Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Καλημέρα,

μετά από καθαρή εγκατάσταση και downgrade στην 5.12.17 devs έχω θέμα με τον καιρό. Δεν θυμάμαι εάν έχει αναφερθεί αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος;
      Στο widget δεν μου εμφανίζει θερμοκρασία, εάν μπω μέσα στην εφαρμογή, φαίνεται κανονικά η ενημέρωση.
      Και επειδή έχω βάλει το weather theme στην οθόνη κλειδώματος δεν φαίνεται ο καιρός.
      Έκανα στην εφαρμογή διαγραφή δεδομένων και ξανά απ την αρχή, άνοιξα το gps, δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.
      Εχω την GTV- 5.11.12 και δεν αντιμετωπίζω τα προβλήματα που έχουν κατά καιρούς αναφερθεί . Τα μόνα αμελητέα μικροθέματά μου είναι :

Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Μορφή δείκτη μπαταρίας ... έχω επιλογή "Ποσοστιαία" αλλά στην οθόνη μου βγάζει και ποσοστιαία και γραφική.
      Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών μου βγάζει ........ Κινέζικα

Ρίξε μια ματιά και στο #2884 αυτής της ενότητας . :D
    • Καλησπερα σε ολουςς!!

Αποφασισα να αγορασω αυτο http://www.vickmall....fhd-13-0mp.html. Για να μου ερθει σοη και αβλαβες με τι ταχυδρομειο να σταλθει. Παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειναι η πρωτη μου φορα που θα κανω μια τοσο ακριβη αγορα και απο το συγκεκριμενο καταστημα. Η αγορα θα γινει μεσω paypal οπου εχω συνδεσει μια χρεωστικη.
      Καποια αλλη πληροφορια για την αγορα που πρεπει να ξερω;; Πρεπει να του γραψω κατι στην περιγραφη κατα την παραγγελια(δηλαδη να το τοποθετησουν στην κατηγορια δωρα για να μην υπαρχει προβλημα με τελωνια, install Google Apps και ολες γενικα τις 10 εντολες που βλεπω οτι γραφουν απο κατω ακομη και πατριωτες μας);;

Ακομη βλεπω οτι εχει δωρεαν δωρα Screen Film+Tempered Glass+Silicone Case.Ερχονται αυτα κανονικα;; Αυτα τα πολλα μεχρι τωρα. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H gatosf4 έγραψε:

καλησπερα παιδιά.

Οταν ανοίγω τις επαφές μου φορτώνει και σαν επαφές τα mail που είναι αποθηκευμενα στον λογαριασμό του gmail.
      Υπάρχει τρόπος να μου βγάζει στις επαφές μόνο τις επαφές του τηλεφώνου μου;
      Ευχαριστώ
      επαφές - ρυθμισεις-προβολη προτιμήσεων - αποκριψη ελλιπων αριθμων
      Έχω βάλει stable, όταν πατάω επαφές δεν βλέπω κάπου "ρυθμίσεις", μόνο τη λίστα με τις επαφές και το κουμπακι για "new contact"
    • Διαφήμιση
    • Singpost ταχυδρομίο, και τα δώρα πάρε τίποτα άλλο, και multi language

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Tempered πάρε της nillkin από ebay, το δικό τους δώρο είναι για τα πανηγύρια όπως και η silicon case

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ο/H Panos_G έγραψε:

Καλησπερα σε ολουςς!!

Αποφασισα να αγορασω αυτο http://www.vickmall....fhd-13-0mp.html. Για να μου ερθει σοη και αβλαβες με τι ταχυδρομειο να σταλθει. Παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειναι η πρωτη μου φορα που θα κανω μια τοσο ακριβη αγορα και απο το συγκεκριμενο καταστημα. Η αγορα θα γινει μεσω paypal οπου εχω συνδεσει μια χρεωστικη.
      Καποια αλλη πληροφορια για την αγορα που πρεπει να ξερω;; Πρεπει να του γραψω κατι στην περιγραφη κατα την παραγγελια(δηλαδη να το τοποθετησουν στην κατηγορια δωρα για να μην υπαρχει προβλημα με τελωνια, install Google Apps και ολες γενικα τις 10 εντολες που βλεπω οτι γραφουν απο κατω ακομη και πατριωτες μας);;

Ακομη βλεπω οτι εχει δωρεαν δωρα Screen Film+Tempered Glass+Silicone Case.Ερχονται αυτα κανονικα;; Αυτα τα πολλα μεχρι τωρα. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
      Το πιο αξιόπιστο κατάστημα. Κινητά απο εκεί αγοράζω και εγω. Θα σου πρότεινα να πάρεις και καμια θηκούλα(πχ τη nillkin) αλλά και άλλο τζάμι(εγω φοράω το nillkin επίσης), αν τα αγοράσεις μαζί με το κινητό απο τη σελίδα του κινητού σου κάνει καλές τιμές. Επίσης αν τους ρωτήσεις στο τσατ για καλύτερη τιμή μπορεί κάτι απο αυτα να στο κάνουν δώρο. Τέλος επέλεξε singpost που πλέον είναι πιο γρήγορο και μην αγχώνεσαι οι κινέζοι είναι μανούλες σε αυτα, ειδικά το vickmall πουλάει κυρίως Ελλάδα ξέρουν τι να κάνουν!

Ο/H gatosf4 έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H gatosf4 έγραψε:

καλησπερα παιδιά.

Οταν ανοίγω τις επαφές μου φορτώνει και σαν επαφές τα mail που είναι αποθηκευμενα στον λογαριασμό του gmail.
      Υπάρχει τρόπος να μου βγάζει στις επαφές μόνο τις επαφές του τηλεφώνου μου;
      Ευχαριστώ
      επαφές - ρυθμισεις-προβολη προτιμήσεων - αποκριψη ελλιπων αριθμων
      Έχω βάλει stable, όταν πατάω επαφές δεν βλέπω κάπου "ρυθμίσεις", μόνο τη λίστα με τις επαφές και το κουμπακι για "new contact"
      Επίση; ξαφνικά μου βγάζει πάνω πάνω κάτι σαν μισοφέγγαρο και δεν ακούγεται καμια ειδοποίηση ή κλήση, ούτε φωτίζει το κινητό οταν με καλούν ή στελνουν μνματα κτλ..τι γίνεται;;
      Όταν είσαι μέσα στις επαφές πάτα παρατατημένα το αριστερό κουμπάκι(με τις 3 παύλες) και σε βάζει στις ρυθμίσεις. Το μισοφέγγαρο είναι το DND το επιλέγεις απο το notification bar ή απο τις ρυθμίσεις. Οταν το έχεις ανοικτό κάνει ακριβώς αυτο που παθαίνεις, δεν δουλεύουν οι ήχοι απο τις διάφορες ειδοποιήσεις
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Σας ευχαριστω ολους.Ηταν κατι απλο. Τωρα αναμονη.
      OffTopic
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dkompolias έγραψε:

Οι ευρωπαικές ρομ είναι official και θα μπορώ να παίρνω updates OTA όταν βγαζει η XIAOMI; Μπορώ να τις περνάω και αυτές με τον οδηγό "Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")"; Για το 2 που υπάρχει αυτή η επιλογή; Αν όπως το παραλάβω έχει ΜΙ-recovery μήπως υπάρχει εκεί επιλογή και στη συνέχεια τι γίνεται (Δημιουργείται folder με το backup μέσα στο κινητό και επειδή δεν έχω sd πρέπει να το κάνω copy στο pc μου για σιγουριά; Επειδή θα έρθει απο Vickmall και έχω ακουσει οτι το στελνουν με ελλεηνική 5.2.17 καλο θα ήταν να ακολουθήσω τον οδηγό για clean install (για σιγουρια μήπως απο το κινεζομάγαζο έχουν κάνει dirty flasharisma) ή άμα έχει TWRP να πάρω backup απευθείας να κάνω wipe caches και να φλασαρω απο εκεί κάποια ελληνική ή ευρωπαική ρομ; Επειδή θα έχει ελληνική developer λογικά θα μπορέσω να φλασαρω με το TWRP απευθείας stable ελληνική ή official; Και για το 4) μπορώ να έχω μόνιμα τη τελευταία επίσημη αγγλοκινέζικη Fastboot Rom (V7) είναι καλή; Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!
      Φίλε να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί νομίζω τα έχεις μπερδεμένα.

Η διαδικασία Ρομ φίλε μου είναι πολύ πολύ απλή. Παίρνεις την Ρομ που θέλεις και την ρίχνεις μέσα και μετά με 1-2 κουμπάκια γίνεται η αναβάθμιση. Αυτό όλο που βλέπεις εκεί που μου έβαλες τον οδηγό είναι κάτι που κάνουμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ. Δεν θα κάνεις κάθε Ρομ ξανά το ίδιο. Μετά το update της Ρομ είναι όσο δύσκολο είναι να βάλεις μία φωτογραφία από το pc στο κινητό.

Για το Back up ναι το βάζουμε στον υπολογιστή. Δημιουργείται ένα Zip αρχείο.

Για το Clean Install πάντα είμαι θετικός. Γίνεται το κινητό σου καινούριο, καθαρό και κουκλί.

Νομίζω όσα ξέρω και θες στα είπα. Για την Fastboot δεν ξέρω. Για τα άλλα δες πρώτα τι σου είπα και αν θες το συνεχίζουμε (τη συζήτηση)
    • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ REDMI NOTE 2 ΜΕ VERSION MIUI 66.77.33.00.
      PROTEINETE KAPOIA ALLH ROM?? ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΟΤ.
      ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
    • Ο/H topbalance έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ REDMI NOTE 2 ΜΕ VERSION MIUI 66.77.33.00.
      PROTEINETE KAPOIA ALLH ROM?? ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΟΤ.
      ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
      Διάβασε τους οδηγούς εδώ:
      xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
      ΠΟΙΟΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ??
    • Διαφήμιση
    • Ο/H topbalance έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
      ΠΟΙΟΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ??
      Συμπλήρωσε στο προφίλ σου όλα τα στοιχεία, περιοχή κ.α. ώστε αναλόγως να σου απαντήσει κάποιος αν δεν τα καταφέρεις μόνος.
      Διάβασε την καθαρή εγκατασταση και τα υπόλοιπα ώστε να αντιλαμβάνεσαι τι κάνεις.
      Δεν θα χρειαστείς εξωτερική βοήθεια.
      Και μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)