Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H titikos έγραψε:

1. αν εισαι ευχαριστημένος πες μου λεπτομέρειες. που βρίσκεται το θεμα που αναφέρθηκες?2. γιατι δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με το mipc suite?
      Συζήτηση για βάσεις αυτοκινήτου Βάση αυτοκινήτου για Mi4

Σε ti σύστημα προσπαθείς ? Στα δικά μου Windows 8.1 δεν έχω κανέναν πρόβλημα σύνδεσης
    • καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα μπαταρίας και θέλω να αναφέρω τις εξελίξεις μου μήπως βοηθήσω κανένα. Έπειτα από wipe cache wipe davlik cache το έβγαλα σήμερα από την φόρτιση 8:30 το πρωί και έπειτα από αρκετά κανονική χρήση χωρίς όμως παιχνίδι είμαι τώρα στο 40%. Κυρίως σερφαρισμα και ομιλία (Ναι μιλάω που και που στο κινητό). Μάλλον ήθελε wipe Μετά το φλασαρισμα που δεν το είχα κάνει. Το θετικοτερο είναι ότι δεν πέφτει η μπαταρία όταν δεν το δουλεύω πράγμα που γινόταν μέχρι χτες.
    • Ο/H aggelosd έγραψε:

καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα μπαταρίας και θέλω να αναφέρω τις εξελίξεις μου μήπως βοηθήσω κανένα. Έπειτα από wipe cache wipe davlik cache το έβγαλα σήμερα από την φόρτιση 8:30 το πρωί και έπειτα από αρκετά κανονική χρήση χωρίς όμως παιχνίδι είμαι τώρα στο 40%. Κυρίως σερφαρισμα και ομιλία (Ναι μιλάω που και που στο κινητό). Μάλλον ήθελε wipe Μετά το φλασαρισμα που δεν το είχα κάνει. Το θετικοτερο είναι ότι δεν πέφτει η μπαταρία όταν δεν το δουλεύω πράγμα που γινόταν μέχρι χτες.
      Καλό σημάδι αυτό! Να κάνεις και τα updates και ίσως βελτιωθεί κιάλλο η κατάσταση. Πόσο χρόνο οθόνης έβγαλες μέχρι τώρα;
      Διόρθωσε και το προφίλ σου γιατί έχεις το redmi 2 που είναι το μικρό και όχι το Note! Μην μπερδέψεις κανέναν άνθρωπο! :lol:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H aggelosd έγραψε:

καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα μπαταρίας και θέλω να αναφέρω τις εξελίξεις μου μήπως βοηθήσω κανένα. Έπειτα από wipe cache wipe davlik cache το έβγαλα σήμερα από την φόρτιση 8:30 το πρωί και έπειτα από αρκετά κανονική χρήση χωρίς όμως παιχνίδι είμαι τώρα στο 40%. Κυρίως σερφαρισμα και ομιλία (Ναι μιλάω που και που στο κινητό). Μάλλον ήθελε wipe Μετά το φλασαρισμα που δεν το είχα κάνει. Το θετικοτερο είναι ότι δεν πέφτει η μπαταρία όταν δεν το δουλεύω πράγμα που γινόταν μέχρι χτες.
      Καλό σημάδι αυτό! Να κάνεις και τα updates και ίσως βελτιωθεί κιάλλο η κατάσταση. Πόσο χρόνο οθόνης έβγαλες μέχρι τώρα;Διόρθωσε και το προφίλ σου γιατί έχεις το redmi 2 που είναι το μικρό και όχι το Note! Μην μπερδέψεις κανέναν άνθρωπο! :lol:
      Το redmi note2 έχω δεν ξέρως πως άλλαξε στο προφίλ μου το διόρθωσα. Αυτό που είπες για το τον χρόνο οθόνης τη εννοείς;; σε πόση ώρα να κλείνει; 30δευτερόλεπτα
    • Ο/H aggelosd έγραψε:

Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H aggelosd έγραψε:

Καλό σημάδι αυτό! Να κάνεις και τα updates και ίσως βελτιωθεί κιάλλο η κατάσταση. Πόσο χρόνο οθόνης έβγαλες μέχρι τώρα;Διόρθωσε και το προφίλ σου γιατί έχεις το redmi 2 που είναι το μικρό και όχι το Note! Μην μπερδέψεις κανέναν άνθρωπο! :lol:
      Το redmi note2 έχω δεν ξέρως πως άλλαξε στο προφίλ μου το διόρθωσα. Αυτό που είπες για το τον χρόνο οθόνης τη εννοείς;; σε πόση ώρα να κλείνει; 30δευτερόλεπτα
      Όχι εννοώ πόση ώρα έχεις ανοιχτή οθόνη σήμερα με τα αποτελέσματα που έχεις. Πήγαινε στις ρυθμίσεις-> πρόσθετες ρυθμίσεις -> μπαταρία -> Χρήση μπαταρίας -> Καρτέλα "εξοπλισμός" και κάνε κλικ πάνω στην "οθόνη" και πες μας πόσο γράφει στο "χρόνος ενεργοποίησης".
      Αυτό δείχνει απο το 100% της μπαταρίας σου, πόσο χρόνο είχες ανοιχτή την οθόνη και το δούλευες! Είναι ένας καλός δείκτης για την απόδοση της μπαταρίας σου. :thumbsup:
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H aggelosd έγραψε:

Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H aggelosd έγραψε:

Όχι εννοώ πόση ώρα έχεις ανοιχτή οθόνη σήμερα με τα αποτελέσματα που έχεις. Πήγαινε στις ρυθμίσεις-> πρόσθετες ρυθμίσεις -> μπαταρία -> Χρήση μπαταρίας -> Καρτέλα "εξοπλισμός" και κάνε κλικ πάνω στην "οθόνη" και πες μας πόσο γράφει στο "χρόνος ενεργοποίησης".Αυτό δείχνει απο το 100% της μπαταρίας σου, πόσο χρόνο είχες ανοιχτή την οθόνη και το δούλευες! Είναι ένας καλός δείκτης για την απόδοση της μπαταρίας σου. :thumbsup:
      2ώρες και 16λεπτά. μάλλον καλά είναι
    • Ο/H lampisd έγραψε:

Το ξέρω ότι είναι θεμα ρομ γι αυτο ρωτάω αν εχει λυθεί.
      Από όσο γνωρίζω έχει λυθεί στις τελευταίες Version.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • To mi pc αναγνωριζει το τηλ σαν redmi δεν εχω ομως προσβαση στα αρχεια ουτε στον εσωτερικο χωρο για να περασω την νεα ρομ
      Προσπαθησα να κανω import το αρχειο αλλα φαινεται να το αντιγραφει αλλα δεν εμφανιζεται πουθενα
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H titikos έγραψε:

1. αν εισαι ευχαριστημένος πες μου λεπτομέρειες. που βρίσκεται το θεμα που αναφέρθηκες?2. γιατι δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με το mipc suite?
      Συζήτηση για βάσεις αυτοκινήτου Βάση αυτοκινήτου για Mi4
      Σε ti σύστημα προσπαθείς ? Στα δικά μου Windows 8.1 δεν έχω κανέναν πρόβλημα σύνδεσης
      Σε windows 7 home premium 64 bit. τ βλεπει σαν συσκευη ο υπολογιστης αλλα οχι το προγραμμα. δεν εχω κ αλλο καλωδιο να δοκιμασω
    • Ο/H coba έγραψε:

Ο/H coba έγραψε:

Ευχαριστώ για την τόσο γρηγορη απάντηση!

το XIAOMI REDMI NOTE 2.

Το εχω αγορασει απο εξωτερικο εδω και 3 μηνες περιπου.

Αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το κινητο για την ωρα, μιας και το προβλημα φαινεται να εστιαζεται στα windows που δεν μου ανοιγουν το interface του MiFlash..
      Σε υπολογιστη με windows 7 δεν εχω κανενα θεμα.
      Συνεχιζω απο εκει, και αν αντιμετωπισω θεμα, θα αναρησω ξανα!
      (Απλά έχετέ το στα υποψιν για το MiFlash και Windows 10 incompatibility.)
      Εμένα σε win 10 64 bit μου τρέχει κομπλέ
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H galiatsosgio έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς πρόβλημα με το Google Earth ή μόνο σε εμένα κρασάρει; Έχω δοκιμάσει να κάνω όλα τα wipes και της εφαρμογής και του λογαριασμού Google, αλλά πάλι τα ίδια. Φοράω την τελευταία dev αυτό όμως μου το έκανε και με τις προηγούμενες dev, τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες από το Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ
      Εγώ έχω εδώ και καιρό το πρόβλημα με το google earth
      Λοιπόν το πρόβλημα με το google earth λύθηκε δίνοντας το δικαίωμα εντοπισμού τοποθεσίας. Πλεον λειτουργεί κανονικά
      Μπορείς να μου πεις ακριβώς τι έκανες; Γιατί σε εμένα είναι ενεργό αυτό το δικαίωμα αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Κάποιος άλλος που να έχει λύσει το πρόβλημα με το Google Earth; Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H titikos έγραψε:

Σε windows 7 home premium 64 bit. τ βλεπει σαν συσκευη ο υπολογιστης αλλα οχι το προγραμμα. δεν εχω κ αλλο καλωδιο να δοκιμασω

το redmi note 2 δεν δουλεύει με το mi pc suite, το χρησιμοποιούμε όμως για να βάλει αυτόματα τους drivers ώστε να δουλεύουμε από το pc

(Πάντως εγώ το βλέπω κανονικά από tapatalk)