin_through έγραψε:
Ειπαμε, θα το φορτιζεις 1,5 ωρα μετα το 100%Ο/H aggelosd έγραψε:
Όλοι σας είστε εντάξει από μπαταρία; μόνο εγώ είμαι το θύμα;Ο/H aggelosd έγραψε:
Έχω την 5.12.31 Έχω τρομερό πρόβλημα μπαταρίας. Το έβγαλα από την φόρτιση πριν πέντε λεπτά και ήδη πήγε 86%. Υπάρχουν φορές που Μετά την φόρτιση η συμπεριφορά του είναι Καλή και βγάζει μέρα ολόκληρη. Έχω battery stats και wakelock δεν βρήκα κάτι περίεργο. Κάποια πρόταση;;;; μίας εβδομάδας κινητό είναι
Τι εννοείς "δεν ειναι λυση"; Και τι ακριβώς πιο "χειροπιαστη" λυση θες; Εχεις διαβασει εστω και λιγο το θεμα;Ο/H aggelosd έγραψε:
δεν είναι λύση να μένει μιαμιση ώρα ακόμα επάνω, έχει ταχεία φόρτιση για να τελειώνουμε γρήγορα. Πάντως έσβησα το wakelocked με το titanium καθάρισα τις cache και δείχνει καλύτερη συμπεριφορά. Όποιος όμως έχει κάτι πιο χειροπιαστό να προτείνει θα το εκτιμούσα. Αλλαγή ρομ που είπε ένας φίλος δεν το σκέφτομαι καν. Για την φωτεινότητα το έχω μόνιμα στο 20-30%
admin όπως και τα φιλαράκια μου έτσι κι εγώ το είχαμε το δίκτυο από πριν γιατί αυτοί έχουν αλλά όχι εγώ??? και με XIAOMI εγώ και δεν είναι λεπτομέρεια.... looolΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Αν πάει και πει στον σερβιτόρο να κάνει Reboot το router θα συνδεθεί κανονικά.
Πολλές φορές αυτά τα ρουτεράκια που έχουν παθαίνουν κόκο-μπλόκο και δεν δίνουν IP.
Όσοι πρόλαβαν και πήραν είναι οκ.
Εδώ Ασφαλή προς αφαίρεση system apps (Debloat mod) είχε ξεκινήσει ο @karlesg ένα θέμα που θα μας βοηθούσε με την αυτονομία ....αλλά δεν έτυχε της ανάλογης μεταχείρισης !Ο/H aggelosd έγραψε:
δεν είναι λύση να μένει μιαμιση ώρα ακόμα επάνω, έχει ταχεία φόρτιση για να τελειώνουμε γρήγορα. Πάντως έσβησα το wakelocked με το titanium καθάρισα τις cache και δείχνει καλύτερη συμπεριφορά. Όποιος όμως έχει κάτι πιο χειροπιαστό να προτείνει θα το εκτιμούσα. Αλλαγή ρομ που είπε ένας φίλος δεν το σκέφτομαι καν. Για την φωτεινότητα το έχω μόνιμα στο 20-30%Ο/H flowin_through έγραψε:
Όλοι σας είστε εντάξει από μπαταρία; μόνο εγώ είμαι το θύμα;Ο/H aggelosd έγραψε:
Έχω την 5.12.31 Έχω τρομερό πρόβλημα μπαταρίας. Το έβγαλα από την φόρτιση πριν πέντε λεπτά και ήδη πήγε 86%. Υπάρχουν φορές που μίας εβδομάδας κινητό είναι
"Χειροπιαστο" ειναι οτι αφηνοντας σε φορτιση περιπου μια ωρα παραπανω απο οταν ¨δειξει" 100%, η μπαταρια κραταει πολυυυ περισσοτερο.Εγω το αφηνω μεχριΟ/H aggelosd έγραψε:
δεν είναι λύση να μένει μιαμιση ώρα ακόμα επάνω, έχει ταχεία φόρτιση για να τελειώνουμε γρήγορα. Πάντως έσβησα το wakelocked με το titanium καθάρισα τις cache και δείχνει καλύτερη συμπεριφορά. Όποιος όμως έχει κάτι πιο χειροπιαστό να προτείνει θα το εκτιμούσα. Αλλαγή ρομ που είπε ένας φίλος δεν το σκέφτομαι καν. Για την φωτεινότητα το έχω μόνιμα στο 20-30%Ο/H flowin_through έγραψε:
Έχω την 5.12.31 Έχω τρομερό πρόβλημα μπαταρίας. Το έβγαλα από την φόρτιση πριν πέντε λεπτά και ήδη πήγε 86%. Υπάρχουν φορές που Μετά την φόρτιση η συμπεριφορά του είναι Καλή και βγάζει μέρα ολόκληρη. Έχω battery stats και wakelock δεν βρήκα κάτι περίεργο. Κάποια πρόταση;;;; μίας εβδομάδας κινητό είναι