Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H topbalance έγραψε:
-
αν βαλω την stable πρωτα , μετα μπορω να βαλω την developer? και το αντιθετο??
-
Ο/H topbalance έγραψε:
λενε οτι η dev δεν ειναι σταθερη και μπορει να εχει προβληματακια. ισχυει για την περιπτωση μας???
Φίλε μου χωρίς παρεξηγηση όλες αυτές οι ερωτήσεις που κάνεις έχουν χιλιοαπαντηθεί στο forum.
Αντί να βομβαρδίζεις με ερωτήσεις που πολλα μέλη έχουν απαντήσει διαβασε αρκετά θέματα και θα δεις ότι θα σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις.
Με εκτίμησηRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
απο το λεξικο του site και απο ξενα site.
εμενα με ενδιαφερει να ειναι ροοτ. και να μην εχω προβληματα, ποια ειναι καλυτερα να βαλω λοιπον? δεν την εχει δοκιμασει κανεις με ροοτ?? -
Καλησπέρα παιδιά,
Μόλις παρέλαβα το κινητό. H οθόνη πανέμορφη σαν πρώτο σχόλιο. Από vickmall tο αγόρασα το Prime την FDD version. Έρώτηση sos: έβαλα την sim της vodafone, προέρχομαι από xperia mini που δεν είχε 4g, στο redmi ενεργοποίησα τα data αλλά 4g δεν πιάνει. Χρειάζεται κάποια extra ρύθμιση; Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ενεργοποίηση από τη vodafone; Λέτε να μην μου έστειλαν fdd version γιαυτό να μην πιάνω. Έχω αγχωθεί λίγο τώρα..Στο about phone η MIUI version που έχει είναι : MIUI 7.0 | Stable 7.00.66.00 (LHMCNCI). Πως μπορώ να καταλάβω αν έχω το FDD; -
Ο/H dkompolias έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Μόλις παρέλαβα το κινητό. H οθόνη πανέμορφη σαν πρώτο σχόλιο. Από vickmall tο αγόρασα το Prime την FDD version. Έρώτηση sos: έβαλα την sim της vodafone, προέρχομαι από xperia mini που δεν είχε 4g, στο redmi ενεργοποίησα τα data αλλά 4g δεν πιάνει. Χρειάζεται κάποια extra ρύθμιση; Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ενεργοποίηση από τη vodafone; Λέτε να μην μου έστειλαν fdd version γιαυτό να μην πιάνω. Έχω αγχωθεί λίγο τώρα..Στο about phone η MIUI version που έχει είναι : MIUI 7.0 | Stable 7.00.66.00 (LHMCNCI). Πως μπορώ να καταλάβω αν έχω το FDD;
xiaomi-miui.gr/community/index…E%BF-smartphone/?pageNo=1Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H dkompolias έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Μόλις παρέλαβα το κινητό. H οθόνη πανέμορφη σαν πρώτο σχόλιο. Από vickmall tο αγόρασα το Prime την FDD version. Έρώτηση sos: έβαλα την sim της vodafone, προέρχομαι από xperia mini που δεν είχε 4g, στο redmi ενεργοποίησα τα data αλλά 4g δεν πιάνει. Χρειάζεται κάποια extra ρύθμιση; Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ενεργοποίηση από τη vodafone; Λέτε να μην μου έστειλαν fdd version γιαυτό να μην πιάνω. Έχω αγχωθεί λίγο τώρα..Στο about phone η MIUI version που έχει είναι : MIUI 7.0 | Stable 7.00.66.00 (LHMCNCI). Πως μπορώ να καταλάβω αν έχω το FDD;
Δεν υπάρχει prime και TDD οπότε τσάμπα αγχώνεσαι! χαχ
ΝΑΙ πρέπει να το ενεργοποιήσεις το 4G και απο τον πάροχο και αν η κάρτα sim είναι παλιά τότε μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και την κάρτα σου. -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
ΝΑΙ πρέπει να το ενεργοποιήσεις το 4G και απο τον πάροχο και αν η κάρτα sim είναι παλιά τότε μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και την κάρτα σου
-
Ο/H dkompolias έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η sim είναι ολοκαίνουρια. Μόλις την ενεργοποίησα γιατί το κινητό που είχα είχε κανονική sim. To σήμα του ιντερνετ είναι Η+ όταν το έχω στο lte. Γνωρίζεται μήπως τι πρέπει να κάνω;
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H dkompolias έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
-
Ο/H dkompolias έγραψε:
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
ΝΑΙ πρέπει να το ενεργοποιήσεις το 4G και απο τον πάροχο και αν η κάρτα sim είναι παλιά τότε μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και την κάρτα σου
Όπως σου είπε ο @iAmLiakos πρέπει να ενεργοποιήσεις το 4G.... Δηλαδή καλείς την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία 4G... (Είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα