Αποσυμπίεσε την fastboot στο C:\ και όχι στο Desktop και βάλε το path στο MiFlashΟ/H psilos έγραψε:
Μου γραφει: Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα.(0χ80070002:execute flash_all_except_storage.bat)
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Παιδια ερώτηση.
Παρέλαβα 2 κινητά εώς τώρα, το ένα FDD και το άλλο TDD.
Και τα 2 είχαν μέσα προ-εγκατεστημένη GT ελληνική rom xiaomi μάλλον developer δεν θυμάμαι.
Πήγα να περάσω την Stable καθαρά με βάση τον οδηγό μέσω Upgrade, μετά έκανα και καθαρισμό dalvik cache / κτλ.
Στο 1 κινητό που άνοιξε κανονικά μπήκαν οι εφαρμογές που είχατε δείξει στην αρχική σελίδα,
- A: KuaiPan = faster downloads (keep it)
- Number Fixer = διόρθωση των τηλεφώνων στις επαφές με την προθήκη του +30 μπροστά από τα νούμερα (Keep it)
- CM Transfer = Ανταλλαγή αρχείων μέσω WiFi (κράτα την ή διέγραψέ την)
- Xiaoyi Camera = εφαρμογή για την αντίστοιχη κάμερα της Xiaomi (αν την έχεις αγοράσει)
- Mi WiFi = εφαρμογή για τους Routers της xiaomi (αν έχεις αγοράσει κάποιον)
- MiClick = εφαρμογή για το Mi Key της xiaomi (αν έχεις αγοράσει κάποιο)
- Mi Home = εφαρμογή για τις έξυπνες συσκευές της Xiaomi (αν έχεις αγοράσει κάποια)
- Όλες οι εφαρμογές είναι στα ελληνικά και συνοδεύουν τις Ελληνικές ROM.
- Όσες δεν χρειαζόμαστε απλά τις διαγράφουμε σέρνοντας τες στην κορυφή της οθόνης και τις αφήνουμε πάνω στον κάδο που θα εμφανιστεί.
Aλλά στο δεύτερο κινητό πάλι με clear cache / dalvik και clean install (στο TDD,που πέρασα 7.1.1 της FDD ) εκεί δεν είχε κανένα από αυτά.
Έχει γίνει κάποιο λάθος ή δεν έχει περαστεί σωστά το αρχείο ; - A: KuaiPan = faster downloads (keep it)
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H psilos έγραψε:
Μου γραφει: Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα.(0χ80070002:execute flash_all_except_storage.bat)
-
εγκατέστησε πρώτα μία stable ευρωπαική ρομ , μετά θά βλέπει το mi flash καί μετά κάνε καθαρη εγκατάσταση. με τις ελληνικές dev ρομ ο υπολογιστής δεν βλέπει το κινητό απο το mi flash !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
μπορω να κατεβασω αυτες που υπερχουν εδω? αν οχι μπορεις να μου δωσεις Link για stable ευρωπαικη?
-
Ο/H themakos66 έγραψε:
εγκατέστησε πρώτα μία stable ευρωπαική ρομ , μετά θά βλέπει το mi flash καί μετά κάνε καθαρη εγκατάσταση. με τις ελληνικές dev ρομ ο υπολογιστής δεν βλέπει το κινητό απο το mi flash !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
εβαλεσ λαθος ρομ
βαλε αυτην
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Note-2-miuiandroid-com/
εαν ανοξεις το κινητο και σου βγάλει σφάλματα μην δώσεις σημασια απλά σε ενδιαφέρει να το βλέπει το mi flash αφού την εγκαταστήσεις από το update και φυσαικά πριν το κάνεις γύρισε την γλώσσα στα αγγλικά κάνε καθαρη εγκατάσταση και είσαι οκ.υπόψιν το έχω δοκιμάσει 3-4 φορές!!!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Κάτοχος xiaomi redmi note 2 prime έκδοση fdd. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω 4g. Σύμφωνα με τις οδηγιές πρόκειται για αυθεντικό υποστηρίζει τις μπάντες από το engineering mode και έχει ενεργοποιηθεί το 4g στην vodafone. Μπορώ να πιάσω μόνο 3g. Υ.Σ. Δοκίμασα άλλη κάρτα η οποία έπαιζε 4g σε άλλο τηλέφωνο χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη :).
-
Ο/H sakis1984 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Κάτοχος xiaomi redmi note 2 prime έκδοση fdd. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω 4g. Σύμφωνα με τις οδηγιές πρόκειται για αυθεντικό υποστηρίζει τις μπάντες από το engineering mode και έχει ενεργοποιηθεί το 4g στην vodafone. Μπορώ να πιάσω μόνο 3g. Υ.Σ. Δοκίμασα άλλη κάρτα η οποία έπαιζε 4g σε άλλο τηλέφωνο χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη :).
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H sakis1984 έγραψε:
-
-
Ούτε το αστεροσκοπείο παίρνει στοιχεία κάθε 15 λεπτά. Δεν θα κερδίσεις τίποτε παρά μόνο κατανάλωση μπαταρίας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα