Ξέρετε αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξω ταπετσαρία στη οθόνη κλειδώματος, γιατί δε μου εμφανίζει την επιλογή lock screen και δεν μπορώ να βάλω μία φωτογραφία της επιλογής μου
Δοκίμασε να γράψεις τη λέξη ''viber'' στην αναζήτηση, να δεις ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου.
Εχω ψαξει μεσα στο φορουμ για το προβλημα με το viber αλλα τιποτα απο τα παραπανω δυστυχως δεν εχει βοηθησει.
Γι'αυτο ρωταω αν του περασω την global v7.1.2.0 stable συνεχισει να υπαρχει το προβλημα??? πως, μπορω να την περασω μεσω twrp??? να κανω τα wipes και μετα install κατευθειαν η να χρησιμοποησω καποιον αλλο τροπο??
αλλα τιποτα απο τα παραπανω δυστυχως δεν εχει βοηθησει.
Δηλαδή το έβαλε να ανοίγει αυτόματα στην ευτόματη έναρξη;
Επίσης το κλείδωσε με το λουκετάκι στις ανοιχτές εφαρμογές;
Αν συνεχίζει το πρόβλημα δεν μπορώ να σε βοηθήσω...
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Δοκίμασε να γράψεις τη λέξη ''viber'' στην αναζήτηση, να δεις ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου.
Εχω ψαξει μεσα στο φορουμ για το προβλημα με το viber αλλα τιποτα απο τα παραπανω δυστυχως δεν εχει βοηθησει.
Γι'αυτο ρωταω αν του περασω την global v7.1.2.0 stable συνεχισει να υπαρχει το προβλημα??? πως, μπορω να την περασω μεσω twrp??? να κανω τα wipes και μετα install κατευθειαν η να χρησιμοποησω καποιον αλλο τροπο??
Ναι δυστυχως. Γι΄'αυτο λεω μηπως του περασω αλλη ρομ..
Αν γνωριζεις, θα μπορουσα να του περασω την global μεσω twrp?? H θα πρεπει να παω απο την αρχη με fastboot?? Ευχαριστω για το χρονο σου
Πηγαίνεις στη φωτογραφία που θες>>> ορισμός ως ταπετσαρία>> εφαρμογή >> οθόνη κλειδώματος
Παιδιά καταρχήν όταν επιλέγω μία φωτογραφία δε μου δίνει επιλογή "οθόνη κλειδώματος" , ούτε με το 2ο τρόπο πηγαίνοντας στη φωτογραφία. Όταν επιλέγω τη φωτογραφία και την ορίζω ως ταπετσαρία δεν έχει επιλογή για οθόνη κλειδώματος
Μανωλη στην οθόνη μέσα στο κινητό άφησε παρατεταμένο το κουμπί κάτω αριστερά με τις 3 γραμμές. Από εκεί θα πας ταπετσαρία και αν κυλησεις δεξιά στο τέρμα θα πας στα file σου. Αν επιλεξεις από εκεί και τη βάλεις σου βγάζει επιλογη