Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H dimixanovios έγραψε:

το θέμα είναι να μην υπηρετούμε εμείς την τεχνολογία αλλά η τεχνολογία εμάς. εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο διακόπτης του gps είναι πανηλίθια κρυμμένος σε άσχετο υπομενού τη στιγμή που στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων υπάρχουν ρυθμίσεις όπως ταπετσαρίες και φόντο λες και αυτά είναι τα απαραίτητα και αυτά χρησιμοποιούμε συχνότερα. δε θέλω καν να μάθω αυτό το λογισμικό αν είναι έτσι φτιαγμένο. ενα παιδί δημοτικού να το φτιαχνε θα το έφτιαχνε πιο σωστά.
      Καλα βρε συ... μην εστιαζεις σε κάτι μεμονωμένο που δεν σου άρεσε.
      Δεν είχες ξαναπιάσει miui λειτουργικό πριν αγοράσεις το κινητό;
      Δεν το ήξερες;
      Ενα παιδί στο φόρουμ νομίζω ο mass22 είχε βάλει cyanogen mod ROM παλιά στην ίδια συσκευή.
      Έλα σε επικοινωνία μαζί του μήπως μπορεί να σου προτείνει άλλες ROM που θα σε εξυπηρετήσουν καλύτερα.
      ΜΦΧ
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H efkolo έγραψε:

Ο/H dimixanovios έγραψε:

το θέμα είναι να μην υπηρετούμε εμείς την τεχνολογία αλλά η τεχνολογία εμάς. εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο διακόπτης του gps είναι πανηλίθια κρυμμένος σε άσχετο υπομενού τη στιγμή που στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων υπάρχουν ρυθμίσεις όπως ταπετσαρίες και φόντο λες και αυτά είναι τα απαραίτητα και αυτά χρησιμοποιούμε συχνότερα. δε θέλω καν να μάθω αυτό το λογισμικό αν είναι έτσι φτιαγμένο. ενα παιδί δημοτικού να το φτιαχνε θα το έφτιαχνε πιο σωστά.
      OffTopic
      Έχεις δίκιο, όλοι οι άλλοι είναι χαζοί όταν εμείς δεν θέλουμε να μάθουμε κάτι. Το ότι πουλάει πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές σε 5μήνες σημαίνει ότι υπάρχει πάρα πολύ χαζομάρα στον κόσμο μας.
      Προτείνω να τους κάνεις μια επιστολή με τις οδηγίες σου και πιστεύω πως θα σε προσλάβουν άμεσα να τους κάνεις το μενού πολύ πιο εύκολο.

και η apple πουλάει iPhone, και οι γυναίκες αγοράζουν πανάκριβες τσάντες και αρώματα τη στιγμή που άλλοι πεθαίνουν της πείνας. Το οτι κάποια πράγματα γίνονται κάπως στον κόσμο μας δεν σημαίνει οτι γίνονται και σωστά. Ας μου απαντήσει κάποιος στην ερώτηση γιατί ο διακόπτης του gps είναι εκεί.. Μάλλον ας μην μου απαντήσει.. Πήρα ένα σωρό άσχετες απαντήσεις αφού το αδικαιολόγητο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.. καληνύχτα σας..
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H dimixanovios έγραψε:

η δεύτερη συμβουλή σου να μελετήσω τους οδηγούς είναι παντελώς άσχετη αφού έχω ήδη την ελληνική ρομ όπως ανέφερα..
      Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση της rom;
      Με ποιον τρόπο την έβαλες?

Επειδή και σε μένα είχε έρθει το τηλέφωνο μέ ελληνική ρομ δε δούλευε το κινητό σωστά και ακολουθώντας τις οδηγίες (χωρίς προηγούμενη εμπειρία) εγκατέστησα τη ρομ από εδώ με βοήθεια από πολλά μέλη,όπως μπορείς να διαβάσεις παραπάνω, και το τηλέφωνο έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Ας μου απαντήσει κάποιος στην ερώτηση γιατί ο διακόπτης του gps είναι εκεί.
      Μόνο οι κινέζοι μπορούν να σου απαντήσουν σε αυτήν την ερώτηση. (Και πολύ πιθανό να κάνουν τους ''κινέζους'' αν τους ρωτήσεις)
      Αυτοί βγάζουν την miui
      Τα παιδιά του forum παίρνουν την ROM διορθώνουν τα bugs που προκύπτουν, μετάφραση της ROM κ.α.
      Redmi Note 8T (Willow)
    • εντάξει ευχαριστώ.. αυτό δεν το ήξερα. Νόμιζα πως και τα εδω παιδιά του forum μπορούν να τροποποιησουν τη rom γι αυτό κι έκανα το ποστ. φιλε MANVLIS ευχαριστώ. έχω περάσει τη ρομ από το εδω φόρουμ και είμαι ευγνώμων στα παιδιά που κάθονται και κάνουν τόση δουλειά και κυρίως τη μοιράζονται με όλους εμας.

Νόμιζα πως και τα εδω παιδιά του forum μπορούν να τροποποιησουν τη rom γι αυτό κι έκανα το ποστ.
      παρ' όλα αυτά μην αποθαρρύνεσαι.
      Αν έχεις μία ολοκληρωμένη ιδέα για το που θα μπορούσε να μπει η ρύθμιση του GPS επιχειρηματολογώντας ανάλογα κατέγραψε την, ανάρτησε την γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
      Ίσως αυτό που έχεις στο μυαλό σου να αρέσει περισσότερο στα μέλη και να ξεκινήσουν διαδικασίες αλλαγής.
      Ίσως αυτή την ιδέα που έχεις την προωθήσει ένα υψηλόβαθμο μέλος στη MIUI.
      Butterfly effect....
      Προφανώς και γνωρίζουν προγραμματισμό και κώδικα για να αλλάξουν τη ROM, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται να το ζητήσουν πολλά μέλη
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Δεν φαντάζομαι πως το δικό μου κινητό να είναι προνομιακό και να έχει άμεση πρόσβαση ενεργοποίησης του GPS από το κουρτινάκι με ένα απλό tap .
    • Διαφήμιση
    • Δεν μιλάει γιαυτό. Μιλάει για τις ρυθμίσεις που εκεί δεν φαίνεται!! Ή φαίνεται αλλά είναι κρυμμένο. Αν και υπάρχει και το search που το βρήσκεις εύκολα.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Και λοιπόν ! Οποιος θέλει να πάει Αθήνα-Καλαμάτα μέσω Θεσσαλονίκης , θεμιτό και δικό του το πρόβλημα .
    • κατεβασε το κουρτινακι που ενεργοποιείς το gps και κρατα το δαχτιλο σου πανω στο gps να σε παει κατευθειαν στις ρυθμισεις του gps
    • Και λοιπόν ! Οποιος θέλει να πάει Αθήνα-Καλαμάτα μέσω Θεσσαλονίκης , θεμιτό και δικό του το πρόβλημα .

επειδή είμαι από θεσσαλονίκη πλέον αυτό συμβαίνει η θεσσαλονίκη είναι πλέον κόμβος για όσους πάνε καλαμάτα καί αυτό είναι το πρόβλημα !!!!!!!!!!! Τώρα εάν τα tap,map,toggle τα οποία παρεπιπτόντως δεν τα βρίσκω στον μπαμπινιώτη (μάλλον πρέπει να ανατρέξω στον πλάτωνα) εάν είναι εύχρηστα η όχι ε είναι ένα πρόβλημα πού θα καθορίσει το μέλλον μας φαντάζομαι!!!!!!!!. Και βέβαια αυτός ή αυτοί που κάθησαν καί ασχολήθηκαν με το σχεδιασμό το τηλεφώνου και του λογισμικού όλο και κάποιο μαστερ θα είχαν παραπανω απο όλους μας.Στην ουσία βέβαια ολα τα σχόλια καλά γίνονται ώστε ένα καλό προιόν να γίνεται καλύτερο αλλά μην χασετε και τον ύπνο σας βρε παιδια !!!!!!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geobas έγραψε:

Και λοιπόν ! Οποιος θέλει να πάει Αθήνα-Καλαμάτα μέσω Θεσσαλονίκης , θεμιτό και δικό του το πρόβλημα .
      αν θες να μιλήσεις κάνε τον κόπο να διαβάσεις τι ζητάει ο άλλος προτού ξεδιπλώσεις την εξυπνάδα σου. εννοείται ότι πάτησα το κουμπί του gps από το κουρτινακι αλλά η ρύθμιση του gps είχε γυρίσει στην εξοικονόμηση ενέργειας όπου δεν ανοίγει η κεραία του gps. Δεν ήξερα ότι αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί σου ανοίγει το μενού. Δεν σκέφτηκα οτι στην αναζήτηση συμπεριλαμβάνεται το μενού των ρυθμίσεων. Βρήκα τη λύση φτιάχνοντας συντόμευση από το πρόγραμμα shortcut master για να ανακαλύψω μερικές μέρες μετά την ηλίθια θέση των ρυθμίσεων του gps στο αυτονόητο μέρος που μπορεί να τις ψάξει κανείς δηλαδή στις ρυθμίσεις.