Moυ έχουν ψιλοσπάσει τα νεύρα, εδώ και μισή ώρα προσπαθώ να συνδέσω ένα στο πισί και δεν το βλέπει το mi flash. Έβαλα και ADB οδηγούς σύμφωνα με το άλλο θέμα και τους ΜΤΚ65ΧΧ που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.
Moυ έχουν ψιλοσπάσει τα νεύρα, εδώ και μισή ώρα προσπαθώ να συνδέσω ένα στο πισί και δεν το βλέπει το mi flash. Έβαλα και ADB οδηγούς σύμφωνα με το άλλο θέμα και τους ΜΤΚ65ΧΧ που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
κατέβασε το Mi PC Suite, δοκίμασε σε άλλη USB 2 θύρα, δοκίμασε με άλλο καλώδιο...δοκίμασε επανεκκίνηση του υπολογιστή...
αν έχεις windows 10, δες τις οδηγίες για εγκατάσταση drivers σε windows 10
Τι μπορεί να συμβαίνει;
κατέβασε το Mi PC Suite, δοκίμασε σε άλλη USB 2 θύρα, δοκίμασε με άλλο καλώδιο...δοκίμασε επανεκκίνηση του υπολογιστή...
αν έχεις windows 10, δες τις οδηγίες για εγκατάσταση drivers σε windows 10
To mi pc suite το δοκίμασα, το αναγνωρίζει ως XIAOMI PHONE και τις εφαρμογές του, αλλά όχι σε fastboot.
Επανεκκίνηση έκανα 2-3 φορές, δε νομίζω ότι με το να αλλάξω τη θύρα usb θα γίνει κάτι καλύτερο, αλλά ας το δοκιμάσω.
Θα δοκίμαζα και ένα clean driver, να μου βγάλει driver που τυχόν έχουν κάτσει λάθος, και θα εγκατέστιζα driver από την αρχή, δηλαδή το mi flash. Διότι βάλε βγάλε μπορεί να έχουν μείνει σκουπίδια!!
Θα δοκίμαζα και ένα clean driver, να μου βγάλει driver που τυχόν έχουν κάτσει λάθος, και θα εγκατέστιζα driver από την αρχή, δηλαδή το mi flash. Διότι βάλε βγάλε μπορεί να έχουν μείνει σκουπίδια!!
Εννοείς το driver sweeper;
Κανονικά φορμάρισμα θέλω, 3 χρόνια έχω να κάνω, αλλά βαριέμαι.
Παιδια ερωτηση...εχουμε κανενα fix για την καμερα; Μπορει να τραβηξει 60fps στα 1080p αλλα στα 720 τραβαει 30 τι διαολο; Ενω ξερω οτι μπορει 120fps στα 720p γτ μας κατεβαζει στα 30?