Ακριβώς! Μπαίνω σε όλη αυτή τη διαδικασία γιατί ποιός ξέρει πώς περνάνε τις ROM οι συμπαθέστατοι κατά τ' άλλα Κινέζοι!Ο/H mankap έγραψε:
Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις από την αρχή την εγκατάσταση της ρομ ,σύμφωνα με τον οδηγό,για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..,μιας & το κινητό δεν είναι δικό σου .Γιατί άμα στην πορεία προκύψει πρόβλημα ,ίσως να οφείλετε στην ρομ από το Κινεζομάγαζο & άντε να βρεις λύση μετά !..Ο/H topeiros2004 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Περίμενε λίγο να σου απαντήσει & κανείς πιο έμπειρος από μένα
την καλησπέρα μου

Ο/H makis1024 έγραψε:
Θα σου πρότεινα να μην κάνεις απολύτως τίποτα πολλοί προσπαθούν να γυρίσουν σε αυτήν την ρομ που έχεις, Αλλιώς από dev σε stable χρειάζεται factory reset.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Απ' όταν παράγγειλε αυτό το κινητό η κοπέλα μου, έχω ρίξει ΤΟ διάβασμα προσπαθώντας να αποφασίσω αν πρέπει να μπει stable ή developer. Αν το είχα εγώ το κινητό, πιθανότατα θα πήγαινα σε dev. Τελικά όμως είπα stable με το σκεπτικό ότι ο κάτοχος του τηλεφώνου ούτε root θα χρειάζεται, ούτε θα κάνει καμία διαφορά για αυτόν το αν θα είναι λίγο πιο γρήγορο ή λίγο πιο αργό και αν η μπαταρία θα κρατάει λίγο παραπάνω ή λίγο λιγότερο. Αυτό που θέλω είναι να δουλέψει απροβλημάτιστα για όσο το δυνατόν πιο πολύ!
Το ότι θα ξαναγίνει clean install είναι βέβαιο παρ' όλη την ταλαιπωρία...Ο/H Opanos έγραψε:
Δεν θα πάθει τίποτα να ξαναπεράσει ακόμα και την ίδια.Ο/H makis1024 έγραψε:
Θα σου πρότεινα να μην κάνεις απολύτως τίποτα πολλοί προσπαθούν να γυρίσουν σε αυτήν την ρομ που έχεις, Αλλιώς από dev σε stable χρειάζεται factory reset.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ίσα ίσα που θα είναι σίγουρος πως έχει καθαρό και απαλλαγμένο από κινεζιές κινητό.
Εγώ θα πρότεινα φυσικά να βάλει την τελευταία dev, αλλά άλλος έχει το δαμάσκηνο![]()
Ναι σε όλα

Είπα stable με το σκεπτικό που ανέλυσα παραπάνω. Πιστεύετε ότι με μοναδικό κριτήριο τη σταθερότητα, δεν υπάρχει λόγος να προτιμηθεί η stable;
Και ένα τελευταίο ερώτημα: Στα προηγούμενα κινητά που είχα, ήξερα ότι με factory reset στο TWRP και install νεας ROM είχα όσο πιο καθαρό τηλέφωνο γινόταν. Στο Note 2 ισχύει το ίδιο ή κερδίζουμε κάτι παραπάνω αν βάλουμε από την αρχή και την fastboot; Από αυτά που διάβασα μου φαίνεται ότι η fastboot μπαίνει μόνο και μόνο για να "σβηστεί" μετά, όταν περάσουμε την ROM που θέλουμε. Η χρησιμότητά της δηλαδή απ' ότι κατάλαβα είναι ότι έχει το TWRP που μας βοηθά να βάλουμε τη ROM που θέλουμε. Από την άλλη όμως στον οδηγό λέει ότι αποτελεί την βάση!
Factory reset από TWRP και πέρασμα της σωστής ελληνικής ROM δεν αρκούν για 100% καθαρό τηλέφωνο;