Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Υποθέτω πως το να δηλώνεις την τοποθεσία που βρίσκεσαι ανα πάσα στιγμή, εμπίπτει το Ασφάλεια & πόρρητο.α

το να δηλώνεις την τοποθεσία σου καλά κανει και είναι εκεί. Εκείνος ο ρημαδοδιακοπτης όμως που κανονίζει αμα θα ανοίξεις την κεραία του gps μόνο, άμα θα χρησιμοποιήσεις και agps και wifi και οτι άλλο για καλύτερο εντοπισμό γιατί να βρίσκεται εκεί πέρα ρε παιδιά? είναι σαν να μου λες ότι το διακόπτη της ηλεκτρικής κουζίνας πρέπει να τον έχεις στο ντουλάπι του μπάνιου με τα αρώματα επειδή όταν ανάβεις το μάτι για να τηγανίσεις αυγό μυρίζει το σπίτι.. πολύ καλά δεν το ήξερα ότι αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί σε πάει στο μενού αλλά αυτό δεν αλλάζει την ηλιθιότητα της υπόθεσης. Προχτές που είχα ανάγκη για gps για να πάω κάπου γρήγορα, και για κάποιο λόγο η ρύθμιση του gps είχε πάει στο εξοικονόμηση ενέργειας οπου το κινητό δεν ανοίγει την κεραία του gps αλλά ψάχνει την τοποθεσία μέσω δικτύου και αρα έχει τελείως ανακριβές σήμα, σταμάτησα κι έψαχνα πόση ωρα το μενού. τελικά δεν κατάφερα να το βρω εκεί που είναι χωμένο και αγανάκτησα.. Ήθελα κάτι πάρα πολύ απλό να βρω στο κινητό μου την ώρα που το χρειαζομουν και δεν μπόρεσα....
    • Ο/H dimixanovios έγραψε:

Ρε παιδια μια ερώτηση. τι δουλειά έχουν οι ρυθμίσεις του gps να ειναι κρυμμενες στις πρόσθετες ρυθμίσεις και μάλιστα στο υπομενου ασφαλεια και απόρρητο???? έλεος δλδ.. σε λιγο θα μας κοροϊδεύουν οι iphoneαδες και θα χουν δίκιο.. ψάχνω 3 μέρες τώρα να βρω που είναι οι ρυθμίσεις του gps.. τελευταία ελληνική dev
      Φίλε μου δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις το ίδιο μήνυμα όπου βρεις, όπως έκανες εδώ.
      Γράφεις την ερώτηση εδώ η ανοίγεις νέο θέμα περιγράφοντας το πρόβλημα σου και όταν ενδιαφερθεί κάποιος θα σου απαντήσει.
      Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις πρώτα τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και τους οδηγούς σε περίπτωση που θελήσεις να βάλεις την πλήρως ελληνική ROM.
      M.Φ.X
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H dimixanovios έγραψε:

Ρε παιδια μια ερώτηση. τι δουλειά έχουν οι ρυθμίσεις του gps να ειναι κρυμμενες στις πρόσθετες ρυθμίσεις και μάλιστα στο υπομενου ασφαλεια και απόρρητο???? έλεος δλδ.. σε λιγο θα μας κοροϊδεύουν οι iphoneαδες και θα χουν δίκιο.. ψάχνω 3 μέρες τώρα να βρω που είναι οι ρυθμίσεις του gps.. τελευταία ελληνική dev
      Φίλε μου δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις το ίδιο μήνυμα όπου βρεις, όπως έκανες εδώ.Γράφεις την ερώτηση εδώ η ανοίγεις νέο θέμα περιγράφοντας το πρόβλημα σου και όταν ενδιαφερθεί κάποιος θα σου απαντήσει.
      Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις πρώτα τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και τους οδηγούς σε περίπτωση που θελήσεις να βάλεις την πλήρως ελληνική ROM.
      M.Φ.X

φίλε μου σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Κι εγώ με τη σειρά μου θα σου πρότεινα να μελετήσεις τους βασικούς κανόνες της ανθρώπινης επικοινωνίας βάσει των οποίων το μήνυμα σου είναι μερικώς άσχετο. ναι ποσταρα δεύτερη φορά το μνμ μου όχι οπου να ναι όπως λες αλλά στο σχετικό με τη ρομ θέμα όπου και μπορώ να βρω άλλους ενδιαφερόμενους και θεωρώ πως ενδιαφέρει αυτό τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ανάπτυξη των ρομ. η δεύτερη συμβουλή σου να μελετήσω τους οδηγούς είναι παντελώς άσχετη αφού έχω ήδη την ελληνική ρομ όπως ανέφερα..
    • Διαφήμιση
    • Προτείνω να κάνουμε ένα funclub του φίλου pechr, ιδρυτικά μέλη nifitsa kakia και dimixanovios, εμένα πάντως μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς επειδή βοηθάει άλλα μέλη της κοινότητας. Απλά έχει ένα κόλημα με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, κατα τα άλλα είναι ένα εξαιρετικό παιδί.
    • @dimixanovios απαγορεύεται το 2πλό ποστ φίλε

Αν έχεις παράπονο με τους κανονισμούς εξέφρασε τους στους υπευθύνους του Φόρουμ
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

@dimixanovios απαγορεύεται το 2πλό ποστ φίλε

Αν έχεις παράπονο με τους κανονισμούς εξέφρασε τους στους υπευθύνους του Φόρουμ
      μάλιστα το καταλαβα

μάλιστα το καταλαβα
      Γενικά όμως να ξέρεις πως όπου και να είσαι το παρατεταμένο στο xiaomi δουλεύει
      Είναι ένα νέο για σένα λογισμικό και είναι λογικό να μην το έχεις συνηθήσεις

Εγώ όταν πρωτοπήρα το Redmi 2 δεν ήξερα πως να στείλω μήνυμα !! Μιλάμε έψαχνα 30 λεπτά και το έδωσα και σε άλλους και δεν το βρίσκανε
      Σιγά σιγά όμως τα πράγματα κύλησαν και τώρα το παίζουμε χαλαρά

Αυτό όμως συμβαίνει με κάθε καινούριο κινητό. Είτε λέγεται νόκια, είτε σάμσουνγκ, είτε σιαόμι. Η πρώτη φορά επιφέρει σύγχυση

Σαν συμβουλή θα σου έλεγα για αρχή, άμα σκαλώνεις κάπου google it. Όλοι στην αρχή έτσι κάναμε... σιγά.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Προτείνω να κάνουμε ένα funclub του φίλου pechr, ιδρυτικά μέλη nifitsa kakia και dimixanovios, εμένα πάντως μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς επειδή βοηθάει άλλα μέλη της κοινότητας. Απλά έχει ένα κόλημα με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, κατα τα άλλα είναι ένα εξαιρετικό παιδί.
      Καλό !!!
      Μάκη όντως έχω ένα κόλλημα με τους κανόνες.
      Θεωρώ ότι οι κανόνες διέπουν τον σεβασμό, την αρμονία, την τάξη.
      Φίλε Μάκη ο dimixanovios είναι νέο μέλος δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκε και αντιδρά.
      Έχει να κάνει με τι ψυχολογική κατάσταση είσαι όταν διαβάζεις ένα μήνυμα.
      Το ίδιο μήνυμα αν το διαβάσεις και είσαι καλα θα το εκλάβεις ως βοήθεια, αν είσαι θυμωμενος με κάτι θα θεωρήσεις ότι σου '' την μπαίνει'' κάποιος.
      Εγώ πάντως να ξεκαθαρίσω ότι πάντα γράφω με τις καλύτερες προθέσεις, χωρίς χλευασμό, ειρωνία, κα
      Redmi Note 8T (Willow)

μάλιστα το καταλαβα
      Φίλε dimixanovios είμαστε εδώ για βοήθεια. αν είναι κάτι που ξέρουμε και μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
      Αν είναι κάτι ''χοντρο'' αναλαμβάνουν οι ειδικές δυνάμεις του φορουμ οι moderators
      Redmi Note 8T (Willow)

η δεύτερη συμβουλή σου να μελετήσω τους οδηγούς είναι παντελώς άσχετη αφού έχω ήδη την ελληνική ρομ όπως ανέφερα..
      Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση της rom;
      Με ποιον τρόπο την έβαλες?
      Redmi Note 8T (Willow)
    • το θέμα είναι να μην υπηρετούμε εμείς την τεχνολογία αλλά η τεχνολογία εμάς. εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο διακόπτης του gps είναι πανηλίθια κρυμμένος σε άσχετο υπομενού τη στιγμή που στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων υπάρχουν ρυθμίσεις όπως ταπετσαρίες και φόντο λες και αυτά είναι τα απαραίτητα και αυτά χρησιμοποιούμε συχνότερα. δε θέλω καν να μάθω αυτό το λογισμικό αν είναι έτσι φτιαγμένο. ενα παιδί δημοτικού να το φτιαχνε θα το έφτιαχνε πιο σωστά.
    • Διαφήμιση

το θέμα είναι να μην υπηρετούμε εμείς την τεχνολογία αλλά η τεχνολογία εμάς. εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο διακόπτης του gps είναι πανηλίθια κρυμμένος σε άσχετο υπομενού τη στιγμή που στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων υπάρχουν ρυθμίσεις όπως ταπετσαρίες και φόντο λες και αυτά είναι τα απαραίτητα και αυτά χρησιμοποιούμε συχνότερα. δε θέλω καν να μάθω αυτό το λογισμικό αν είναι έτσι φτιαγμένο. ενα παιδί δημοτικού να το φτιαχνε θα το έφτιαχνε πιο σωστά.
      OffTopic
      Έχεις δίκιο, όλοι οι άλλοι είναι χαζοί όταν εμείς δεν θέλουμε να μάθουμε κάτι. Το ότι πουλάει πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές σε 5μήνες σημαίνει ότι υπάρχει πάρα πολύ χαζομάρα στον κόσμο μας.

Προτείνω να τους κάνεις μια επιστολή με τις οδηγίες σου και πιστεύω πως θα σε προσλάβουν άμεσα να τους κάνεις το μενού πολύ πιο εύκολο.